"את זוכרת מי אני?"
המפכ"ל לשעבר נתפס נוהג במהירות מופרזת - ושוחרר ללא דו"ח קובי שבתאי נעצר על ידי שוטרת ומתנדב, לאחר שנסע בכביש במהירות של 136 קמ"ש, כשהמהירות המותרת היא 90 בלבד. לאחר שהזכיר להם את מעמדו - שוחרר ללא קנס. המפכ"ל לשעבר לא הכחיש את הדברים: "אני 40 שנה נוהג, זה יכול לקרות לכל אדם" חדשות כיפה 30/03/25 22:05 א בניסן התשפה "זאת הפעם הראשונה שלי": מפכ"ל המשטרה לשעבר, קובי שבתאי, נתפס לפני כשבועיים על ידי שוטרת תנועה כאשר הוא עובר את המהירות המותרת בכביש. לאחר שהזכיר לה את מעמדו - השוטרת שחררה אותו ללא קנס וללא נקודות. כך פרסם הערב (א') עיתונאי חדשות ערוץ 12, אלמוג בוקר. שבתאי על פי החשד, נהג במהירות של 136 קמ"ש - מעל המהירות המותרת שהייתה באותו מקטע כביש 90 קמ"ס בלבד. שוטרת ומתנדב שעצרו אותו לא התווכחו אומנם עם המפכ"ל לשעבר, אך שבתאי שאל את השוטרת ישירות: "את זוכרת מי אני?". השוטרת בתגובה ענתה לו "ברור", והשוטר מספר אחת לשעבר שוחרר מהמקום. "יכול לקרות לכל אדם" בשיחה עם חדשות 12 שבתאי לא הכחיש את הדברים: ""נכון, המהירות הייתה מאוד מצומצמת, אבל בקטע קטן. מדובר בהיסח דעת של שניה אחת, לא נסעתי ברצף במהירות. נסעתי כמעט שעתיים בצורה חוקית. יכול לקרות לכל בן אדם". בנוסף טען: "אני 40 שנה בלי עבירות תנועה, זאת פעם ראשונה שלי ובלי כוונה. לא השתוללתי. הייתי מאוד מופתע שעצרו אותי". www.kipa.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/1201521-0/
 |
|
|