בית פורומים בחדרי חרדים

הרב יצחק יוסף, אכלו לי שתו לי, די זה כבר נמאס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2025 15:31 לינק ישיר 

נו שוין, 

מיזרוח'ניק 

מעיון בוקיפדיה אודותיו רואים שמדובר באפיקורס גמור הכופר בכך שהתורה המצויה בידינו ניתנה בסיני, 

ומצה עשירה שקיבל הכשר לפסח, מפריעה לו ...........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2025 23:34 לינק ישיר 

אכן סגנון ההתבטאות של הרב מיכאל אברהם בהקשר זה, הם תעודת עניות שלו, אין לי ספק שהוא לא היה כותב כך על איזו יוזמה מגניבה של איזה רבה פמיניסטית בהלכות אישות או גיור. (למרות שבאמת צריך לכתוב על המצות "לאוכלי מצה עשירה", כמו שכותבים "לאוכלי חלב נוכרי/קטניות" וכדו). זה שמשפ' יוסף מתנהגים כמו שמתנהגים, לא מצדיק להתייחס אליהם כך ולהגיד שכל הציבור שלהם בורים וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2025 23:36 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
נו שוין, 

מיזרוח'ניק 

מעיון בוקיפדיה אודותיו רואים שמדובר באפיקורס גמור הכופר בכך שהתורה המצויה בידינו ניתנה בסיני, 

ומצה עשירה שקיבל הכשר לפסח, מפריעה לו ...........
עד כמה שידוע לי, מיכאל אברהם מסווג כחרדי. הוא למד בכולל חזו"א ונתיבות עולם (לא כחזבת, כי הוא לא חזבת) ולמד אצל ר' גדליה נדל, והיה כותב קבוע בעצכח. ילדיו למדו/לומדים בישיבות חרדיות טובות. מעבר לזה הוא ממש לא רואה את עצמו כקוקניק או מזרוחניק, והוא כותב על זה לא פעם. אם הוא עושה פאדיחות (והוא עושה!), זה פאדיחות של הציבור החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2025 06:14 לינק ישיר 

ההתקפה של בודמן מאד מוזרה, כי במקרה כאן הביקורת של מיכאל אברהם מאד חרדית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2025 15:27 לינק ישיר 

"במקרה כאן " 

באופן כללי תסתכל בכל ההתבטאויות שלו ותראה שמדובר באפיקורס  קלאסי האומר אין תורה מן השמים , וממילא הוא לא פונקציה לשום דבר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2025 03:47 לינק ישיר 

הזהרו בגחלתן שלא תכוו שנשיכתן נשיכת שרף ועקיצתם עקיצת עקרב וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2025 21:34 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
הזהרו בגחלתן שלא תכוו שנשיכתן נשיכת שרף ועקיצתם עקיצת עקרב וכו
מסכים, כדאי להיזהר בכבודם של אנשים, גם בלתי מוכרים או שאתם מכירים חלק קטן מפועלם (כמו הרב מיכאל אברהם, שפועלו רחב היקף, בעיקר בתחום ההגנה על דתינו המושפלת), כי לא פעם מדובר בת"ח ונשיכתם נשיכת שרף וכו'. הלוואי שנוכל לקבל דוגמה להתנהגות הזו, מהניק כיור_וכנו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב יצחק יוסף, אכלו לי שתו לי, די זה כבר נמאס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.