בית פורומים בחדרי חרדים

האם קרב היום שבו השמאלנים יאשימו את ביבי בלקיחת שוחד באמצעות בנו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/3/2025 10:34 לינק ישיר 
האם קרב היום שבו השמאלנים יאשימו את ביבי בלקיחת שוחד באמצעות בנו?

שביבי יבדל לחיים ארוכים. מן הסתם אתם זוכרים שרצו להאשים את שרון בקבלת שוחד באמצעות בנו גלעד שעבד עבור דודי אפל, בקיצור פרשת האי היווני. שמעתי שיאיר נתניהו מרצה בארה"ב תמורת הרבה כסף : האם ההיסטוריה חוזרת על עצמה ומי שמזמין את יאיר להרצות: אולי מתכוון לאבא שלו? או לפחות כך יטענו השמאלנים?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2025 11:16 לינק ישיר 

איך אפשר להשוות בין גלעד שרון ואריאל שרון המושחת והביריון האגרסיבי לבין נתניהו ובנו שלא עשו דבר רע לאיש והם נרדפים אך ורק בגלל דיעותיהם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2025 15:21 לינק ישיר 

גם שרון נרדף בגלל דעותיו, תיזכר מה קרה כשהוא דינה את דעותיו :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2025 16:38 לינק ישיר 

אין כבר סתם פושעים ומושחתים במדינה. כולם נרדפים בגלל דעותיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2025 21:29 לינק ישיר 

עד כמה שזכור לי, לגבי שרון נאמרו דברים מאוד ברורים בזמנו, ע"י סגן נשיא בג"צ דאז. אל תשכח שאיכשהו בסוף כל המעורבים בפרשה נכנסו לכלא (מה שאומר שהעברות אכן נעשו והיו חמורות מאוד) חוץ מאריק שרון עצמו שזוכה לחלוטין (כדי שיוכל להמשיך לתפקד ולבצע את ההתנתקות). לגבי ביבי, אידית אני מקווה שלעולם לא נדע את התשובה הזו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/3/2025 21:30 לינק ישיר 

שרון היה במאסר שמימי כמה שנים. 'לא רוצים אותו למעלה ולא רוצים אותו למעלה' כדברי הגרע"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2025 00:52 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
עד כמה שזכור לי, לגבי שרון נאמרו דברים מאוד ברורים בזמנו, ע"י סגן נשיא בג"צ דאז. אל תשכח שאיכשהו בסוף כל המעורבים בפרשה נכנסו לכלא (מה שאומר שהעברות אכן נעשו והיו חמורות מאוד) חוץ מאריק שרון עצמו שזוכה לחלוטין (כדי שיוכל להמשיך לתפקד ולבצע את ההתנתקות). לגבי ביבי, אידית אני מקווה שלעולם לא נדע את התשובה הזו
מני מאזוז הכשיר אותו תוך תקיפת התביעה הכללית הרבה לפני ההתנתקות. (אם זכרוני אינו בוגד בי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2025 02:15 לינק ישיר 

אאל"ט הזיכוי של שרון ע"י היועמ"ש היה הזוי מלכתחילה (כנראה ידעו שזה הכיוון ללחוץ...), כשהוגשו עתירות לבג"צ גם בג"צ דחה על הסף, ולימים אליהו מצא גילה מדוע בג"צ דחה הכל. זכור לי שיש תיעוד של הכל (מוסרט או כתוב כראיון עיתונאי, כלומר מצא אפילו לא התבייש בזה..), אבל כעת לא מצאתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/3/2025 02:50 לינק ישיר 

האמת שהזמנים חופפים. וממילא דברי מוטעים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם קרב היום שבו השמאלנים יאשימו את ביבי בלקיחת שוחד באמצעות בנו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext