ההפקרות בגבול מצרים. תקראו את תיאור האירוע שהתרחש בכניסת שבת בסמוך לעזוז:
שלום חברים,
אני רוצה לשתף אתכם באירוע בטחוני חמור מאוד שהתרחש אתמול אחר הצהרים.
אתמול בשעה 18:40, תושבת האזור שטיילה בשטח באזור עזוז, נקלעה במקרה למקום נפילה של רחפן מבריחים.
התושבת פעלה בקור רוח מרשים ובתבונה, דיווחה מיד לרבש"צ, ושלפה טלפון והחלה לצלם (חלק מהסרטון מצורף להודעה זו).
כאשר התקרבה אל המקום בו הרחפן נפל היא ראתה כי מדובר ברחפן גדול, שחבילה מחוברת אליו.
באותו הזמן התקרב אל הנקודה טנדר לבן ובמקביל אליו הגיע לכיוונה רכב שטח במהירות גבוהה.
היא החלה לברוח מהרכבים שניסו להגיע אליה, עד שממש רגע לפני, רכב הביטחון התקרב בנסיעה מהירה, והרודפים ברחו.
חברים, זה אירוע חריג, שממחיש עד כמה סיפור הרחפנים אינו רק עניין שמסתובב בשמיים, אלא מדובר בהפקרות שמסכנת את התושבים ואת כל מי שמסתובב כאן באזור.
אני מבקש כי תפיצו את הסרטון הזה ואת הדיווח המפורט אודות האירוע, לכל גורם אפשרי, כל אחד לפי קשריו והיכרותו.
הפקרות הרחפנים חייבת להיפסק!
(סגל)
הצטרפות לווטסאפ:
https://chat.whatsapp.com/ExOjyWgi3jS4rZH6gY6YfK
הצטרפות לטלגרם:
https://t.me/mashekoreIL
נשלח ב-4/10/2025 22:37
יו"ר עוצמה יהודית, השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:
לצד מטרת שחרור החטופים החשובה כשלעצמה, מטרת המלחמה המרכזית שנגזרה מטבח השבעה באוקטובר שביצעו מפלצות החמאס, הוא שארגון הטרור חמאס לא יכול להישאר קיים. הוא חייב להיות מושמד.
לכן לאור ההתפתחויות האחרונות, אני וסיעת עוצמה יהודית הודענו לראש הממשלה באופן ברור: אם לאחר שחרור כל החטופים ארגון הטרור חמאס יישאר קיים, עוצמה יהודית לא תהיה יותר חלק מהממשלה. לא נהיה חלק מתבוסה לאומית שתהיה לדראון עולם, ושתהפוך לפצצה מתקתקת של הטבח הבא.
אין ספק כי נשמח כמו כולם לראות את כל החטופים שבים אלינו. לצד זאת, לא ניתן להסכים בשום אופן לתרחיש בו לארגון הטרור שהמיט על מדינת ישראל את האסון הגדול ביותר תהיה תקומה. לכך לא נהיה שותפים בשום אופן. :
נשלח ב-4/10/2025 22:39
*השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר:*
״החלטת ראש הממשלה לאפשר לתומכי הטרור שבמשט לחזור לארצותיהם - בטעות יסודה.
אני חושב שחייבים להשאיר אותם כמה חודשים כאן בכלא הישראלי, כדי שהם יריחו את הריח של אגף המחבלים.
הרי לא יכול להיות מצב שבו ראש הממשלה שולח אותם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם לארצותיהם - והשליחה הזו גורמת לכך שהם יחזרו שוב ושוב ושוב.״
*מצ״ב סינק לשימוש חופשי*
נשלח ב-5/10/2025 12:25
*השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:*
רואה הבוקר את הטענות בתקשורת בעולם על התנאים בהם נכלאו גרטה טונברג ו"פעילי המשט" - וחשוב לי לומר בצורה הברורה ביותר: אני גאה בלוחמי ולוחמות שירות בתי הסוהר שפעלו בהתאם למדיניות שאני והנציב קובי יעקובי התווינו.
הייתי שם, על הספינות שלהם - לא ראיתי סיוע ולא הומניטריות. ראיתי מטרנה אחת וקראחנה שלמה של אנשים שמתחפשים לפעילי זכויות אדם, ובפועל באו לתמוך בטרור ולחגוג עלינו.
הגעתי לבקר בכלא קציעות, והתגאתי בכך שאנחנו מתייחסים "לפעילי המשט" כתומכי טרור, מי שתומך בטרור הוא טרוריסט, ומגיע לו תנאים של טרוריסטים. אם מישהו מהם חשב שיגיע לכאן ויקבל שטיח אדום וחצוצרות - התבלבל.
כדאי שירגישו היטב את התנאים בכלא קציעות, ויחשבו פעמיים לפני שהם מתקרבים שוב לישראל. ככה זה עובד.
נשלח ב-5/10/2025 12:29
*אליה אביב בפרסום ראשון- ערבים רעולי פנים הסתובבו בחופשיות בישוב, צה״ל סירב לעדכן את התושבים*
בליל שבת בשעה 1:00 בלילה חדרו שני ערבים רעולי פנים לישוב נעלה בבנימין, רק לאחר 3 שעות בהן הסתובבו החשודים הם התגלו *במצלמות אבטחה פרטיות של תושב*
סגן הרבשץ רצה להפעיל אזעקה כדי ליידע את התושבים אולם גורם צה״לי בכיר מנע זאת ממנו וכך בנוסף למחדל החדירה ולמחדל חוסר הגילוי נוסף מחדל אי עדכון התושבים כמו שנהוג במקרי פח״ע ( הרי לא ידוע אם יש עוד חשודים באותו השלב והאם מדובר במחבלים)
לאחר בדיקה נמצאו מספר בתים שנפרצו באותו ערב.
*פתאום קם העם במדינת ישראל*
https://chat.whatsapp.com/Gu5tTygtYpW4hcT3UuVJvB
נשלח ב-5/10/2025 12:30
נציב שירות בתי הסוהר, קובי יעקובי, מבקש להציג את סרטון הזוועות בפני מאות משתתפי המשט לעזה, שעדיין מוחזקים במתקן קציעות. במשרד החוץ מתנגדים למהלך. (אבישי גרינצייג)
*לכל עדכוני 'הקו החרדי':*
https://chat.whatsapp.com/JAzk4AQkVl8BTCxB6kfemw
נשלח ב-5/10/2025 22:38
אם עסקת החטופים תצא אל הפועל, ישוחררו מבתי הכלא בישראל 250 אסירי עולם עם דם על הידיים ויותר מ-1,700 עזתים שנעצרו מאז 7 באוקטובר.
בין האסירים הכבדים שצפוי לצאת לחופשי הוא רב המרצחים המסוכן ביותר הוא אבראהים חאמד, בן 60, תכנן וארגן עשרות פיגועים נגד ישראלים, רבים מהם פיגועי התאבדות.
בין היתר, הוא תכנן את הפיגועים בקפה מומנט שבו נרצחו 11 ישראלים ונפצעו 65, במועדון השפילד בראשון לציון ב-2002 שבו נרצחו 15 ישראלים ונפצעו 57 ובאוניברסיטה העברית באותה שנה, שם נרצחו 9 אנשים וכ-100 נפצעו. ישראל סירבה לשחרר אותו בעסקת שליט.
העיתונאית ספיר ליפקין מדווחת ב-N12 כי חמאס גם ידרוש את שחרורו של עבדאללה ברגותי מומחה המטענים שהיה ממפקדי הזרוע הצבאית של ארגון הטרור ביהודה ושומרון. ברגותי אחראי לעשרות פעולות טרור ופיגועים נגד ישראלים שבהם נרצחו 66 בני אדם ונפצעו כ-500, בהם הפיגוע במסעדת סבארו בירושלים ב-2001 ובקפה מומנט ב-2002.
כמו גם את אחמד סעדאת, בן 72, שיזם את ההתנקשות בשר התיירות רחבעם זאבי ז"ל בשנת 2001 במלון בירושלים ונידון ל-30 שנות מאסר, עבאס א-סייד שמזוהה יותר מכל עם הפיגוע במלון פארק בנתניה בשנת 2002 ואחראי לרצח של עשרות ישראלים.
חמאס גם ידרוש את שחרורו של חסן סלאמה, מבכירי הזרוע הצבאית של חמאס, ממתכנני שני הפיגועים בקו 18 בירושלים שבו נרצחו 45 ישראלים ושל הפיגוע בצומת אשקלון ב-1996 בטרמפיאדה שבו נרצחה חיילת צה"ל חופית אייש ו-36 בני אדם נפצעו. נגזרו עליו 46 מאסרי עולם.
*קנה לה מתנה לחג!*
רגע לפני סוכות - יש דבר אחד שכדאי לא לשכוח.
> *קטע וידאו בפרסום ראשון*
'עקבו אחרינו'1;
*לרגעים של השראה מהרבי מליובאוויטש |* *linktr.ee/jem_hebrew*
נשלח ב-5/10/2025 22:46
*"תשובה" - לשוב הביתה!*
_מכתב מהרבי מליובאוויטש על התשובה כחזרה אל המקור:_
...כשיהודי (איש או אישה) מחליט לסדר חייו היום יומיים על פי הוראות תורתנו, תורת חיים - הרי זה נקרא בלשון עם היהודי (לשון הקודש) *תשובה* (לא "חרטה" כבלשון אומות העולם),
כי אינו אלא *שב* אל המקור שלו ואל העצם והפנימיות שלו ורק אז אפשר שיהיה במנוחת הנפש ובשלוות נפש אמיתיות.
_מקור: אגרות קודש חל"ג ע' שסט_ • *מוגש ע"י מכון אור החסידות* העתקת המכתב באישור הוצאת ספרים קה"ת
> 2;7; להקדשת יום: 0533846770
*להצטרפות לקבלת 'מכתב יומי' מאגרות הקודש של הרבי מליובאוויטש (קבוצה שקטה):*
https://chat.whatsapp.com/CLG1mVIWRpt8Qf7q59ETX6
נשלח ב-6/10/2025 13:26
ד''ר יאיר אנסבכר מומחה לבטחון
כתב ספר על שואת העוטף *בדיוק* על מה שיקרה .
משעות הבוקר כלוחם קומנדו ביחידת הלוט"ר נלחם בנוח'בות במקומות הכי קשים .תעקבו אחריו ברשתות צדק בכל מה שאמר לפני המלחמה ובמהלך הכאילו מלחמה שמושך ביבי והפיקוד הצבאי.
נשלח ב-6/10/2025 13:42
@~עוצמה יהודית רשמי מדוע באמת לא לדרוש שישוחררו גם ה"מחבלים" היהודים שיושבים במאסר על רקע לאומני?
ובראשם עמירם.
יש מחבלים שעשו יותר ממה שהוא מואשם וישוחררו. והוא אין לו סיכוי??? בגלל שהוא יהודי???
במיוחד שהוא פחות מסוכן מהם לכולא עלמא. שהרי זה לא תופעה שיהודים הורגים ערבים בכל שנה.
נשלח ב-6/10/2025 13:43
העונש של מאסרי העולם זה הבדיחה הכי גרועה פה במדינה. אף מחבל שנשפט למאסרי עולם לא ביצע את זה בפועל אלא שוחרר באחת העסקאות השפלות
נשלח ב-8/10/2025 10:38
*מתווה טראמפ מת*
אביעד ויסולי
סעיף 4 במתווה טראמפ קובע חד משמעית:
"תוך 72 שעות מקבלת הסכם זה בפומבי על ידי ישראל, כל בני הערובה, חיים ומתים, יוחזרו."
ב־28.9.25 נתניהו הודיע לטראמפ: ישראל מקבלת את ההסכם.
עברו מעל 200 שעות. אף חטוף לא הוחזר.
ב־3.10.25 הודיע טראמפ: החמאס קיבל.
עברו מעל 100 שעות. אף חטוף לא הוחזר.
המתווה מת. פשוט מת.
הטעות הראשונה של נתניהו – הוא לא הציב שעון ענק בלשכה שסופר לאחור את השעות לשחרור.
הטעות השנייה של נתניהו - שליחת משלחת למצרים "לנהל מו״מ".
אין מו״מ על הסכם סגור.
בטח לא על סעיף יסוד – שחרור כל החטופים בזמן קבוע.
ישראל היתה צריכה לומר: אין שיחות. אין שליחים. קודם תחזירו את כולם.
אם לא – צה"ל חוזר מיד למתקפה מלאה.
מי שמכיר את החמאס היה חייב לצפות שזה מה שיקרה.
השב"כ, המוסד ואמ״ן שתקו. שתיקתם – כישלונם.
עכשיו יש להחזיר את המשלחת ממצרים.
להודיע חד וחלק: אם כל החטופים לא בבית תוך 24 שעות – צה"ל יפעל בכל הכוח.
במזרח התיכון יש כלל ברור: או שאתה עומד בהסכם – או שאין הסכם. אין באמצע.
'צאפ מגזין' 2; *בוואטצאפ* 'מצטרפים בקישור'
https://chat.whatsapp.com/FWG3dftObnR1dCtBGRf7Kl
נשלח ב-10/10/2025 07:32
בן גביר: נעים מאוד, קוראים לי איתמר בן גביר
וויטקוף: אנחנו מכירים
בן גביר: אני נמצא כאן ליד רשימת המחבלים שמשחררים, רוצחי תינוקות, אונסי נשים. מכובדיי, אתם בחיים לא הייתם משחררים אותם בארצות הברית. אני מעריך אתכם על העבודה הקשה שאתם עושים ועל העזרה לישראל, אבל בואו נהיה אמיתיים - אתם לא הייתם תומכים בעסקה כזו. חוץ מזה, דיברתם על הסכמים כלכליים ועל לעשות שלום. עם חמאס אי אפשר לעשות שלום! הם רוצים לרצוח אותנו.
וויטקוף: אני מבין אותך, אבל רוצה לספר לך סיפור אישי. היה לי ילד שמת ממנת יתר, ואני רציתי להרוג את המשפחה של מי שנתן לו את המנה. אבל כשהגעתי לבית משפט ראיתי את ההורים שלו שכל כך התביישו וביקשו סליחה, וסלחתי להם.
בן גביר: מר וויטקוף, אבל זה ההבדל: אלו שרצחו אותנו ב-7.10 לא מבקשים סליחה. המשפחות שלהם גאות בזה. הם רוצים לרצוח יהודים.
קושניר: אבל חמאס מבודד בכל העולם ומורתע.
בן גביר: הייתם עושים שלום עם היטלר? החמאס זה היטלר. הם רוצים לרצוח אותנו.