בית פורומים בחדרי חרדים

מה עונים לו ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2025 11:53 לינק ישיר 

למה נראה לך שבין הזמנים זה עמדה ריקה? הבן שלי בלעה"ר רק חזר הביתה והתיישב ללמוד. ממלא סדרים שישיבת בין הזמנים לא הרבה פחות מבזמן הרגיל. לעומת זאת יש לי בן שלא זכה ועושה שירות חובה מלא בצה"ל. שניהם אהובים וב"ה מצטרפים אלינו לטיולים בבין הזמנים ולא חושב שאחד מהם זקוק לפחות או יוצר חופשה מהשני. אם כבר אכנס לדקויות, לפחות במקרה האישי שלי, חושב שזה שיושב 17 שעות ביממה על הספסל זקוק לחופש פיסי ונפשי הרבה יותר מזה שנמצא בפעילות פיסית כל היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2025 23:25 לינק ישיר 

muki28 כתב:
בצבא אין חופשות? שואל בשביל חבר..

תשובה לחבר שלך:

בצבא יש חופשות, אבל אף פעם, אף פעם לא יוצא כל הצבא כולו לחופשה, ומשאיר את הבסיסים ריקים. אתה מנסה לספר לי שכל ישיבה יוצאת לבין הזמנים במועד אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2025 23:27 לינק ישיר 

muki28 כתב:
למה נראה לך שבין הזמנים זה עמדה ריקה? הבן שלי בלעה"ר רק חזר הביתה והתיישב ללמוד. ממלא סדרים שישיבת בין הזמנים לא הרבה פחות מבזמן הרגיל. לעומת זאת יש לי בן שלא זכה ועושה שירות חובה מלא בצה"ל. שניהם אהובים וב"ה מצטרפים אלינו לטיולים בבין הזמנים ולא חושב שאחד מהם זקוק לפחות או יוצר חופשה מהשני. אם כבר אכנס לדקויות, לפחות במקרה האישי שלי, חושב שזה שיושב 17 שעות ביממה על הספסל זקוק לחופש פיסי ונפשי הרבה יותר מזה שנמצא בפעילות פיסית כל היום

מה נראה לי זה לא רלבנטי. יחידות החילוץ השונות, שבין-הזמנים זו "העונה הבוערת" שלהן, לא מתעסקים בחילוץ של תלמידים שיושבים בבית ולומדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2025 00:54 לינק ישיר 

מואדיב כתב:

תשובה לחבר שלך:

בצבא יש חופשות, אבל אף פעם, אף פעם לא יוצא כל הצבא כולו לחופשה, ומשאיר את הבסיסים ריקים. אתה מנסה לספר לי שכל ישיבה יוצאת לבין הזמנים במועד אחר?

תנוח דעתך איש מודאג, יש ישיבות שאין בהם בכלל בין הזמנים.
אני מבין שאתה דואג כי אתה חושב כמונו שבזכות התורה המדינה מתקיימת..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2025 08:40 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

תשובה לחבר שלך:

תנוח דעתך איש מודאג, יש ישיבות שאין בהם בכלל בין הזמנים.
אני מבין שאתה דואג כי אתה חושב כמונו שבזכות התורה המדינה מתקיימת..

1. מיהן הישיבות האלו, בהן אין "בין הזמנים", וכמה לומדים בהן?

2. אין ספק כי העולם מתקיים בזכות לימוד תורה, לא בזכות שתיית קפה עם סיגריה בפינה של הנייעס, ולא בזכות טיולים מסוכנים בנחלי רמת הגולן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2025 10:36 לינק ישיר 

והמשכיל בעת ההיא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה עונים לו ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.