בית פורומים בחדרי חרדים

פוסט ויראלי על המגזר החרדי: המנגנון שלה מתופעל על ידי רשעים. חסידויות מסוימות פועלות כנסיכויות רשע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/3/2025 17:27 לינק ישיר 

ברור שאנשים מביעים דעה. כוונתי שאין פלטפורמה נורמלית להבעת דעה. להיות חרדי או להיות מקהילות דגל/הסיעה המרכזית וכדו' אין לזה משמעות של אמירה פוליטית, אז אנשים מחפשים את זה בחוץ. אז אתה מוצא אותם אצל בנגרביר אבל גם במקומות אחרים (לאחרונה פגשתי לא מעט שמזוהים עם השמאל, ואף בשמאל הקיצוני)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2025 22:26 לינק ישיר 

הרבי מחב"ד לכאורה לא פחות ימני (לפחות מבחינה מעשית) מכהנא והוא תקף אותו בעיקר על שהפריע להצלת יהודי ברית המועצות. כלומר שהחכמה אינה ללכת ראש בקיר.

והתנ"ך, כמו שבודמן כתב, אינו ספר שכל אדם יכול ללמוד נקי ללא פרשנות מסורתית. יותר מידי קילקולים יוצאים מכך ואיכמ"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2025 22:02 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הרבי מחב"ד לכאורה לא פחות ימני (לפחות מבחינה מעשית) מכהנא והוא תקף אותו בעיקר על שהפריע להצלת יהודי ברית המועצות. כלומר שהחכמה אינה ללכת ראש בקיר.

והתנ"ך, כמו שבודמן כתב, אינו ספר שכל אדם יכול ללמוד נקי ללא פרשנות מסורתית. יותר מידי קילקולים יוצאים מכך ואיכמ"ל
מותר לרבי מה"מ לחדוב שזו הדאך הנכונה ולרב כהנא לחשוב שזו הדאך הנכונה. להציג את הרב כהנא כמי שלומד תנ"ך בלי פרשנות זה שקר גס ומביש. (אם כוונתך להודעה של ניוטרל, אז כידוע, עם המון אהבה, אני לא מבין את היהודי הזה ולא התכוונתי לסנגר עליו או להסביר אותו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2025 23:00 לינק ישיר 

בתורה שבעל פה שלי כתוב!
הבא להורגך השכם להורגו!

בנוסף למה שמי שיש לו ראיה טובה!
רואה שהרבה דברים שנכתבו בתנך
חוזרים על עצמם בתקופתנו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2025 23:00 לינק ישיר 

אבל בחסידות של בונדמן עסוקים בלריב עם העצים!
כמו הסיפור שסיפר הישמח משה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 04:34 לינק ישיר 

רק רציתי להעמיד את הדיון על מקומו שאין כאן ויכוח ימין מול שמאל. ואכן בפיסקא על התנ"ך התכוונתי לניוטרל.

אדרבא, היכן כתוב בתנ"ך לקיים חופים מיוחדים לערבים וחופים ליהודים? ההפרדה הגזענית הזו של כהנא אין לה דבר עם יהדות אלא עם גזענות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 07:20 לינק ישיר 

ראה נא, ככלל ספרי הרב כהנא מלאים במקורות חזליים ופרשניים, בבקיאות מאוד מרשימה. בפרטים כמובן אפשר לדון. ממה שאני הבנתי ממסכת שביעית ח,י, מוסכם שכל ההרחקות בין ישראל לעמים אין להן מקור בתורה, ואכן כל הנושא של פת פלטר משום בנותיהם הוא "הפרדה גזענית" במלוא מובן המילה. זו אולי הוכחה שהרב כהנא קיבל גם את תקנות חזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 14:47 לינק ישיר 

קלפר!
לא היו חופים נפרדים!
כי לא היו אמורים להיות פה גוים!

טז רַק מֵעָרֵי הָעַמִּים הָאֵלֶּה אֲשֶׁר יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה לֹא תְחַיֶּה כָּל נְשָׁמָה!

ואומרים בשם הגאון מוילנה
שהיום השבעים אומות נחלקו בין אדום וישמעל!

חצי אדום! חצי ישמעל!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2025 16:03 לינק ישיר 

https://youtu.be/A2xnN8D5MbM?si=f1CAY3YhSxkfXADV מישהו שבא משם, ויודע יותר טוב מהרבנים! ומקלפר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2025 19:27 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
הפוסט של עוז סימינובסקי:

רשע הוא לב. הוא סנטר. הסנטר של הרשע שולח זרועות לכל מקום, אבל הבעיה היא שהלב רשע. זו בעיה מהותית.

אני חושש מאוד לכתוב על המגזר החרדי. לא כי אני מפחד מאדם. להיפך אין קל מלצאת על החרדים בפייסבוק, זו לא גבורה בכלל.

דווקא לכן אני חושש. כי אין לזה קונטרה. אני חושב כל הזמן על דבר אחד: במעיינות בגולן וחופים נפרדים בכינרת אנחנו משלימים זה לזה מניין. חרדים וסרוגים. אין לאף אחד מאיתנו הסמכות לחתוך את זה ולנדות אותם, להוציא אותם מכלל ישראל. צריך להיות זהיר איתם כי עם ישראל זה פיקדון יקר מאיתנו שהופקד בין השאר בידינו.

אבל מהעבר השני בכל פעם שאיזה גולדקנופף תורן נותן שפריץ אקראי של רשע ספונטני, והזעם של הציבור עולה, מתפזר לפה ולשם ושוכך במהירות, אני מרגיש חייב להציב מולנו את העובדות ואת ההוגנות.

צריך לאחוז במורכבות הזאת, לזכור ולשנן שעל אף הכל הם עם ישראל. שאנחנו עדיין משלימים איתם מניין ומקבלים עדות שלהם וכשרות שלהם והתורה לא נעשית לשתי תורות.

ואחרי ההקדמה הזאת.

החברה הדתית לאומית היא חברה טובה עם בעיות.
החברה החילונית היא חברה טובה עם בעיות. גם המסורתית.

החברה החרדית אינה חברה עם בעיות.
היא חברה שהמנגנון שלה מתופעל על ידי רשעים, ועומדת על יסודות של רשע בלעדיהם לא היתה קיימת.
וזה לא משנה שבתוכה הרבה מאוד אנשים טובים. ושנותרו בה מעלות גם בתחום הקהילתי והחברתי. תכונות טובות לא מפצות על מנגנון מכונן של רשע.

נזכיר את גולדקנופף. למי אכפת שהוא רוקד לצלילי שלטון הכופרים שמכופרים. גולדקנופף הוא אירוע הרבה יותר גדול.
גולדקנופף הוא עשיר גדול שעשה הון בעזרת הניצול המחפיר והמזעזע ביותר שיש של העובדות החלשות ביותר במגזר
החרדי. כולל לפטר את סייעות הגנים ולהחזיר אותן לעבודה בקביעות, כדי שלא יהיו זכאיות כחוק לפנסיה.

כי כך החברה הזו פועלת.

העלמת מס בחברה החרדית היא גאווה. רשתות אדירות של בעלי עסקים גנבים, שמעלימים את מלוא המס מאחיהם בעם ישראל בעוד הם יולדים בבית חולים ונוסעים על כבישים ומוגנים על ידי שוטרים. גם גניבה וגם הפקרות מוחלטת כלפי הכלל והצורך שלו במיסים.

גזענות מחרידה בין אחים יהודים היא סמל סטטוס. לא רק כלפי יוצאי ארצות האיסלאם, גם כלפי סתם כהים. יש מכסות לספרדים במוסדות, כמו שהיה בחצי האפל של המאה העשרים, ליהודים. ספרדים מושפלים מבוזים ומדוכאים בצורה המחרידה ביותר באופן ממוסד ומאורגן בחברה החרדית. זה לא שוליים וזה לא בטעות. זו אמונה תמימה ואנטי-יהודית בגזע נחות וגזע נעלה. אי אפשר לספור את העדויות שסופרו לי על זה.

חסידויות מסוימות פועלות כנסיכויות רשע בפני עצמן. גור, החסידות של גולדקנופף עצמו, היא כת מטורפת בה מוכים הפורשים עד זוב דם ברחוב, בתי כנסת מושחתים ומחוללים בהוראת האדמור, חנויות של פורשים מהחסידות נהרסות וילדים בכמה מקרים נחטפו על ידי החסידות. כן כן. החברה החרדית מעוצבת בידי רשעים, שרואים ויודעים את כל זה, פרט לפרט. מכות הרצח מצולמות. החטיפות ידועות. הכללים הסוטים והמעוותים של החסידות מוכרים לכולם. אבל גור מובילה בעולם החרדי ובעלת כח אדיר בפוליטיקה. אז כת רשע מטורפת מנהיגה את המגזר החרדי בכנסת ובממשלה. האם יש שם ביקורת על זה? דיון? לא. במגזר החרדי הערך היהודי הזה בוטל. ביקורת תנדה אותך, אם אתה ליטאי. אם אתה חסיד גור, תקווה להשאר בחיים.

החברה החרדית מכשירה ומקדמת ומגינה מערכתית על הפושעים הגדולים ביותר בתולדותיה, כמו המפלצת אליעזר ברלנד שם רשעים ירקב. אדם שעל שמו רשומים עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים, לא כביטוי אלא אורגינל. אנשי הכת שלו מקורבים לראשי מפלגת הרשע החרדית אשכנזית והם עושים מה שאפשר כדי להקל עליו ולקדם אינטרסים של בני החסידות שלו.

וזה לפני שדיברנו על הפשע שמציק לנו יותר מכל, כי הוא גם נוגע לנו וגם לא טורח להיות מוסתר. פשע הבגידה הנורא ביהודים הנרצחים והמחוללים. ראשי סדום החרדית מסרבים לסכן את אחרוני יושבי הפיצוציות ושולי השוליים של הנושרים, כיון שהבטלנים שלא מסתדרים בישיבות הם מכונות כסף עבור המגזר החרדי. מקבלים עליהם תקציב כפול, גם מהדתות וגם מהרווחה והם מוחזקים בקייטנות עתירות כסף עם חוגים ואטרקציות כדי שרק יהיו איפשהו ולא יהפכו חלילה לאנשי מלאכה כפי שציוו המשנה, הגמרא, הפוסקים. הם לעולם לא אומרים את הסיבות האמיתיות להשתמטות, כי מי שחי כגנב אנוס לחיות גם כשקרן. הם משקרים וממציאים עולם תיאולוגי חדש ומופרך על הגנה מיסטית של לומדי התורה שאין לה דוגמה באף פרק מדברי הימים של עם ישראל. ואת כל הבטלנים שירושלים כולה מכירה מהפיצוציות, מהמשחקים של ביתר והזיצים למיניהם בעיר העתיקה - הם מכנים "עולם התורה" מתוך ידיעה ברורה ששמונה עשר מנדטים יכולים לקנות לך שקר מוסכם ומציאות חלופית.

ולבסוף - הסתה מחרידה כנגד שאר הציבור. עולה בכם כעס כלפי הפוסט הזה? חשים שהוא פוגעני מידיי כלפי החרדים? הציצו בבקשה במיטב הקריקטורות של המאיירים הכי גדולים ומוכרים במגזר החרדי, בעיתונים הכי מוכרים שלהם. חילונים וסרוגים מצויירים כמפלצות, כילדים נרקומנים שהולכים לבתי הספר עם סכינים. אלימים, חצופים ומטילי אימה. אין לי כח לצרף לכם את הקריקטורות האלה כי כבר עשיתי את זה לא פעם.

ואי אפשר לסבול את הטיעון הנגדי המביך והמטופש "יש שם המון ארגוני חסד". גם לחיזבאללה ולחמאס יש ארגוני חסד ולמעשה לכל חברה דתית, קיצונית ומרושעת ככל שתהיה, יש ארגוני חסד למכביר. לא כך מסבירים חבורה ששולטת במגזר שלם ומנהיגה אותו לדרך המבוססת על גניבה, שקר, עינוי החלשים, בגידה בנרצחים ועזות מצח מהגהינם.

כן. יש שם לימוד גמרא רציני. לא אכחיש את זה. זה כרטיס המחילה שלהם לכל פשע בעולם, ישיבות מפוארות עם לימוד תורה רציני. ואכן, תפקידנו כשומרי תורה ומצוות לחזק את לימוד התורה הציוני ולהפסיק את החילול השם בו יש צורך בחברה שמנהיגיה הם העתק של נבואות ירמיהו מבית ראשון כדי שתהיה תורה בעם ישראל.

החברה הזאת גדלה מהר יותר משאר החברות בישראל ולא צריך לימודי ליבה כדי להבין ששאר העם לא יוכל לשאת אותם עוד זמן רב. הרי זה פשוט. כל עוד יוכלו להמשיך לא להתגייס ולא לעבוד (בלבן) - הם לא יתגייסו ולא יעבדו וגם לא ילמדו. אבל לאכול הם יצטרכו. העוני יתרחב ואיתו הסיוע מהמדינה (מי זה המדינה? אלה שכן עובדים) ולא ניתן יהיה לפרנס את כולם. זה לא איום של השבעה באוקטובר. זה איום של התפוררות מדינת ישראל וגלות נוספת. מדברים פה על קונספציות? ממשלת ישראל, ממשלה שכל חבר שני בה מסתובב עם ראיות לכך שהזהיר עוד מששת ימי בראשית על האסון המגיע מעזה - הממשלה הזאת הולכת אל מגמה של חורבן בראש מורם בנפש חפצה ובזריקת האשמות כלפי מי שיאמר על כך מילה. מקהלת ועד השמאל הקיצוני כל כלכלני ישראל מזהירים שהגדילה החרדית יחד עם הסירוב לשינוי הם קרחון קטלני בדרכה של הספינה הישראלית. מי שיורק ככה על סכנה קיומית מסוג אחד - אמור לשכנע אותי שאכפת לו מסכנה קיומית מסוג שני?

אורח החיים החרדי הוא יצירה של משלם המיסים הישראלי. משלם המיסים מאפשר לחברה הפסדית כלכלית להתקיים. ביום שהציבור הציוני יפסיק, ממלכת הרשע הזאת תהיה חייבת לבנות את עצמה מחדש ולמצוא לעצמה ריפוי. זה חטא ופשע שלנו. אם לא נתקן אותו בהקדם, המצב הפוליטי ייקח אותנו מעבר לנקודת האל חזור. ואז נתגעגע להיות מדינה מתפקדת שמה שמוציא אותה מדעתה זה שר רוקד לצלילי שיר.

מקור:
www.facebook.com/story.php?story_fbid=3998157593845104&id=100009527095731

אי אפשר לעשות הכללות אבל יש הרבה דברים מקוממים בהתנהלות החרדית
וכותב הפוסט נוגע בהם..
האמת כואבת........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2025 21:14 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
ראה נא, ככלל ספרי הרב כהנא מלאים במקורות חזליים ופרשניים, בבקיאות מאוד מרשימה. בפרטים כמובן אפשר לדון. ממה שאני הבנתי ממסכת שביעית ח,י, מוסכם שכל ההרחקות בין ישראל לעמים אין להן מקור בתורה, ואכן כל הנושא של פת פלטר משום בנותיהם הוא "הפרדה גזענית" במלוא מובן המילה. זו אולי הוכחה שהרב כהנא קיבל גם את תקנות חזל.

קיבל והוסיף עליהן מדיליה...

נ.ב. כתבתי "יהדות" שזה כולל חז"ל. היכן יש בחז"ל הפרדה כזו. חז"ל חיו  בא"י יחד עם נוכרים. לא היה מעולם מצב בארץ ישראל שלא היו בו נוכרים. ואין כל רמז להפרדה. אדרבה ת"ח כמוך ודאי זוכר גמרות ומדרשים שרחצו יחד במרחצאות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2025 23:17 לינק ישיר 

לא הבנתי את הוכחתך. בזמן חזל גם לא הייתה הפרדה מגדרית בבתי מרחץ ולא היו חגיגות לג בעומר במירון ואפילו לא הייתה חובה קדושה להצביע ג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2025 01:26 לינק ישיר 

ולמה "לא תתחתן בם" אינה הרחקה מספקת?
בכל מקרה חז"ל מלאים בהרחקות בין ישראל לעכו"ם, למשל, קנסו בנוגע לעירובי חצרות את מי שגר בשכנות ביחד עם גוי באותו המבוי, "כדי שלא ירגילו ישראל לגור ביחד עם עכו"ם".
אסור לתת מתנה לגוי, אסור לומר לו מילה טובה או מחמאה משום ולא תחנם.
לא חסרים הרחקות בתורה ובחז"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2025 04:37 לינק ישיר 

הדיבוק, לא הייתה הפרדה מגדרית בבתי מרחץ? בכל אופן חובת ההוכחה מוטלת עליו. איש חשוב, למי מיענת את הודעתך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/4/2025 07:27 לינק ישיר 

עד כמה שידוע לי, בזמן חזל לא היו חופים לגברים/נשים בלבד ולא היו שעות לגברים ונשים. יש רק כל מיני הרחקות כלליות, שלא לעבור במזיד במקום שנשים מכבסות, ושאם אדם רואה את אשתו רוחצת עם/לצד גברים אז מאוד כדאי לגרש אותה וכדו' (שים לב שמדובר באישה נשואה והפנייה היא לבעל יר"ש ואין כאן מילה על הגברים שאיתה...), והרוב מנוסח בסגנון של אגדה ולא בתור הלכה מחייבת. מזה לבד מובן, שעובדתית לא היה שום מיסוד של הפרדה. מה הכוונה "חובת ההוכחה מוטלת עליו"?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פוסט ויראלי על המגזר החרדי: המנגנון שלה מתופעל על ידי רשעים. חסידויות מסוימות פועלות כנסיכויות רשע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.