| נשלח ב-9/3/2025 01:22 |
|
| |
מה דעתכם על הכניסה המפוארת של הרבה מאמשנוב לביתר בערב שבת
קידוש ה ללא ספק
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 01:26 |
|
| |
מדוע ברור לי שדבר כזה לא היה קורה עם הגראיל שטיינמן זצל, הראש ישיבה בגור ועוד ועוד, ויש כאלו שזה יכול לקרות אצלם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 01:29 |
|
| |
הדבר נורא ואיום, מכיון שכל נער במצוקה , שגם כך יש לו טענות מוצדקות יותר או פחות על המערכת, צופה במחזה, אחרי הרבה הזהרות של רבני העיר ואומר לעצמו אם להם מותר אז גם לי, בגראס, בנות ושאר טוב הארץ
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 01:58 |
|
| |
לא קדוש עליון ולא חי מעל הזמן, חילול שבת.
מחלליהו וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 04:03 |
|
| |
שלא יהיה ח"ו מצב של הואיל ולא מחו ביה שמע מיניה קא ניחא לה, לכן אני מוחה בתוקף על ביזוי של אחד מצדיקי הדור.
תאלמנה שפתי שקר הדוברות על צדיק עתק בגאוה ובוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 07:12 |
|
| |
לפני שמלכלכים על אדם שידוע כצדיק וקדוש, בבקשה תספרו מה היה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 07:45 |
|
| |
במקום שיש חילול ה' ... יש לך מה לומר לנער מתקשה שרואה את המחזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 08:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לפני שמלכלכים על אדם שידוע כצדיק וקדוש, בבקשה תספרו מה היה. |
|
מישהו השקיע ופתח את אשכול הלכלוך היומי, למה לקלקל לו עם בקשת עובדות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 09:18 |
|
| |
עוד יותר אהבתי את התגובה על שאלתי. (חשוב לי להבהיר, אני באמת שואל שאלת תם, אין לי מושג מה היה ואני רוצה לשמוע)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 12:56 |
|
| |
?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 14:23 |
|
| |
מסכן פותח האשכול. שיעור בהסטוריה שלא כל כך התפרסם בזמנו:הרב שך זצל בזמנו רצה להוציא מכתב נגד החסידים שלא שומרים על זמני ההלכה (ללא הזכרת האדמור שליטא) התנאי שלו היה שהגרשז אויערבך זצ"ל יוסיף את חתימתו ,לאחר שהוא סירב בתוקף המכתב נגנז. ולהבדיל כאן כל אחד יכול להקליד מה שבא לו , וכאמור מסכן פותח האשכול ואני מלא מקנא באחריתו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 16:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | עוד יותר אהבתי את התגובה על שאלתי. (חשוב לי להבהיר, אני באמת שואל שאלת תם, אין לי מושג מה היה ואני רוצה לשמוע) |
|
אני פחות רוצה לשמוע. אם הפורום הזה היה באמת בהנהלה חרדית, או אפילו בניהול אמיתי לא חרדי, האשכול הזה היה נגנז תוך מספר דקות עקב השמצה ללא הצגת עובדות שדינה תביעת דיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 18:50 |
|
| |
הוא לא הראשון. בירושלים צעקו שבת על הויואל משה מסטמר במקרה דומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 20:24 |
|
| |
על הסאטמר רבי כעסו כי הוא הגיע אחרי השקיעה, והאגדה מספרת שרבנים ספרדים העירו את תדומת ליבו והוא נמנע מכך להבא. כאן ממה דאני מבין הרבי הגיע לפני השקיעה בזמן שמותר בעשיית מלאכה. אולי יש למישהו בעיה עם זה, אבל אני לא מבין מה יש לבקר את האדמור על כך - ובפרט שהוא לא יכל להקדים יותר, כדי לא לחלל את שבת שעברה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 21:25 |
|
| |
כאשר רבני העיר מנסים להלחם במגפת הטיסות , של זו"צים הדוהרים זמן קצר לפני השקיעה, ולכן שמים מחסומים בזמן כניסת השבת, באמת לא מובן מה הבעיה באורח נכבד ככל שיהיה המופיע זמן קצר לפני השקיעה ומזיזים את המחסומים לכבודו ? אם מישהו לא מבין מה הבעיה, אז יש כאן בעיה קשה
|
|
|
|
|