|
|
| נשלח ב-14/8/2025 14:21 |
|
| |
ישנם המון בעיות שהנציגים החרדים היו יכולים להקל מהציבור לו רק היו רוצים להשקיע טיפה מזמנם לטובת בוחריהם בכל תחומי החיים ובפרט בתחום התחבורה הציבורית, אבל משום מה הם בוחרים לא להתאמץ כלל עבור בוחריהם והציבור יודע את זה, אבל מה, עד היום הציבור חשב שלפחות בדברים הגדולים כמו בעניין הגיוס הם שומרים על הציבור החרדי אבל אם גם בעניין הגיוס הם לא שווים, אז למה להצביע עבורם?????????
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2025 20:53 |
|
| |
ואיך זה יעזור שהוא לא יצביע? נניח שהוא הקול הקובע, ואם כן בכך שלא יצביע תקום ממשלת מרכז שמאל שתהיה טובה יותר לחרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2025 10:27 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | ואיך זה יעזור שהוא לא יצביע? נניח שהוא הקול הקובע, ואם כן בכך שלא יצביע תקום ממשלת מרכז שמאל שתהיה טובה יותר לחרדים? |
|
יש לך ספק בכך שממשלת מרכז-שמאל תיתן לחרדים כל מה שהם רוצים ומעבר לכך?...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2025 14:49 |
|
| |
במצב דהיום? אין לי (כמעט) ספק שלא. עברו הימים האלו לפי דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2025 14:53 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | במצב דהיום? אין לי (כמעט) ספק שלא. עברו הימים האלו לפי דעתי. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2025 14:57 |
|
| |
מה הקטע לצטט את מה שכתבתי מבלי להגיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 13:08 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | במצב דהיום? אין לי (כמעט) ספק שלא. עברו הימים האלו לפי דעתי. |
|
על מה אנחנו מתערבים, שבפועל ממשלת שמאל-מרכז תאשר אחד לאחד חוק שהיום סווג כ"חוק השתמטות"? ברור שאז התקשורת תמסגר את זה אחרת...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 13:33 |
|
| |
דבר אחד אני לא מבין על נשוא ונושא האשכול. לציבור החרדי מעולם לא היתה זכות בחירה אלא זכות הצבעה בלבד. "ועשית ככל אשר יורוך"! מה השתנה? ההלכה השתנתה? נמצאו היתרים חדשניים ממכון צומת כדי לא לקיים את המצווה הכי גדולה שמוציאה אבל מאבלו וחתן מחופתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 13:53 |
|
| |
וכי אינך יודע שיש גם הרבה רבנים שאוסרים ללכת לבחירות? ועשית ככל אשר יורוך, רק תבחר מי הרב שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 17:10 |
|
| |
לא חושב שהם הרבנים של ריבלין. ואם תגיד שהרב שלו זה הכותל אז מדוע בכלל הצביע להם עד היום? איזה תועלת הוא הפיק מהם ברום שנותיו יותר מאשר מכל אחד מ 120 אוכלי החינם האחרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 20:03 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | במצב דהיום? אין לי (כמעט) ספק שלא. עברו הימים האלו לפי דעתי.
על מה אנחנו מתערבים, שבפועל ממשלת שמאל-מרכז תאשר אחד לאחד חוק שהיום סווג כ"חוק השתמטות"? ברור שאז התקשורת תמסגר את זה אחרת... |
|
על מה אתה רוצה להתערב? סתם, לא מתערב. אבל הדברים משתנים. לא כל מה שהיה יהיה לעולמים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2025 23:19 |
|
| |
ברור שדברים משתנים, אבל החכי"ם החרדים הסכימו לדברים שלמיטב ידיעתי מרחיקי לכת מבחינתם, ובכל זאת בתקשורת זה מותג כישראבלוף.
אותן הסכמות "אחד לאחד" בממשלת מרכז-שמאל תמותג כהישג היסטורי...
|
|
|
|
|