היום בעמוד הראשון של יתד המחולק חינם לטענתם ב149,000 עותקים מופיע המודעה דלהלן :
הקורסים המקצועיים חוזרים
הדרכת חתנים מצוות הבית (אישות) CBT
גברים ונשים בהפרדה
אין אלפי ילדים ובחורים ונערות שנחשפים לזה, מה הם צריכים לחשוב כשהם קוראים על מצוות הבית- אישות ?
תוקן על ידי בונדמן ב- 07/05/2025 00:25:03
נשלח ב-7/5/2025 01:27
רק ראש מנובל חושב בכיוון שאתה מנסה לומר פה. הגמ' בכתובות אומרת שהכל יודעין כלה למה נכנסת, ומי שאומר מנבל.
מה חושב כל ילד מישיבה קטנה נורמלי? מה זה רמב"ם אישות? מלא מצוות, תפתח ותראה!
נשלח ב-7/5/2025 14:01
אה, סליחה, טעיתי, זה פשוט קורסים ללימוד רמב"ם, להשלמת פערים לאלו שלא הבינו את הרמב"ם בישיבה קטנה, עכשיו הבנתי,
אבל למה קוראים לזה קורס מקצועי ?
תוקן על ידי בונדמן ב- 07/05/2025 14:02:18
נשלח ב-7/5/2025 20:39
זו באמת טענה חזקה על הצנזורה.
נשלח ב-7/5/2025 23:23
חלק מהחסידים המציאו בנושא הזה - יהדות חדשה
אני לא רוצה לפתוח בפרטי פרטים את הנושא הזה מסיבות מובנות,
אבל להתנהגות החסידית הזאת אין שום מקור ביהדות !
ממש שום מקור.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/05/2025 23:24:22
נשלח ב-7/5/2025 23:50
אני מבין מר בונדמן, שאצלך ילדים לא לומדים חומש...
נשלח ב-8/5/2025 01:01
בכל התלמודי תורה החרדים ישנם קטעים שלמים שלא לומדים עם ילדים, והדבר ברור ופשוט לכל מי שלמד אי פעם בתלמוד תורה
נשלח ב-8/5/2025 01:03
צר לי, בת"ת שאני למדתי, שהיה הפרום ביותר בעירי, לא דילגו מעולם על כלום, ואף התפארו בכך. (הם העדיפו לעדן ולעוות את הפשט, ואני בספק אם באמת מגינה להם מדליה על כך...)
נשלח ב-8/5/2025 01:05
אגב אם אני מבין נכון, אישות זה השרץ הזה מ"צדים את האישות". מלמדים את האברכים מה מותר לצוד בחול המועד, אם היא מגיעה הביתה (הכי קרא לו "מצות הבית)
נשלח ב-8/5/2025 01:19
הכי פרום באילת?...(:
נשלח ב-8/5/2025 07:57
חחח כבר שנים ארוכות שמתפרסמים בעיתונים החרדים כדורים לחיזוק השלום בית . . .
נשלח ב-8/5/2025 08:39
ישנה הלצה על אדם שנולד לו בן והחליט לגדלו בקדושה וטהרה הרחק ממקום יישוב כדי שלא ייחשף למראות של נשים. האב למד עם הילד תורה וחינכו בקדושה וטהרה.
כשהילד כבר נעשה לנער בוגר החליט האב לחשוף אותו לצביליזיצה. בעת שהם צעדו ברחוב ראה הנער עלמה והתבונן בה ממושכות. מה זה? שאל את אביו והצביע על הנערה.
האב הפטיר: זאת פרה.
אמר הנער: אבא, אני רוצה שתקנה לי פרה כזו.
נשלח ב-8/5/2025 09:20
פלדלפי
גרשום כתב:
ישנה הלצה על אדם שנולד לו בן והחליט לגדלו בקדושה וטהרה הרחק ממקום יישוב כדי שלא ייחשף למראות של נשים. האב למד עם הילד תורה וחינכו בקדושה וטהרה.
כשהילד כבר נעשה לנער בוגר החליט האב לחשוף אותו לצביליזיצה. בעת שהם צעדו ברחוב ראה הנער עלמה והתבונן בה ממושכות. מה זה? שאל את אביו והצביע על הנערה.
האב הפטיר: זאת פרה.
אמר הנער: אבא, אני רוצה שתקנה לי פרה כזו.
מסופר על אב אחד שבנו הקטן שאל אותו מה זה גיי
האב לא ידע מה לענות אז אמר לו שהוא יבדוק
הלך האב ושאל את הרב מה לענות לילד.
ענה לו הרב שעדיף לענות תשובה אמיתית וקצרה מאשר לטייח... כי אם הילד ירגיש מורחים אותו הוא ילך לבד לברר וישמע הרבה יותר
אז האב ענה לבן שכמו שיש משפחות של אבא ואמא שאוהבים אחד את השני וגרים ביחד ומגדלים ילדים כך יש משפחות של אבא ואבא שגרים ביחד ואוהבים אחד את השני ויש להם ילדים
הנהן הילד בראשון בהבנה ושאל את האב אז מה זה צלמוות ??
נשלח ב-8/5/2025 09:38
אם מספרים זאת על "אווז" כמקובל יותר מתקבל ויותר מכבד
תוקן על ידי יוחנןש ב- 08/05/2025 09:39:25
נשלח ב-8/5/2025 14:10
הדיבוק כתב:
צר לי, בת"ת שאני למדתי, שהיה הפרום ביותר בעירי, לא דילגו מעולם על כלום, ואף התפארו בכך. (הם העדיפו לעדן ולעוות את הפשט, ואני בספק אם באמת מגינה להם מדליה על כך...)
ואיך פירשו לילדי החמד את הפסוק בויקרא טו יח " ואשה אשר ישכב איש אתה שכבת זרע ורחצו במים וטמאו עד הערב" ? או את הפסוק בפרשתינו יח כב "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה תועבה היא "
נשלח ב-8/5/2025 15:15
בקיצור, בונדמן נגד קריאה בתורה של הפסוק בפרשת משפטים "ואם אחרת יקח לו, שארה כסותה ועונתה לא יגרע"... וכמובן גם הפסוקים הנוספים שהוזכרו כאן.