| נשלח ב-14/7/2025 23:07 |
|
| |
נו באמת. זה סיפורי סבתא שלא מסתדרים עם הנתונים. הבאתי כאן את הגרף שהעלייה בקולות בבחירות האחרונות, הייתה בהתאם לצפי של גידול שנתי של כ4%
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2025 01:29 |
|
| |
המציאות לא מסתדרת לך עם הנתונים? אני מביא לך מציאות שידוע לכולם בבירור על הרבה אלפי מצביעים שלראשונה בחייהם לא הצביעו בבחירות האחרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2025 13:34 |
|
| |
לא לבלבל בין מציאות לבין סיפורים והשערות. ואין טעם לזרוק מספרים מעורפלים. יש הבדל קטנטן בין אלפיים ל50 אלף. נא לתת מספרים פחות מעורפלים, ונא לגבות בראיות ונתונים תומכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2025 14:30 |
|
| |
בטוח שכולם יישארו חרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2025 18:21 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | לא לבלבל בין מציאות לבין סיפורים והשערות. ואין טעם לזרוק מספרים מעורפלים. יש הבדל קטנטן בין אלפיים ל50 אלף. נא לתת מספרים פחות מעורפלים, ונא לגבות בראיות ונתונים תומכים. |
|
מה שאצל אחרים מציאות, ידועה וברורה, אצלך סיפורים. יודע למה? כי לך יש מציאות אחת בראש, והיא - מה שאתה רוצה שיקרה, וכל מי שמביא לך עובדות או מציאות אחרת, הופך להיות ל"סיפורים". מה שנקרא אל תבלבלו אותי בעובדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2025 01:29 |
|
| |
אדרבה, הבמה שלך. תן לנו מספרים ברורים מגובים בראיות ונתונים תומכים. נשמח לדון בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2025 02:44 |
|
| |
אנחנו נצטט כאן הודעה שכתבנו לך מקודם
| איש_חשוב כתב: |  | זוהי הבעיה, שאין נתונים מדויקים, אם היה כבר הייתי מציג אותם הצבעתי רק על כך שהמספרים כיום גדולים יותר, כי יש כמה עשרות אלפי מצביעים שספציפית בבחירות האחרונות לא הצביעו כי הקהילות שלהם הכריזו שלא מצביעים. אני מעריך שמדובר בעוד מנדט ליהדות התורה, וזה אומר שכיום כל 5 שנים נוסף מנדט, ובעוד 10 שנים יתווספו שני מנדטים בכל 5 שנים. כולם שמים לב שיהדות התורה דורכת בשנים האחרונות וכמעט לא עולה, בעיקר ביחס לגידול הטבעי שהוא הכפלה בכל 15-17 שנים.
|
|
למה שיח החרשים הזה, כתבנו לך את ההודעה הזאת מקודם, ואתה בא ושואל אותנו שוב שאלת תם "מהם הנתונים המדויקים. ושוב מדגיש מה שכתבתי, יחס הגידול הטבעי אצל החרדים - הכפלה כל 15-17 שנה, לא מתבטא בכלל במערכות הבחירות. רחוק מאוד מהתוצאות.
אתה בטח מתפלא למה 'אנחנו' כותבים לך בלשון רבים. אני רק מנסה לחקות אותך, "תן לנו" "נשמח לדון"
|
|
|
|
|