|
|
| נשלח ב-28/4/2026 14:38 |
|
| |
שלום ינון, אני שוטר בתל אביב, מה שאתה רואה פה זה שלושה ילדים שיושבים אמש בבית קפה ברחוב רמז, ליד הגימנסיה ואוכלים פסטה ואז נכנסים 6 חראות מכנופיית SSQ דופקים להם מכות רצח שודדים מהם את הארנקים והטלפונים ואת האופניים וממשיכים לקורבן הבא.
לפני יומיים הם דקרו שני נערים בגינה ליד.
כרגע לפי הפקודות והנהלים של המשטרה אין לנו איך לטפל בהם , אני צריך שהשר ישנה כמה נהלים כדי שאוכל לקחת את ה 170 מתנדבים שלי ונתחיל לנקות את העיר
*פתאום קם העם במדינת ישראל*
https://chat.whatsapp.com/FqikjfKfG5I2LeQXBCubk7?mode=gi_t
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2026 14:38 |
|
| |
סרטון מזעזע מלא אלימות
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2026 17:20 |
|
| |
*לשכת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר:*
*בשעה 16:00 היום צפוי להתפרסם דו"ח מבקר המדינה בנושא הנגב.*
כבר כעת ברור: מדובר בדו"ח מגמתי ומנותק, שמציג נתונים מסולפים ומעוותים על פעילות המשרד לביטחון לאומי בנגב.
המבקר בחר להתעלם מהנתונים שהועברו לו, שסותרים לחלוטין את אלה שפרסם- אלו הם נתוני *האמת* על המהפכה שמוביל השר בן גביר בנגב:
• מחזירים את הביטחון האישי: עלייה של 195% במספר כלי הנשק החוקיים בידי אזרחים מיומנים. מ-17,622 בשנת 2022 ל-52,000 כיום.
• יותר שוטרים בשטח: עלייה של 13% במספר השוטרים במחוז דרום. מ-2,782 בשנת 2022 ל-3212 שוטרים כיום.( המבקר בטעות או שלא התייחס לאחוזי האיוש אבל התעלם מכך שהשר בן גביר גייס עוד מאות תקנים)
• כיתות כוננות - ב 2022 - 2 כיתות כוננות רק בלהבים ומיתר עם 23 מתנדבים (ביחד) והיום 74 כיתות כוננות ו 892 מתנדבים
• החזרת המשילות והריבונות: עלייה של 73% בהריסות מבנים בלתי חוקיים. מ-2,862 הריסות בשנת 2022 ל-4,946 הריסות כיום.
• מלחמה חסרת פשרות בפרוטקשן: זינוק של 317% באכיפה ובהגשת כתבי אישום נגד דמי חסות. מ-36 כתבי אישום בשנת 2022 ל-150 כתבי אישום כיום.
מול הניסיונות לעוות את המציאות באמצעות דוחות חלקיים- העובדות מדברות בעד עצמן.
*ממשיכים להחזיר את הביטחון והמשילות לנגב!*
*אלעזר כרפס* - *עדכונים:*
https://chat.whatsapp.com/EYrOnOKgcgK0BNDdScnKhg?mode=gi_t
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2026 10:33 |
|
| |
*לא רק הרעלת תוצרת חקלאית - למעלה מ-55% מדיגום המזון תוצרת הרש״פ נמצא לא תקין. בין היתר טחינה עם סלמונלה*
ועדת הבריאות של הכנסת תקיים היום דיון המשך בנושא הכנסת מזון ותוצרת מהרשות הפלסטינית לישראל – זאת לאחר שמשרד הבריאות העביר לוועדה נתונים חדשים וחמורים במיוחד, לבקשתה הישירה של הוועדה בעקבות הדיון הקודם.
מהנתונים שהועברו עולה תמונה מדאיגה: למעלה מ-55% מדיגום המזון הכללי שנבדק נמצאו לא תקינים.
הנתונים נמסרו במסגרת מענה רשמי של משרד הבריאות לוועדה, לאחר דרישה מפורשת של יו''ר הוועדה לשעבר ח״כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) לקבל מידע מלא על היקף הדיגום ותוצאותיו בשנים האחרונות.
מדובר בהחרפה משמעותית נוספת ביחס לנתונים שנחשפו בדיון הקודם, אז הוצג כי כ-45% מהתוצרת החקלאית מהרשות נמצאה עם חריגות בשאריות חומרי הדברה. כעת מתברר כי הבעיה רחבה אף יותר, ואינה מוגבלת לתוצרת חקלאית בלבד.
עוד עולה מהמענה כי במשך שנים לא יושמו בפועל נהלי הפיקוח המלאים, בין היתר בשל התנגדות מצד מתאם פעולות הממשלה בשטחים. רק לאחר הדיון הסוער שקיימה הוועדה בחודש פברואר, חל שינוי במדיניות.
בחודש מרץ האחרון הודיע מתאם פעולות הממשלה בשטחים, האלוף יורם הלוי, על החמרה משמעותית בפיקוח, הכוללת: דיגום של 100% מהתוצרת העוברת במעברים, החזקת הסחורה במחסני השהייה עד לקבלת תוצאות בדיקות המעבדה, הרחבת האכיפה והטלת סנקציות על מפרים.
החלטות אלו התקבלו בעקבות הממצאים החריגים שנחשפו בדיון בוועדת הבריאות בראשות היו״ר לשעבר ח''כ סון הר מלך, ולאחר ביקורת ציבורית רחבה על התנהלות המערכת.
*סגנית יו״ר הכנסת ח''כ לימור סון הר מלך, מסרה:* ''אם עד עכשיו דיברנו על תוצרת חקלאית – היום מתברר שמדובר בתופעה רחבה הרבה יותר. למעלה מ-55% מהמזון שנדגם נמצא לא תקין. אלו נתונים בלתי נתפסים שממחישים עד כמה בריאות אזרחי ישראל הופקרה במשך שנים.
העובדה שמשרד הבריאות עצמו מודה שהפיקוח לא יושם במלואו, בין היתר בגלל התנגדויות של גורמים אחרים, היא כשל חמור. לא ייתכן ששיקולים זרים יגברו על בריאות הציבור.
אני מברכת על שינוי המדיניות ועל המעבר לדיגום מלא ולהשהיית סחורה – אבל זה צעד שהיה צריך להיעשות מזמן. נמשיך לפעול עד להפסקת הייבוא מהרשות הפלסטינית הטרוריסטית ועצירת הסיכון הבריאותי לאזרחי ישראל.''
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2026 13:48 |
|
| |
יריב בן עמי, חקלאי ובעל עסק מהצפון, חושף בראיון מטלטל לערוץ 14 את המציאות ההזויה בגליל: "אנחנו חיים תחת שלטון זר. בעל הבית שלנו זה מחבלי הפרוטקשן, פשוטו כמשמעו'. בן עמי, שמשפחתו נטועה במטולה כבר 130 שנה, מתאר מסכת של אלימות קשה נגד העסק המשפחתי שכללה "רימונים, ירי מנשק אוטומטי ושריפה של קומביין". למרות הלחץ הכבד, הוא מבהיר כי מעולם לא נכנע לדרישות הסחיטה: "החלטנו שאנחנו לא מוכנים להמשיך לחיות תחת האיום הזה. שאלת אם שילמתי בעבר? לא, בחיים לא".
לדבריו, "הם מתעללים על כל העסקים בגליל, זה 100% פגיעה. אין עסק שהוא או משלם, או שנפגע". הוא טוען שמקור הטרור מגיע מכנופיות חמושות שנמצאות בעיקר בכפר טובא.
בתגובה למצב, מוביל בן עמי התארגנות אזרחית בשם "עד כאן" שמבוססת על סירוב מוחלט לשיתוף פעולה עם העבריינים. "קבענו שלושה עקרונות: הראשון הוא שאנחנו לא משלמים בשום פנים ואופן, ואנחנו קוראים לכל הציבור לא לשלם פרוטקשן ויהי מה", הוא מצהיר. העיקרון השני לדבריו הוא פעולה "בפנים גלויות" במטרה לשבור את משוואת הפחד, והשלישי הוא ערבות הדדית: בעל עסק שנפגע - אנחנו נעמדים לצידו".
*פתאום קם העם במדינת ישראל*
https://chat.whatsapp.com/FqikjfKfG5I2LeQXBCubk7?mode=gi_t
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2026 18:54 |
|
| |
*השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:*
בזמן שבנט מכר את הנגב למנסור עבאס בשביל ההישרדות הפוליטית שלו, וקיבל הוראות מהאחים המוסלמים שאסרו עליו אפילו לטעת עצים בט"ו בשבט - אני הובלתי מדיניות נחרצת של יד קשה, במסגרתה נהרסו חמשת אלפים מבנים לא חוקיים, הוקם המשמר הלאומי לחיזוק האכיפה בנגב ובוצעו עשרות מבצעי פשיטה להחרמת נשק ואמצעי לחימה בלתי חוקיים בהיקפים חסרי תקדים.
בנט 2020 או בנט 2026 - נוכל נשאר נוכל!
https://x.com/itamarbengvir/status/2051685247985623185?s=46 :
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2026 01:12 |
|
| |
*מחר: ועדת השרים לענייני חקיקה תדון בהצעת החוק של ח״כ לימור סון הר מלך לביטול הסכמי אוסלו. השר בן גביר: ״הגיע הזמן להגיד בקול ברור. הקונספציה קרסה, אוסלו מת, ומדינת ישראל חייבת להשתחרר מההסכמים המסוכנים הללו״*
ועדת השרים לענייני חקיקה צפויה לדון מחר בהצעת החוק שהגישה ח״כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) יחד עם חברי הכנסת של מפלגת עוצמה יהודית, המבקשת לבטל את הסכמי אוסלו, הסכם חברון והסכם ואי. ᦙ
לפי הצעת החוק, ההסכמים שנחתמו בין ישראל לבין אש״ף והרשות הפלסטינית יבוטלו באופן מלא ולא יחייבו עוד את מדינת ישראל או מי מטעמה. בנוסף, מוצע לבטל את החקיקה שנועדה ליישם את הסכמי אוסלו ולהשיב את המצב לקדמותו כפי שהיה טרם החתימה על ההסכמים. ᦙ
בדברי ההסבר להצעה נכתב כי הסכמי אוסלו הובילו ל״אלפי קורבנות שלום״, פגעו בביטחון ישראל ויצרו מציאות שאפשרה את התחזקות הטרור הפלסטיני לאורך השנים, עד לאסון 7 באוקטובר. ᦙ
ח״כ לימור סון הר מלך מסרה לקראת הדיון: ״אחרי שלושים שנה של פיגועים, נסיגות ושפיכות דמים, כולם מבינים שהגיע הזמן להפסיק לפחד ולומר את האמת. הסכמי אוסלו לא הביאו שלום אלא טרור, לא ביטחון אלא דם יהודי שנשפך ברחובות, ביישובים ובערי ישראל.
הסכמי אוסלו היו מסר של חולשה כלפי האויב ומסר עבורו שניתן לסחור בארץ ישראל. במשך השנים הוכח באופן שאי אפשר להתעלם ממנו מה קורה כשנותנים כוח, נשק ושטח לאויב שמטרתו חיסול מדינת ישראל. מדינת ישראל חייבת להשתחרר מההסכמים הכושלים הללו ולהחזיר לידיה את האחריות המלאה על ביטחון אזרחיה ועל ריבונותה.
אני קוראת לחברי ועדת השרים לתמוך בהצעת החוק ולעשות צעד היסטורי של תיקון לאומי״.
*השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:*
״הסכמי אוסלו היו אסון לאומי שהביאו על מדינת ישראל טרור, דם ושכול. אחרי שלושים שנה הגיע הזמן לומר בקול ברור: הקונספציה קרסה, אוסלו מת, ומדינת ישראל חייבת להשתחרר מההסכמים המסוכנים הללו.
אני מברך את ח״כ לימור סון הר מלך על הצעת החוק החשובה והאמיצה. זו הצעה של תיקון היסטורי, של החזרת הריבונות, האחריות והביטחון לידיים של מדינת ישראל. מי שרוצה ביטחון לאזרחי ישראל - חייב לתמוך בביטול הסכמי אוסלו״
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2026 16:58 |
|
| |
*חזקי ברוך:*
ציטוטים מישיבת ועדת שרים בנוגע להצעת החוק של חה״כ לימור סון הר מלך על ביטולי הסכמי אוסלו:
המל״ל: אנו מבקשים לדחות כדי לבצע עבודת מטה יסודית.
שר המשפטים, יריב לוין: בסוף יש ראש ממשלה שהוא חשוף לדברים שאני לא. יש דחייה של הדיון עד שראש הממשלה יאשר, אני יותר מאשמח לקדם את החוק. כפי שחזרנו לשא-נור ככה נחזור לעוד מקומות
מזכיר הממשלה, יוסי פוקס: צריך להבין שצריך שיתוף פעולה עם האמריקאים
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:
דעתי כפי שאמרתי קודם, יש לנו הזדמנות נדירה שבה רוב הקואליציה מסכימים. כולם מבינים את הטמטום של הסכמי אוסלו. הרשות הפלסטינית הם תומכי טרור וקוראים לטרור, עשינו שינויים אבל אפשר לעשות עוד. כדאי עוד לקדם ולדעתי זו הזדמנות.
לבקשת נתניהו הדיון נדחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2026 16:59 |
|
| |
*חזקי ברוך:*
ציטוטים מישיבת ועדת שרים בנוגע להצעת החוק של חה״כ לימור סון הר מלך על ביטולי הסכמי אוסלו:
המל״ל: אנו מבקשים לדחות כדי לבצע עבודת מטה יסודית.
שר המשפטים, יריב לוין: בסוף יש ראש ממשלה שהוא חשוף לדברים שאני לא. יש דחייה של הדיון עד שראש הממשלה יאשר, אני יותר מאשמח לקדם את החוק. כפי שחזרנו לשא-נור ככה נחזור לעוד מקומות
מזכיר הממשלה, יוסי פוקס: צריך להבין שצריך שיתוף פעולה עם האמריקאים
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:
דעתי כפי שאמרתי קודם, יש לנו הזדמנות נדירה שבה רוב הקואליציה מסכימים. כולם מבינים את הטמטום של הסכמי אוסלו. הרשות הפלסטינית הם תומכי טרור וקוראים לטרור, עשינו שינויים אבל אפשר לעשות עוד. כדאי עוד לקדם ולדעתי זו הזדמנות.
לבקשת נתניהו הדיון נדחה.
|
|
|
|
|