בית פורומים בחדרי חרדים

גפני ומקלב סגרו עם לפיד? מה פשר ההתקפות הקפלניסטיות שלהם על סמוטריץ'?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2025 15:08 לינק ישיר 
גפני ומקלב סגרו עם לפיד? מה פשר ההתקפות הקפלניסטיות שלהם על סמוטריץ'?

אימצו לגמרי את הטרמינולוגיה, עם כל הדמגוגיה והשקרים ועיוות הדברים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 17:19 לינק ישיר 

גפני מטומטם שמאלני ידוע, הוא ודרע*י בטוחים (אני חושב שאני יודע למה), שאם יהיה רק קצת קרדיט לצה"ד, מיד כולם יצביעו להם ואף אחד לא יישאר בג ושס, והם לא יצליחו בכל בקומבינות הפוליטיות שלהם. לכן הם כל הזמן מפמפמים מלחמות מטומטמות ביניהם לנציגי המזרחי שתמיד מוציאים אותם דפוקים. בכל מקרה תמסרו לגפני שקודם יסביר למה הוא תמך בהתנתקות ואחר כך יביע דעה בנושאים של יהדות או ביטחון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 18:28 לינק ישיר 

כי הם מעדיפים את בן גביר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 18:41 לינק ישיר 

כי סמוטריץ עושה צרות גדולות מאד במשרד האוצר והכל במסווה של הפקידות לא נותנת לי, כשלצרכי הדלים הפקידות משחררת מה שהוא דורש.
גם גולדקנוף סובל מרורות אבל הוא עוד מפחד לצאת נגד כי יש לו הרבה מה להפסיד משר אוצר, לעומתו גפני יושב על השיבר אז קצת פחות פחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 20:14 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
גפני מטומטם שמאלני ידוע, הוא ודרע*י בטוחים (אני חושב שאני יודע למה), שאם יהיה רק קצת קרדיט לצה"ד, מיד כולם יצביעו להם ואף אחד לא יישאר בג ושס, והם לא יצליחו בכל בקומבינות הפוליטיות שלהם. לכן הם כל הזמן מפמפמים מלחמות מטומטמות ביניהם לנציגי המזרחי שתמיד מוציאים אותם דפוקים. בכל מקרה תמסרו לגפני שקודם יסביר למה הוא תמך בהתנתקות ואחר כך יביע דעה בנושאים של יהדות או ביטחון.

זה נכון מה שכתבת, אבל לא רק זה.
באופן מסורתי גפני (ומקלב קצת נדבק ממנו) מלקק לשמאל, מגיע לכינוסי העיתון האנטישימי "הארץ" ומרגיש שם בבית. ולא רק הוא מרגיש בבית, אלא גם המשתתפים מרגישים שהוא כמעט משלהם. ליקק לא מעט ללפיד.

ולגבי הסיפא שלך, אני בכלל לא בטוח שאם זה היה תלוי בגפני הוא לא מצביע שוב לגירוש מגוש קטיף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 20:14 לינק ישיר 

ליאליא כתב:
כי סמוטריץ עושה צרות גדולות מאד במשרד האוצר והכל במסווה של הפקידות לא נותנת לי, כשלצרכי הדלים הפקידות משחררת מה שהוא דורש.
גם גולדקנוף סובל מרורות אבל הוא עוד מפחד לצאת נגד כי יש לו הרבה מה להפסיד משר אוצר, לעומתו גפני יושב על השיבר אז קצת פחות פחד.

זה הזוי בכלל להתייחס ברצינות לדברים השקריים שפיזרת כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 22:17 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

זה נכון מה שכתבת, אבל לא רק זה.
באופן מסורתי גפני (ומקלב קצת נדבק ממנו) מלקק לשמאל, מגיע לכינוסי העיתון האנטישימי "הארץ" ומרגיש שם בבית. ולא רק הוא מרגיש בבית, אלא גם המשתתפים מרגישים שהוא כמעט משלהם. ליקק לא מעט ללפיד.

ולגבי הסיפא שלך, אני בכלל לא בטוח שאם זה היה תלוי בגפני הוא לא מצביע שוב לגירוש מגוש קטיף.

גפני לא הצביע בעד ההתנתקות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 22:46 לינק ישיר 

מי אמר שהוא הצביע בעד ההתנתקות? הוא היה בין אלו שנשארו בממשלה שעשתה את ההתנתקות, וההצגה של להימנע בהצבעה זה סתם חיקוי של ההצגה שעשה דרע*י באוסלו א+ב. תכלס, ההתנתקות אסורה על פי ההלכה, והיא ראויה לאותו מאבק קיצוני שעשו נגד היתר המכירה ופינויי הקברים (כי היא כללה, בצורה הפשוטה והאופרטיבית ביותר, את שתי הפרקטיקות האלה!), והיא כמובן הייתה טעות אסטרטגית שהביאה את כל מה שקרה אחריה, כולל החטופים שגפני פתאום ככ דואג להם. אז שיתכבד גפני וישתוק, או למצער שישלח את הבנים שלו לצבא במקום להסתדרות הציונית (בשני המקומות לא עושים שטייגען), ושהם ישמרו על הגדרות וייכנסו לעזה כדי למנוע את הנזק הבא שיהיה תוצאה של ההתנתקות שהוא יצר.

תוקן על ידי הדיבוק ב- 21/04/2025 22:47:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2025 23:16 לינק ישיר 

גפני ב"ועידת הארץ" 2017:

"בנושא המדיני אני יותר קרוב לעמדות השמאל"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 00:05 לינק ישיר 

נוירולוג..... מה הזוי בדיוק? ומה שקר?

אופק חדש אתה מכיר?

ביטול ההגרלות במחיר למשתכן אתה מכיר?

נוח על משכבך בשלו' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 19:30 לינק ישיר 

המקובל במתקפה יוצאת דופן: "השניים שרצחו הכי הרבה יהודים במלחמה - סמוטריץ' וסינוואר"

המקובל הגאון הרב יעקב עדס יצא בשיעור בכותל המערבי במתקפה חריפה נגד השר בצלאל סמוטריץ' | הגר"י עדס האשים את יו"ר הציונות הדתית בהסתה נגד לומדי התורה: "אם מישהו ישאל אותי מי הרגו הכי הרבה יהודים במלחמה האחרונה – אלו סינוואר וסמוטריץ'"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 21:21 לינק ישיר 

אולי כי לפיד היה נדיב יותר עם הדף הריק שלו מאשר סמוטריץ וגזירותיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 21:43 לינק ישיר 

גפני טוען שלפיד הבטיח לו עולם ומלואו (לפיד כנראה לא יודע על כך). רק לא מובן למה אדם שנוטה לשמאל וככ שונא את סמוטריץ ובנגביר, לא הלך באמת עם לפיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 22:43 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
גפני טוען שלפיד הבטיח לו עולם ומלואו (לפיד כנראה לא יודע על כך). רק לא מובן למה אדם שנוטה לשמאל וככ שונא את סמוטריץ ובנגביר, לא הלך באמת עם לפיד.

הרבנים אוסרים עליו ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 22:43 לינק ישיר 

ד.א. נתניהו יותר שמאלני מגפני 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2025 23:44 לינק ישיר 

מה הכוונה שמאלני? נתניהו הוא ימין כלכלי קיצוני, ולגבי ביטחון ספר לי מה גפני עשה למען ביטחון המדינה ונבדוק מאעזו תפיסה זה נובע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני ומקלב סגרו עם לפיד? מה פשר ההתקפות הקפלניסטיות שלהם על סמוטריץ'?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext