| נשלח ב-1/3/2025 20:42 |
|
| |
איזה ביזיונות!!! טראמפ וסגנו סילקו את זלנסקי מהבית הלבן בבושת פנים
האירוע היום בבית הלבן הוא הזוי בכל קנה מידה, נשיא מדינה קיבל בעיטה משפילה מנשיא ארה"ב תוך ויכוח קולני ביניהם כל זה מול התקשורת. וזלנסקי גילה תעצומות נפש בהתנהגותו. למרות שהוא נתון לחסדים של האמריקאים בכל זאת יש תנאים בסיסים שמקובל בהתנהגות בין ראשי מדינה לבין עצמם. והעולם בתדהמה ובעיקר אירופה שיודעים כי הם הבאים בתור מהנשיא הלא צפוי הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 21:29 |
|
| |
על זה אמרו הרוסים: "כשכורתים עצים עפים זיקים". טראמפ תמיד תמרן טוב לצד רוסיה, והמלחמה הזו שהיא גם ככה תוצאה של כל העסקאות המפוקפקות של אוקראינה עם אנטר ביידן, רק יותר מעלה את הפיוזים של טראמפ (ובצדק מסוים). עובדתית זלנסקי היהודי תמך בהחלטה המקוללת של האו"ם בחסות אובמה נגד ישראל, עכשיו שיאכל את זה. ולא שאני לא מרחם עליו ועל העם שלו וכו, אבל בפוליטיקה כמו פוליטיקה, צריך חברים וצריך יריבים. עכשיו זלנסקי בצד הלא טוב של המפה, כשרוסיה וארה"ב שונאות אותו.
תוקן על ידי הדיבוק ב- 01/03/2025 21:29:53
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 21:40 |
|
| |
הזובור שזלנסקי חטף מהשריף של העולם, יש בו כדי להכניס ללחץ גדול את המדינות הערביות שטרמפ דורש מהן לקלוט את תושבי עזה במסגרת תוכניתו לגבי עתיד הרצועה.
תוקן על ידי גרשום ב- 01/03/2025 21:40:50
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 21:51 |
|
| |
טראמפ לא רגיל לכך שהאיומים שלו לא עובדים, הוא היה בטוח שזלנסקי בא בשביל לחתום לו על המינרלים והאוקראיני התחיל לעשות שרירים. לך תתחיל עם ג'ינג'י. גם אירופה -אליה הגיע זלנסקי מיד אח''כ- עדיין לא אמרה את המילה האחרונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 22:19 |
|
| |
לאחר שעד היום ארהב העניקה ותמכה במלחמה של אוקראינה כ 120 מיליארד דולר, היום הוא מנסה לעשות שנור בקרב מדינות אירופה, ראשון הוא הגיע לאנגליה שבטובה הגדול הבטיחה היום לזלנסקי ה ל ו ו א ה לא מענק לא עזרה בנשק וכו' אלא ה ל ו ו א ה של 2.7 מיליארד פונט אנגלי, התוצאה היא שזלנסקי מהמר על הסוס הלא נכון ואכל אותה ביג טיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 22:27 |
|
| |
טראמפ מדבר עסקים, בעוד שכל השאר חושבים שהוא מדבר פוליטיקה או אפילו דיפלומטיה. את החשבונית על הבעיטה, ישלם ללא ספק פוטין ובגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 23:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 23:26 |
|
| |
למי ששמח לאידו של זלנסקי, משתף את המימים על השפלתו, אני לא מבין למה כל כך הרבה ימניים רוצים שהרוע ינצח!אבל זה שזלנסקי לא ירד על ברכיו אל מול הזובור של אנשים לא הוגנים דווקא אומר שהוא הגיבור, לא טראמפ ולא האנטישמי בעתיד - וונס. טראמפ לטובתנו כעת, אבל בגלל שאני מסכים איתו ברוב הנושאים, זה לא מחייב שכל העמדות שלו נכונות לדעתי.יותר מכך, כמו שכתבתי כבר לפני כמה ימים, הזובור לאוקראינה מבשר רעות. טראמפ בבירור סובל מהפרעה נפשית, כנראה סכיזופרניה, שרק תחמיר. בקשר לאוקראינה, הוא תומך בפוטין שהוא חלק מציר הרשע שכולל את איראן וסין - הוא למעשה אמר לזלנסקי שארה"ב נוטשת אותו, ויותר חמור מכך זה שהוא גם עושה רעשים של נטישת נאט"ו. גם אני שונא את האיחוד האירופי, אבל לעזוב את נאט"ו ומחר גם את טאיוון זה הזוי. מטורלל - ואם טראמפ כל כך עיוור לצדק, למה שלא יתהפך גם עלינו מסובה זו או אחרת - מה גם שאחד מה"חבר'ה" שלו זה טאקר קארלסון שגם הוא ירד מדעתו בשנים האחרונות והפך מימני לאיזה מטורלל תומך בלסטינים לא מזמן. צְרִיר הַכָּרָנִי (דיסוננס קוגניטיבי למתיוונים) זהו מצב שבו חשיבתו של האדם מתמודדת עם סתירה וקונפליקט בתוך מוחו/ה.לדעתי אדם אינטילגנטי צריך לדעת לחיות עם הצְרִיר ההַכָּרָנִי, למשל - אני חושב שלהרוג יצור חי זה לא טוב, אבל אני אוהב וממשיך לאכול בשר.ובכן ייחלתי להבחרות טראמפ ויש דברים גדולים שהוא עושה, הוא לטובתנו, נגד הטירוף הנעור, נגד הירוקת וכו'. אבל הוא גם מצדד עם ציר הרשע במלחמת רוסיה (חלק מציר הרשע) נגד מדינה שלא ירתה כדור אחד לכיוון רוסיה. יש אנשים (ערוץ 14) שפותרים את הצְרִיר ההַכָּרָנִי הזה בצורה פרימיטיבית יותר או פחות ("האוקראינים היו יותר אנטישמיים מהרוסים לפני 80 שנה, מגיע להם" אומרים היותר פרימיטיביים ושוכחים שהרוסים אנטישמיים יותר מהאוקראינים היום ומעבירים טכנולוגייה של טילים לאיראן) או "אוקראינה הצביעה נגדנו באו"ם, מגיע להם" אומרים הפחות פרימיטיביים בשוכחם שגם רוסיה הצביע כמעט תמיד נגדנו).אז אני לא פותר את הצְרִיר ההַכָּרָנִי אצלי, אני מסכים עם טראמפ בנושאים רבים ולא מסכים בנושא אוקראינה. ישראל יותר חשובה לי מהצדק האוניברסלי של אוקראינה, אבל אסור לשכוח שטראמפ תזזיתי וייתכן מאוד שהאופי שלו מוגבר בזיקנה ואולי גם סכיזופרניה קלה והוא יכול להתהפך עלינו בשנייה.אלוהים ברך את ישראל!העתקתי מטלגרם!!! הוספה שלי! הרוסים אנטישמים. במשך שנים! רק אם נזכיר! הפרוטוקולים! והכוזרים...
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ניוטרל ב- 01/03/2025 23:29:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 23:55 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
אכן התבלבלתי בינו לגרויסמן (יהודי אחר, שהיה ראש ממשלת אוקראינה בימים ההם)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 23:58 |
|
| |
ניוטרל, בהודעתך הארוכה אתה צודק. אבל לענ"ד בפוליטיקה אף אחד לא יאהב אותך 100%. חבל שטראמפ כל כך תומך ברוסיה, מצד שני איכשהו ציר הרשע נחלש כשטראמפ בשלטון, אולי כי רוסיה בעצמה מנסה לרצות את טראמפ. אני ואחרים, לא שמחים כשאוקראינה כל כך סובלת וגם בסוף חוטפת מארה"ב, אבל זו פוליטיקה ולצערינו תוצאה צפויה (באופן כללי אוקראינה הייתה מאוד שחצנית ווולגרית מןל המדינות שניסו לעזור לה, ואולי זה גם חלק מהסיפור)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 01:55 |
|
| |
ככה זה שהדיבוק הביביסטי נכנס בך, קשה להתנתק, והופכים רע לטוב וטוב לרע מפוזיציה. זלינסקי ביקש ל,א לישראל אחרי הטבח לתמוך בה, וישראל של ביבי סירבה כי היא היא בצד של רוסיה תומכת החמאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 07:24 |
|
| |
כתבתי תגובה ומחקתי, גם בגלל ששמתי לב שבכלל לא קראת את הודעתי לפני שהגבת וגם בגלל שאני ממש מפחד להיכנס לרשימה השחורה שלך. אין לי עניין להתדיין במצב שבוחרים דעות לפי החלטות פרסונליות שרירותיות
תוקן על ידי הדיבוק ב- 02/03/2025 08:21:19
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 19:28 |
|
| |
רק נזכיר לך שישראל לא הצביעה נגד רוסיה בהודעת גינוי באום, על כיבוש אוקראינה. וזה למרות בקשה של ארה"ב, ישראל של הקיסר לא צדיקה גדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 19:53 |
|
| |
אוקראינה לאורך ההיסטוריה כולל זו של זלנסקי הצביעה נגדנו באום אז תן סיבה אחת למה שנשכב על הגדר בשבילה נגד פוטין שיש לו הרבה דריסת רגל במזרח התיכון?
תוקן על ידי muki28 ב- 02/03/2025 19:54:03
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 22:06 |
|
| |
לתשומת לב, בלי להפחית מאכזריותו של פוטין, כמה פרטים ביחס לאוקריינה, ההתנהגות של האוקריינים לחיילים הרוסים שנפלו בשבי, לא הייתה בגרם אחד יותר הומנית מההתנהגות הרוסית, קצת הסטוריה חצי האי קרים הועבר באופן טכני לאוקראינה בתחילת שנות השישים על ידי חרושצ'וב מנהיג ברית המועצות, מסיבות טכניות בלבד, לא הייתה אז מדינה אוקריינית , הכל נשלט על ידי הרוסים במבנה של ברית המועצות הרוסית, בחצי האי קרים גרו תמיד כמעט אך ורק רוסים, גם במחוזות של אוקראינה הצמודים לגבול עם רוסיה מרבית התושבים הם רוסים, והפאנץ' הוא שלאחר התמוטטות ברית המועצות האוקראינים התעללו בתושבים הרוסים, אסרו לדבר ברוסית שללו אזרחות ועוד, לאחר שרוסיה התיצבה והתחזקה פוטין הרחוק מלהיות צדיק מגיש את הנקמה , וזאת מעבר לפרנויה הרוסית המתודלקת בחשש מגלישת ברית נאטו מרחק קצר ממרכז רוסיה, לא לחינם גם בסקרים עצמאיים מרבית הרוסים תומכים בצעדי פוטין, גם אם לא במחיר, כצופה מהצד, נשגב מבינתי להבין מדוע טראמפ אמור להשקיע מאות מלירדי דולר ללא קבלת תמורה מצידו, כל המצקצקים לטובת זלנסקי מוכנים למאבק הרואי ברוסים בגופות אוקראיניים ןכסף אמריקאי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 00:13 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | אוקראינה לאורך ההיסטוריה כולל זו של זלנסקי הצביעה נגדנו באום אז תן סיבה אחת למה שנשכב על הגדר בשבילה נגד פוטין שיש לו הרבה דריסת רגל במזרח התיכון?
תוקן על ידי muki28 ב- 02/03/2025 19:54:03 |
|
כי ארה"ב ביקשה.
|
|
|
|
|