| נשלח ב-21/9/2025 19:15 |
|
| |
ונתתי עליכם חרפת עולם אשר לא תשכח: 16 ח"כים ו-100 בחורי ישיבה עצורים
הגענו למצב הזוי, לא יאומן כי יסופר, ואין פוצה ואין מצפצף, איפה הרבנים המפגינים נגד הרכבת הקלה ואיפה דרשות חוצבות להבות אש של אדמו"רים ונאומי אש של ראש ישיבות, נעזבנו לנפשינו וכל מה שכאילו נלחמים עבורו זה מהשפה ולחוץ כי בפועל לא עושים כלום, בעוד את ראש השנה יעשו מעל 100 בחורים בכלא הצבאי, הפוליטיקאים אפילו לא חושבים לעזוב את הקואליציה במקום לעשות נוהל חניבעל חרדי הח"כים ממשיכים לתמוך בממשלת הנוכל נתניהו שמוכר אותנו בגרושים, אין כבר מילים איך לבטא את שאט הנפש מההנהגה שלנו מהני שלוחא דרחמנן, פשוט בושה וחרפה. ואנו אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2025 20:31 |
|
| |
1. לא יודע מאפה המספר 100 ? 2. מהפרסומים שאני רואה (מתמונות בתקשורת) חלקם אולי נולדו בבתים חרדיים , אבל החיצוניות שלהם היא בוודאי לא של בחור ישיבה חרדי רציני. 3. ולעצם העניין, תבוא בטענות למתלהמים שנתנו את ההוראה המטופשת שלא להתייצב גם לא ל צו ראשון. כך הם הפכו 'בני תורה' לעריקים! הם לא התייצבו אז אין להם מעמד של 'תורתו אומנותו' ואין 'דחיית שרות'. 4. החלטת להיות עריק? אז תפעל בהיגיון! למה ללכת ללוע הארי? לנתב"ג? וה לא משנה אם הסיבה זה אומן ר"ה, או 770 או כל סיבה אחרת. ולעצם העניין של השרות. המוסלמנאצים לא מבחינים בין יהודי ליהודי. הם רוצים לשחוט את כולנו! אלה שלא לומדים, הולכים לעבוד ו/או מתבטלים צריכים להתגייס!. כן! התגייס! " נמות (אם) לא נתגייס" . להתגייס למסגרת חרדית. החבר'ה הללו ירוויחו גם רוחנית. סוף סוף הם יקומו לתפילה בציבור, לשעות לימוד בפקודה!
תוקן על ידי momeir ב- 21/09/2025 20:32:46
תוקן על ידי momeir ב- 21/09/2025 20:34:33
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2025 20:35 |
|
| |
כמו היהודים בגטו שהאשימו בערל ואת שמערל שבגללם נהרגו יהודים על ידי הנאצים ימ"ש, ושכחו שהרוצחים הם הגרמנים, גם פה האליטות על ידי זרועותיהם , הלא הם הבג"צ והיועמ"שית יוצרים את המבולקה במטרה להפיל את הקואליציה, והאדיוטים השימושיים ממלאים את תפקידם בנאמנה, לבצע זאת, אז נכון שנתניהו יכול להלחם יותר, למרות שדעת הקהל המוסתת לא תתן לו, ראה ערך התאחדות הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב שרוצה להשבית את הלימודים בגלל חוק הגיוס, בלי למצמץ על כך שהסטודנטים הערבים לומדים ושובעים , ללא שרות כלשהוא, והכל בגיבוי תקשורתי מלא, מקווה שהלינק מעלי רק תמים ולא מעבר לכך
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2025 20:39 |
|
| |
ומצד שני הצבא הוכיח כבר שאי אפשר לסמוך עליו, וגם אם היה אפשר לסמוך עלהרצון הטוב ואי אפשר, אז היוהלמית והפצרית והיועמשית עם או בלי עתירות ידאגו למסמוס עתידי של כל סיכום
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2025 22:08 |
|
| |
הנה שחור על גבי לבן כאן באתר מה הסיבה למה הח"כים לא עושים כלום, הם עסוקים בממונות, לריב מי בראש מי יזכה ביותר ליטרת בשר, ויותר שוחד על חשבון מעמדם החרדי ולא מעניין אותם מהות וגופי תורה. כן כן זה האמת לאמיתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2025 23:03 |
|
| |
החכי"ם עושים את דברם של גדו"י, אינני מבין גם כן למה לא עוזבים את הממשלה השפנה, חסרת האונים מול מערכת המשפט, אבל גדו"י חכמים מאיתנו ויודעים מן הסתם טוב יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2025 09:02 |
|
| |
מי שרוצה לעשות מרי אזרחי, מכובד. אבל שיהיה מוכן למחיר.
תוקן על ידי שאגתשביט ב- 22/09/2025 09:03:50
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2025 10:39 |
|
| |
אתה לא מעודכן, כבר יש 18 ח"כים חרדים. (בזכות התינוקות שנולדו לאמא החרדית לפני כ20 שנה..)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2025 14:00 |
|
| |
נא לא לשכוח להמליך בראש השנה את חברי הכנסת החרדיים... אופס, בעצם אנחנו ממליכים את הקב"ה. הקב"ה ורק הקב"ה החליט מחליט ויחליט מה יקרה עם כל אחד ואחד, ועם הציבור החרדי בכללותו. נכון מדרכי ההשתדלות, ומדין ועשית ככל אשר יורוך, צריך לבחור בנציגים לכנסת. אבל כלפי שמייא, זה לא מעלה ולא מוריד, לא בגללם יעצר מישהו ולא בזכותם הוא ישוחרר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2025 22:54 |
|
| |
צריך היה לנסח אחרת את הכותרת,
16 אדמורי"ם לא רציוניליים ובגלל זה 100 בחורי ישיבות בכלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2025 02:27 |
|
| |
יופי מצאת את האשם למצבנו - האדמורים.. לא מערכת המשפט שרודפת אותנו לא ביבי שקיבל רגלים קרות והפסיק את הרפורמה המשפטית כי הוא זיהה בנו אנשים חלשים
האדמורים, אלו שהתנגדו לחוק גיוס אחד מיני עשרים, כל העשרים נפלו כי המערכת המשפטית קבעה שהם לא חוקיים, ודווקא החוק הספציפי הזה היה נשאר, למה? אתה מוזמן להסביר לנו למה דווקא את החוק ההוא היתה המערכת המשפטית משאירה על כנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2025 06:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יופי מצאת את האשם למצבנו - האדמורים.. לא מערכת המשפט שרודפת אותנו לא ביבי שקיבל רגלים קרות והפסיק את הרפורמה המשפטית כי הוא זיהה בנו אנשים חלשים
האדמורים, אלו שהתנגדו לחוק גיוס אחד מיני עשרים, כל העשרים נפלו כי המערכת המשפטית קבעה שהם לא חוקיים, ודווקא החוק הספציפי הזה היה נשאר, למה? אתה מוזמן להסביר לנו למה דווקא את החוק ההוא היתה המערכת המשפטית משאירה על כנה. |
|
אתה רוצה תשובה רצינית?
מישהו בקי בכל החוקים?
אני סומך על גדולי התורה שאם הם הגיעו למסקנה שזה מה שניתן להשיג,
לאחר מאבק של שנים רבות, כנראה זה מה שניתן להשיג,
כשבאו 16 אדמורי"ם (לא משנה המספר)
ואמרו, אני רוצה את הכל...................
ולא מעניין אותי מה יקרה, ואיך יקרה,
כי אני חושב שאני יוכל לסחוט את הלימון עוד טיפה,
זה לא מראה על בגרות, ולא על אחריות, אלא על משהו אחר,
את התוצאה של הגישה ההיא כוווולנו משלמים
וחבל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2025 10:28 |
|
| |
'הממשיך' יכול להיות בור וטיפש ואפילו מגולמן על הרצף האוטיסטי..
במציאות , אדמו"ר הוא 'בן' . ראש ישיבה הוא בד"כ 'חתן'. ראש ישיבה חייב להיות לפחות איש יודע ספר ועם יכולות קוגנטיביות מינימליות. הבן - 'הממשיך'. נולד על ראש ההר... התנהלותו היא ע"פ רוח הקוידש... מעבר לשכל האנושי... וכו' וכו' 'הממשיך' יכול להיות בור וטיפש ואפילו מגולמן על הרצף האוטיסטי.. כל עוד ההשפעה שלו היא אך ורק על החסידים שלו , ניחא... הבעיה שכולנו סובלים מזה...
תוקן על ידי momeir ב- 25/09/2025 10:31:07
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2025 12:20 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | יופי מצאת את האשם למצבנו - האדמורים.. לא מערכת המשפט שרודפת אותנו לא ביבי שקיבל רגלים קרות והפסיק את הרפורמה המשפטית כי הוא זיהה בנו אנשים חלשים
האדמורים, אלו שהתנגדו לחוק גיוס אחד מיני עשרים, כל העשרים נפלו כי המערכת המשפטית קבעה שהם לא חוקיים, ודווקא החוק הספציפי הזה היה נשאר, למה? אתה מוזמן להסביר לנו למה דווקא את החוק ההוא היתה המערכת המשפטית משאירה על כנה.
אתה רוצה תשובה רצינית?
מישהו בקי בכל החוקים?
וחבל.
|
|
לא מבין מילה ממה שכתבת. גדולי התורה הסכימו שהחוק הזה הוא הטוב ביותר שחרדים יכולים לקבל. הכל יפה וטוב, אבל מה חושבים גדולי מערכת המשפט? האם החוק הזה מבחינתם סוף סוף עושה שויון בין חרדים לחילונים? עובר את חוק השוויון? לא. אז אם הצד השני של ה"מחותנים" שלנו לא מסכימים עם העיסקה, מה יש לך להתלהב ממנה. הרי כידוע אי אפשר לכפות את הצד השני בשידוכים רק כי אתה ממש מתלהב מהשידוך..
והרי על זה נדרשת לענות, אז מה ענית כאן? כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2025 04:03 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | יופי מצאת את האשם למצבנו - האדמורים.. לא מערכת המשפט שרודפת אותנו לא ביבי שקיבל רגלים קרות והפסיק את הרפורמה המשפטית כי הוא זיהה בנו אנשים חלשים
אתה רוצה תשובה רצינית?
מישהו בקי בכל החוקים?
וחבל.
לא מבין מילה ממה שכתבת. גדולי התורה הסכימו שהחוק הזה הוא הטוב ביותר שחרדים יכולים לקבל. הכל יפה וטוב, אבל מה חושבים גדולי מערכת המשפט? האם החוק הזה מבחינתם סוף סוף עושה שויון בין חרדים לחילונים? עובר את חוק השוויון? לא. אז אם הצד השני של ה"מחותנים" שלנו לא מסכימים עם העיסקה, מה יש לך להתלהב ממנה. הרי כידוע אי אפשר לכפות את הצד השני בשידוכים רק כי אתה ממש מתלהב מהשידוך..
והרי על זה נדרשת לענות, אז מה ענית כאן? כלום. |
|
בדיוק מה שכתבת,
ישבו גדולי התורה והגיעו למסקה שחוק מסויים זה המקסימום שניתן להשיג,
ובדקו שהוא גם מקובל על אנשי מערכת המשפט,
ואז הגיעו כמה אדמורים והחליטו שלא !
הם ישיגו חוק יותר טוב,
איך?
הם אדמורי"ם והם כביכול מבינים.......
בנתיים כל הציבור סובל וחבל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2025 09:26 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | ישבו גדולי התורה והגיעו למסקה שחוק מסויים זה המקסימום שניתן להשיג,
ובדקו שהוא גם מקובל על אנשי מערכת המשפט,
ואז הגיעו כמה אדמו"רים והחליטו שלא !
הם ישיגו חוק יותר טוב,
איך?
הם אדמורי"ם והם כביכול מבינים.......
בנתיים כל הציבור סובל וחבל. |
|
במילים אחרות: תפסת מרובה - לא תפסת.
|
|
|
|