בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

תמונות אבודות של רוח (2005–2006)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/4/2025 01:28 לינק ישיר 
תמונות אבודות של רוח (2005–2006)

היי, האם למישהו יש את התמונות הישנות של רוח מהאתר Joshsjm.com? האתר עם התמונות נמחק מאז. הוא הכיל תמונות מהופעות של רוח מאוקטובר ודצמבר 2005 וגם מאפריל 2006. אם למישהו שמורות התמונות האלה, בבקשה שלחו לי אותן כי מאוד הייתי רוצה לראות! תודה רבה.

For my fellow English speakers: A website used to exist called joshsjm.com (Josh's Jewish Music) and he used to regularly upload concert pictures Miami Boys Choir concerts. Since the lease of the website ran out in the early 2010's , the majority of these pictures have since been lost. If anyone has these pictures saved please s them to me. I am particularly interested in the Revach era photos of concerts spanning 2005-2006. 
 I have attached 3 examples of picture thumbnails but as far as I am aware there is no way to access the full scale and full resolution versions of these photos. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2025 01:04 לינק ישיר 

שלום שוב,
לא רציתי לפתוח אשכול חדש, אבל לפני כמה שבועות יצרתי מחרוזת אלפבית משירי פרחי מיאמי (לפי האלפבית האנגלי).
תכננתי ליצור עיבוד רחב יותר עם עוד כלים מוזיקליים וסאונד עשיר יותר כדי להעלות לערוץ שלי, אבל איבדתי את המוטיבציה די מהר.
האתר שבו השתמשתי התחיל להיות איטי ומקרטע ככל שהלחן התארך.
יש שירים שבנויים ומפותחים יותר מאחרים. במקור תכננתי לכלול לפחות שיר אחד מכל אלבום, אבל זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.

עד שאני אצליח להביא את עצמי להשלים גרסה מלוטשת, לא אפרסם את זה באופן פומבי.
החלטתי לפרסם את הגרסה הלא גמורה (כבלתי רשומה ביוטיוב) כדי לשתף עם מעריצי פרחי מיאמי המסורים, כי אני יודע שכולנו צמאים לתוכן חדש.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, ואם יש שירים שאתם לא מזהים...

הבהרה! אני לא מלחין מקצועי – אני צעיר ועשיתי את זה רק בשביל הכיף.

תוקן על ידי m1key192 ב- 10/05/2025 01:07:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2025 15:10 לינק ישיר 

m1key192 כתב:
שלום שוב,
לא רציתי לפתוח אשכול חדש, אבל לפני כמה שבועות יצרתי מחרוזת אלפבית משירי פרחי מיאמי (לפי האלפבית האנגלי).
תכננתי ליצור עיבוד רחב יותר עם עוד כלים מוזיקליים וסאונד עשיר יותר כדי להעלות לערוץ שלי, אבל איבדתי את המוטיבציה די מהר.
האתר שבו השתמשתי התחיל להיות איטי ומקרטע ככל שהלחן התארך.
יש שירים שבנויים ומפותחים יותר מאחרים. במקור תכננתי לכלול לפחות שיר אחד מכל אלבום, אבל זה היה הרבה יותר קשה ממה שחשבתי.

עד שאני אצליח להביא את עצמי להשלים גרסה מלוטשת, לא אפרסם את זה באופן פומבי.
החלטתי לפרסם את הגרסה הלא גמורה (כבלתי רשומה ביוטיוב) כדי לשתף עם מעריצי פרחי מיאמי המסורים, כי אני יודע שכולנו צמאים לתוכן חדש.
אשמח לשמוע מה אתם חושבים, ואם יש שירים שאתם לא מזהים...

הבהרה! אני לא מלחין מקצועי – אני צעיר ועשיתי את זה רק בשביל הכיף.

תוקן על ידי m1key192 ב- 10/05/2025 01:07:37

ואוו!!! נשמע מעניין. נכנסתי כמה שניות (כי אסור לשמוע שירים עכשיו…). בעז״ה אחרי לג בעומר אכנס לראות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2025 15:46 לינק ישיר 

כן, ברור שאני מבין! אני מקווה שתהנה... ולא הרבה זמן אחרי זה יהיה לנו גם את האלבום החדש של ירחמיאל ביגון!

תוקן על ידי m1key192 ב- 11/05/2025 15:50:44

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > תמונות אבודות של רוח (2005–2006)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext