| נשלח ב-15/5/2025 21:54 |
|
| |
אני חושב שהיא טעתה,
אחותה נרצחה בפיגוע לאומני,
היא לא נפטרה מתאונה ח"ו
היא נרצחה !
היא נרצחה כי היא יהודיה שחיה בארץ ישראל, בארץ אבותיה,
ההלוויה שלה, הוא לא אירוע פרטי, הוא אירוע לאומי
ולכן צריך לחזק דווקא בהלוויה שלה את החלק הלאומי של החברה שלנו,
ולדבר דווקא על דברים לאומיים, שמחזקים את החברה היהודית ואת הלאומיות שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 22:25 |
|
| |
הוא כיבד מיד את בקשתה, אמר שידבר על זה בפעם אחרת, אך הכותרת שלך ושל כאן 11 ממש עטופה באהבה למתנחלים. נראה שלקחי ה 7.10 לא הופנמו לצערנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 22:40 |
|
| |
לכולם ברור מה היו נסיבות מותה של צאלה גז הי"ד. הטרגדיה קשה מנשוא. אבל כשסופדים לנפטר מדברים בשבחו. מציינים את אישיותו, את מעשיו הטובים, וכו' וכו'.
מה שעשה יו"ר המועצה האזורית שומרון יוסי דגן, היה לרקוד על הדם. אני מזדהה עם האחות המיוסרת שהתקשתה לשאת את דבריו המתלהמים וביקשה ממנו לחדול מהעיסוק בפוליטיקה בעת ההלוויה, וטוב שהוא הבין זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2025 22:46 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אני חושב שהיא טעתה,
אחותה נרצחה בפיגוע לאומני,
היא לא נפטרה מתאונה ח"ו
היא נרצחה !
היא נרצחה כי היא יהודיה שחיה בארץ ישראל, בארץ אבותיה,
ההלוויה שלה, הוא לא אירוע פרטי, הוא אירוע לאומי
ולכן צריך לחזק דווקא בהלוויה שלה את החלק הלאומי של החברה שלנו,
ולדבר דווקא על דברים לאומיים, שמחזקים את החברה היהודית ואת הלאומיות שלה.
|
|
אתה קובע למשפחת הנרצחת הי"ד שההלויה שלהם היא אירוע לאומי? וממתי אדם חרדים חושב שצריך לחזק את הלאומיות היהודית? אתה חרדי או מזרחניק? ועוד בלוויה שהעיקר זה לעורר את הלבבות לתשובה כמובא בשו"ע, לא כתוב שם לחזק את הלאומיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2025 18:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 07:19 |
|
| |
המשפחה לא נגד דגן !! בלוויה עצמה האחות רצתה שידברו רק על הנרצחת ולא על דברים אחרים שיספרו כמה היא טובה אחרי הלוויה המשפחה נפגשה עם דגן וביקשה ממנו לעשות הכול ע"מ למנוע את הרצח הבא ולחזק את ההתיישבות אבל כמובן בערוצי התקשורת הישראלית יראו רק מה שרע ליהודים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 08:50 |
|
| |
מי אמר שהמשפחה נגד דגן? כל מה שהאחות ביקשה מדגן היה שלא יכניס את הפוליטיקה להלוויה. הא, ותו לא.
אין לבוא בטענות לערוצי הטלוויזה שפרסמו את התקרית הזאת. זה הרי ניוז שעפ"י אמות מידה עיתונאיות מצדיק את פרסומו. את הטענות יש להפנות אל יוסי דגן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 09:20 |
|
| |
הציבור הגדול שהגיע ללוויה הגיע בגלל הפגיעה בעם ישראל, ובעיקר בתושבי השומרון.
עם כל הכבוד למשפחה, האירוע הוא לא רק שלהם. זה אירוע של כלל ישראל.
אני לא יודע מי הזמין את יוסי דגן לדבר, אבל אני בטוח שמי שהזמין אותו ידע שהוא לא מכיר אישית את הנרצחת ושהוא ידבר בשם תושבי השומרון.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 09:30 |
|
| |
לא רק אתה לא יודע מי הזמין אותו להספיד. אף אחד לא יודע. קרוב לוודאי שהוא הזמין את עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2025 15:32 |
|
| |
אם בני אדם מגיעים ללוויה הם מפקיעים בכך את הלוויה מידי המשפחה? טוטאליריזם בולשביקי של הימין האמוני?
|
|
|
|
|