| נשלח ב-17/4/2025 14:21 |
|
| |
מיכאל שמש זה הדוגמה ומופת של עיתון "משפחה" לחג הפסח?
הכתבה המלטפת והיחצנית למיכאל שמש עברה את ה"ועדה הרוחנית" של העיתון? למה צריך את "משפחה", אפשר במקום חיקוי עלוב ורדוד לקנות את המקור, עיתון הארץ או ידיעות אחרונות.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 17/04/2025 14:23:55
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 15:42 |
|
| |
גם אני הק' ראיתי *רק* את הכותרת הזו והתחלחלתי.
אלה אליליך ישראל?!
עוד סיבה להתרחק מהשבועונים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 17:05 |
|
| |
פותח האשכול יוצא מתוך הנחה שכולנו ראינו את השבועון ורק נותר לנו לדון בזה, אבל הוא טועה בגדול, ואם לדון אז חייבים לדעת על מה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 17:09 |
|
| |
מאז כתבות הצבע של ה 7.10 העיתון לא עובר את סף דלתי. ב"ה לא מרגיש בחסרונו. ודאי לא בחגים כש 80% ממנו זה נייר פרסום.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 17:12 |
|
| |
מניסיון, הכתבות של עיתון משפחה, שונות לגמרי מהכתבות של כל השנה,
למה?
לא יודע.
ככלל עיתון משפחה, הוא עיתון רציני ואחראי ומאוד מעניין,
אבל בחגים לפעמים יש כתבות שנראות מוזמנות.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2025 17:13:10
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 21:33 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  | | גם אני הק' ראיתי *רק* את הכותרת הזו והתחלחלתי.
אלה אליליך ישראל?!
עוד סיבה להתרחק מהשבועונים |
|
זה כנראה האלילים של מנהלי ועורכי העיתון הזה, חבל מאוד שהכסף והחנופה והקשרים יענו את הכל
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 21:35 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | פותח האשכול יוצא מתוך הנחה שכולנו ראינו את השבועון ורק נותר לנו לדון בזה, אבל הוא טועה בגדול, ואם לדון אז חייבים לדעת על מה... |
|
מיכאל שמש לא מוכר לך? נדמה לי שלא צריך להרחיב ב"שבחו" של הדבר הזה (אני מנסה להיות הכי עדין שאפשר) שמתקרא משום מה "עיתונאי", ועובד בערוץ השמאל 11 של תאגיד השידור הציבורי, מביא הרבה רעל ותורם להרבה הסתה ושנאה.
קיבל כתבה בביטאון החג, לא קראתי הכל, הספיק לי להציץ ונגעלתי מספיק בשביל לא להמשיך להקדיש לזה זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 21:36 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | מאז כתבות הצבע של ה 7.10 העיתון לא עובר את סף דלתי. ב"ה לא מרגיש בחסרונו. ודאי לא בחגים כש 80% ממנו זה נייר פרסום. |
|
אכן ויש מצב שגם ה-20% הנותרים ממומנים בצורה כזו או אחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 21:37 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | מניסיון, הכתבות של עיתון משפחה, שונות לגמרי מהכתבות של כל השנה,
למה?
לא יודע.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2025 17:13:10 |
|
לא הייתי קורא לדבר הזה "עיתון רציני ואחראי", ואני לא חושב שרק בחגים הכתבות מוזמנות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 22:40 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מניסיון, הכתבות של עיתון משפחה, שונות לגמרי מהכתבות של כל השנה,
למה?
לא יודע.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2025 17:13:10
לא הייתי קורא לדבר הזה "עיתון רציני ואחראי", ואני לא חושב שרק בחגים הכתבות מוזמנות |
|
קראת את הכתבה על ורדיגר ?
זה הז'אנר של הכתבות הללו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 23:02 |
|
| |
לא קראתי, כשראיתי שיש כתבת יחצנות וחנופה למיכאל שמש, הרחקתי מעצמי את הפשקוויל הצבעוני הזה. ולא הייתי משווה בכלל בין ורדיגר שעשה דבר או שניים בחייו, לכלומניק שלא עשה שום דבר בחיים חוץ מתעמולה והפצת שנאה והסתה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 23:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לא קראתי, כשראיתי שיש כתבת יחצנות וחנופה למיכאל שמש, הרחקתי מעצמי את הפשקוויל הצבעוני הזה. ולא הייתי משווה בכלל בין ורדיגר שעשה דבר או שניים בחייו, לכלומניק שלא עשה שום דבר בחיים חוץ מתעמולה והפצת שנאה והסתה. |
|
אני קורא לפעמים את העיתון 'משפחה' במשך השנה ונהנה ממנו מאוד,
כתבות יפות ומענינות, לפעמים אפילו ממש מרתקות,
לא אחת יוצא ממנו עם תובנות מעניינות,
לעיתים העיתון מעלה נקודות של בעיות בציבור החרדי,
שאף עיתון חרדי מגזרי לא מעלה, ולא רוצה להתמודד מולם,
ותורם ומסייע בכך לכל הציבור החרדי.
אבל בחגים יש כתבות מוזמנות, להבנתי זה המדיניות של העיתון.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 17/04/2025 23:17:12
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2025 23:52 |
|
| |
חבל לא מתאים לארליך
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2025 00:08 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | פותח האשכול יוצא מתוך הנחה שכולנו ראינו את השבועון ורק נותר לנו לדון בזה, אבל הוא טועה בגדול, ואם לדון אז חייבים לדעת על מה...
מיכאל שמש לא מוכר לך? נדמה לי שלא צריך להרחיב ב"שבחו" של הדבר הזה (אני מנסה להיות הכי עדין שאפשר) שמתקרא משום מה "עיתונאי", ועובד בערוץ השמאל 11 של תאגיד השידור הציבורי, מביא הרבה רעל ותורם להרבה הסתה ושנאה.
קיבל כתבה בביטאון החג, לא קראתי הכל, הספיק לי להציץ ונגעלתי מספיק בשביל לא להמשיך להקדיש לזה זמן.
|
| שמש מוכר לי, אבל מה תוכן הכתבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2025 14:46 |
|
| |
נוירולוג, יישר כח! חיזקת אותי.. מזה שנים שכבר הפסקתי לרכוש את השבועון הריקני והחלול שרובו יחצנו"ת. בל תשחית של נייר כרומו יקר (שואל מסקרנות, האם עדיין חצי מהדפים הראשונים של החוברת עבת הכרס הם רק פרסומות?) 'העיתונאי' מיכאל שמש חרדון מחמד שעושה לנו פריחה. תת רמה שמשרת את שונאי היהדות. לא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב. לא מתפלא על השילוב של ה'מספח'ה עם חדל האישים. הוא יאה להם והם מתאימים לו.
תוקן על ידי momeir ב- 18/04/2025 14:50:06
|
|
|
|
|