בית פורומים בחדרי חרדים

כנופיית פינטו בליז'ענסק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/3/2025 23:42 לינק ישיר 

הדיבוק

אתם מעונינים להיתמם? יערב לכם, אבל לכל מקום יש את הצביון שלו וההנהגה במקום, ולהזכירך מי שמתחזק את המקום זאת חבורת חסידים ולא ליטאית או פינטואית, וחבורת הפינטו כמו חבורת הברלנד נדחפים לכל מיני מקומות ללא קשר למקום ובמקום להתנהג בצניעות מתנהגים בגסות, אף אחד לא טען שאסור להם לבא, אבל להתנהג כמנהג המקום-מה הקשר משה רבינו לא הבנתי-כמו כולם זה בהחלט אפשר לדרוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2025 23:57 לינק ישיר 

מה הצביון של המקום? לאכול הערינג ולא חריימה? אם עשו משהו שאובייקטיבית הוא לא ראוי, בוא תכתוב בצורה ברורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 01:30 לינק ישיר 

תאמינו לי בכנות שהתחבטתי רבות לפני שפתחתי את האשכול, היה ברור שהספרדים פה יקחו את זה קשה, אבל בדיוק בשביל זה נועד הפורום, בעיתונות המימסדית לא יכתבו על זה בחיים, כאשר מגיעים חבורת נערים מנוערים שעוברים בריש גלי על הלאו של לא תקיפו פאת ראשכם והלאו של כתובת קעקע  ומעניקים מנחת זרועם ליהודים מבוגרים בגיל של הסבא שלהם, אז צריך להגיד להם כאן ועכשיו 'עד כאן' ! 

ברלנד גם היה מגיע לציון באומן בערב ראש השנה בצורה מאפיוזית, וכיום הדלתות באוקראיינה נעולות בפניו, ומי יודע אם לא רבי נחמן בעצמו הרחיק אותו משם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 08:27 לינק ישיר 

הייתה פעם במירון או בכותל כשהאדמו"ר מגיע  
לא מזמן הייתי במירון.. אנחנו באמצע קריאת התורה והם מגיעים עם הרבע דוח
פים את כולם נעמדים ומתחילים לצעוק את התפילה ולא מעניין את סבתא שלהם שיש פה ציבור שהתחיל לפני שעה ולא מצליח לשמוע מילה מהבעל קורא 

את חסידי 
פינטו האב פגשתי פעם בעבר בבית המשפט וכמעט שחטפתי מהם מכות ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 08:59 לינק ישיר 

נכון שהחסידים במירון לא מתנהגים יפה כשהרבע מגיע וזה באמת בושה אבל כשהרבי לא נמצא הם בסדר, אלו כמו הברלנדים מתנהגים בגסות תמיד.

הדיבוק.. אם הם היו מביאים את החריימה לפחות אז בסדר, הבעיה שהם מחסלים את מה שהם לא מביאים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 10:34 לינק ישיר 

אם הם מכים וחוטפים אוכל זה מובן. מישהו כאן הזכיר את פאות הראש וזה נשמע לי מוזר, כי ברור לי שרוב אבות החסיגןת היו מקרבים כל אדם כולל חוטאים. (אגב אינני ספרדי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 14:08 לינק ישיר 

אף אחד לא טוען שלא לקרב אותם וגם לא שלא יבואו לשם, רק ההתנהגות כמנהג בעלי בתים זה בהחלט מקומם, כמו שתיכנס למוסאיוף בשבת ותתחזן בנוסח ליטאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 15:41 לינק ישיר 

מי כן בעל הבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2025 22:53 לינק ישיר 

מבט חדש: מה רוצים להשיג בזה שדוחפים אנשים למענו?: האם כל נסיעתו לליזענסק נועדה ליחסי ציבור עבורו?, ואילו הרבי רבי אלימלך מעניין את הפינטואים כשלג דאשתקד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כנופיית פינטו בליז'ענסק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.