|
|
| נשלח ב-21/3/2025 11:00 |
|
| |
| דברי כתב: |  | | המדינה שכל כך מפריע לה שיש לומדי תורה שבזכותם היא חיה ונושמת נקלעה לשנאת אחים הזויה בגלל כבודו הגדול של ראש השב"כ כשמוחם סתום מלהבין שהם חיים בזכות בני הישיבות ולא בני הישיבות חיים בזכות כוחם ועוצם ידם, המדינה נמצאת במדרון חלקלק לשאול תחתית בשל גאווה וכפירה בבורא עולם וחוסר הערכה אמיתית ללומדי תורה |
|
וגם בגלל יושבי פיצוציות ופוליטיקאים מליגה ג
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2025 12:00 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | הקשבתי לדבריו של אהרון ברק והתרשמתי שהוא מזהיר מפני אלימות וזה מה שצריך לעשות בימים אלה כל איש בעל השפעה. |
|
האיש המתועב והמסוכן הזה לא מזהיר, אלא מאיים, זה דרכו להעביר מסרים. כך עשה גם בעבר, וכך עשה גם הפעם במסרים נוספים שהעביר לבגץ מה הוא מצפה מהם לפסוק בעניין ראש השב"כ והיועמשית, הוא כדרכו אמר "אילו הייתי נשיא בית המשפט העליון הייתי פוסל את זה".
מדובר באיש מסוכן, שגרם למדינת ישראל ולדמוקרטיה הישראלית נזק כמעט בלתי הפיך, פיראט משפטי (כפי שכינו אותו לא מעט מביני משפט).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2025 13:56 |
|
| |
אין הקלעפער נוהם אלא מתוך ערפילי וודקה קדושה שנמזגה ע"י המהמל"ו, שיצא מקברו לאחר שלושה ימים כידוע ומשוטט במוחות מעורפלים מוודקה, לעולם ועד!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2025 17:10 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
חשבתי שבגץ אמור להיות קשוב לרצון הציבור. והציבור ברובו ...
למה חשבת ככה? זה לא נראה לי נכון אפילו בהגדרות התפקיד של בג"צ (בדיוק בגלל זה הוא לא נבחר ע"י הציבור)
תוקן על ידי הדיבוק ב- 21/03/2025 09:04:25 |
|
נכתב בציניות. זו טענת הימין. שמח לשמוע שאתה לא חושב כך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2025 17:11 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | הציבור ברובו תמך בהתנתקות? יש לך רוח הקודש או שניתנה לך נבואה? עד כמה שאני זוכר לא היה משאל עם בנושא. אלא אם הציבור מבחינתך כולל את האחים המוסלמים שותפי ממששת בנט וגם איתם אני לא בטוח שהיה רוב בציבור להתנתקות. השטות הנוספת שכתבת שבגץ אמור להיות קשוב לרצון הציבור מעלה בי את החשש שכנראה מדובר באופציה השניה. |
|
ראה תגובתי לרעיונוביץ בעמוד הקודם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2025 19:43 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  |
למה חשבת ככה? זה לא נראה לי נכון אפילו בהגדרות התפקיד של בג"צ (בדיוק בגלל זה הוא לא נבחר ע"י הציבור)
תוקן על ידי הדיבוק ב- 21/03/2025 09:04:25
נכתב בציניות. זו טענת הימין. שמח לשמוע שאתה לא חושב כך. |
|
אם זה להגיחותא אז בכיף. אם לדעתך זה מה שהימין טוען אז זה ממש לא נכון (לפחות לגבי המרכז-ימין החילוני)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2025 20:02 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | תגיד איך את(ם) עדיין משתמשים בטיעון העבש של ההתנתקות שבהם הקיסר תמך בפה מלא. אתה מצפה מברק שיתנגד כשהליכוד הימיני מעביר את ההתנתקות או יותר מדויק הגירוש של יהודים מחבלי ארצם?
הימין מבצע גירוש יהודים ואת מי מאשימים? את השמאל. לא יאומן!
די עם השקר הסמולני המטופש !
כל מי שהיה שאותה תקופה זוכר עד כמה הימין היה נגד ההתנתקות,
עשרות אלפי פעילי ימין פעלו ככל יכולתם נגד הגירוש,
ההסברים של בנימין נתניהו נגד הגירוש נגוש קטיף, עודדו אותם מאוד,
היה משאל של כל חברי הליכוד שהצביעו נגד ההתנתקות.
מה שהיה מטורף, זה ההתארגנות של מערכת המשפט לפעול בצורה חסרת היגון ובטירוף מוחלט,
כמו מעצרים של נערות צעירות מאוד בגיל 14
(הנה קישור של ידיעה על מעצר עד תום ההליכים ! ! ! של ילדה בת 14 שחסמה כבישים)
מה שגרם לחלק גדול בציבור הישראלי לאבד את האימון במערכת המשפט.
ותודה רבה ועמוקה לאהרון ברק שהסביר הערב לשני דורות של ציבור ישראלי ענק,
למה הוא לא היה ראוי להיות נשיא בית המשפט העליון.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/03/2025 00:40:19
הליכוד אינו ימין? ביבי אינו ימין! ומי שהיה אז גם זוכר כמה מנדטים קיבל הליכוד אחרי ההתנתקות, 12. כלומר שהימין הצביע לשרון שעשה את ההתנתקות שביבי תמך בה בפה מלא. הוא אף אמר שבמשאל עם הוא יתמוך בה.
כמות היהודים שנוכל זה גירש מביתם בארץ היא גדולה משל הרומאים... |
|
היה משאל בתנועת הליכוד, האם לבצע את תוכנית ההתנתקות,
לפני המשאל התחייב שרון שיקבל את התוצאות,
בפועל, כאשר התוצאות היו נגדו,
הוא המשיך הלאה בתוכניתו באמתלא כלשהיא שלא מעניינת איש, גם כיום.
ואת ההשוואה הנואלת שעשית לרומאים האכזרים, זה כל כך טיפשות ושטות,
שחבל לדבר על זה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/03/2025 20:22:06
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 08:51 |
|
| |
מדינת ישראל היא לא מדינה מהשביעי לאוקטובר 2023 הובהר שמלחמת העצמאות והעצמאות זה כאילו
אין אפשרות לקרוא מדינה למדינה שלפחות אחד מגבולותיה פרוצים ואין למדינה אפשרות להגן על הגבולות באופן ברור ובטוח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 13:42 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
תוקן על ידי הדיבוק ב- 21/03/2025 09:04:25
נכתב בציניות. זו טענת הימין. שמח לשמוע שאתה לא חושב כך.
אם זה להגיחותא אז בכיף. אם לדעתך זה מה שהימין טוען אז זה ממש לא נכון (לפחות לגבי המרכז-ימין החילוני) |
|
על דרך הרוב כשאני כותב ימין אני מתכוון לימין ההזוי והמשיחי או למרקסיסטים בעלי פוליטיקת האכלו לי ושתו לי מבית אב"ח ודומיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 13:49 |
|
| |
אני מוכיח לך מהבחירות שבה הליכוד קיבל 12 מנדטים. כמו כן במשאל מתפקדי הליכוד הגיעו להצבעה 51 אחוז ומתוכם 40 אחוז היו בעד ההתנתקות. אני לא יודע מה דעת מי שלא הגיע אבל סביר להניח שלא ממש היה אכפת להם ואולי אף היה מצביעים בעד.
וזה די מובן אם הקיסר הצביע בעד ההתנתקות למה שמצביע ליכוד לא יצביע בעד. כי ביבי ושרון שמאלניים?
כמה אקרובטיקה אתה תעשה להכשיר את השרץ ששמו ביבי?
לא חבל על הגב שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 15:49 |
|
| |
ביבי הצביע בעת התנתקות? לא כל כך חד וחלק. הצביע בהצבעה ראשונה, התנה בכך שיעשו תוך 14 יום משאל עם בנושא, לבסוף בהצבעה שניה התנגד להתנתקות, וגם התפטר בגללה מהממשלה. כמה נחמד לתפוס פרק אחד מהסיפור כולו ולקבוע "ביבי הצביע בעד ההתנתקות", דבר שהוא נכון, אבל רוב הסיפור חסר כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 17:06 |
|
| |
זה כוחו של המגזר הדמגוגי הרלב"י. לדעת על מה 'להיתפס'. בלי עומק בלי אמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 19:56 |
|
| |
אתה לא מדייק. מה לעשות והכל מתועד.
ביבי הצביע גם בכנסת וגם בממשלה בעד. בנוסף הצביע שוב על חוק פינוי פיצוי שבלעדיו לא היתה ההתנקות. ובנוסף הודיע בפיו שבמשאל העם יתמוך בתוכנית. ציטוט מדבריו לח"כ מהימין: "שלא תהיה לך טעות במשאל העם אתמוך בתוכנית!"
זה כוחו של המגזר הביבים הרבה עומק בתוך השקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 20:13 |
|
| |
כן את כל זה כבר ציינתי, רק הוספתי משהו חשוב שאתה העלמת, אחרי שהוא הצביע בתחילה בעד התוכנית פינוי פיצוי, (בתנאי שיהיה משאל עם) בהצבעה שניה הוא גם הצביע נגד וגם התפטר מהממשלה וממשרד האוצר. זה נקרא לדייק.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2025 20:21 |
|
| |
אחרי שהוא מאפשר את הגירוש הוא מתפטר...מצחיק.
|
|
|
|
|