בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

איתמר בן גביר הי"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2026 18:43 לינק ישיר 

*מהפכת גיוס חרדים בהובלת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: זינוק של 300% בגיוס חרדים למשטרת ישראל* מהפכה: זינוק של 300% בגיוס חרדים למשטרת ישראל לצד מאות בני שירות אזרחי ביטחוני המשתלבים בשב״ס, במשטרה ובכבאות - בזכות יישום מדיניות לפתיחת מסלולי שירות המותאמים לאורח החיים החרדי. אתמול המשרד לביטחון לאומי קיבץ את כל הגיבורים ליום רענון שכולו הכרה והערכה על פועלם״ *השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:* ״כשפותחים מסלולי שירות שמכבדים את אורח החיים החרדי, הציבור החרדי מגיע, מתגייס ותורם לביטחון ישראל. זו הדרך - שותפות, לא כפייה. בזמן שכולם מדברים על גיוס חרדים, אנחנו פשוט עושים״ הערכה רבה לראובן פינסקי על תמיכה והבנה לצרכים של המשרד לבל"ם לאורך כל הדרך, לארגון חברים על שותפות ואחריות במיצוב בני השירות בתפקידים מבצעיים, לגופי הביטחון של המשרד על מימוש המדיניות בשילוב חרדים, ולאורן נחמיה וצוותו על נחישות וחשיבה מחוץ לקופסה בהובלת מהפכת שילוב החרדים במשרד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2026 18:45 לינק ישיר 

*מהפכת גיוס חרדים בהובלת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר: זינוק של 300% בגיוס חרדים למשטרת ישראל* מהפכה: זינוק של 300% בגיוס חרדים למשטרת ישראל לצד מאות בני שירות אזרחי ביטחוני המשתלבים בשב״ס, במשטרה ובכבאות - בזכות יישום מדיניות לפתיחת מסלולי שירות המותאמים לאורח החיים החרדי. אתמול המשרד לביטחון לאומי קיבץ את כל הגיבורים ליום רענון שכולו הכרה והערכה על פועלם״ *השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:* ״כשפותחים מסלולי שירות שמכבדים את אורח החיים החרדי, הציבור החרדי מגיע, מתגייס ותורם לביטחון ישראל. זו הדרך - שותפות, לא כפייה. בזמן שכולם מדברים על גיוס חרדים, אנחנו פשוט עושים״ הערכה רבה לראובן פינסקי על תמיכה והבנה לצרכים של המשרד לבל"ם לאורך כל הדרך, לארגון חברים על שותפות ואחריות במיצוב בני השירות בתפקידים מבצעיים, לגופי הביטחון של המשרד על מימוש המדיניות בשילוב חרדים, ולאורן נחמיה וצוותו על נחישות וחשיבה מחוץ לקופסה בהובלת מהפכת שילוב החרדים במשרד.

דדווח על תוכן פוגעני

דדווח על תוכן פוגעני

שלום, זו רעות בן חיים מצו 9. אני פונה אליך כי אני מאמינה שהמאבק הזה הוא של כולנו. יצאתי עם התינוקת שלי כדי לחסום את משאיות הסיוע לחמאס, מימשתי את זכותי החוקית כאזרחית במדינת ישראל למחות ולהפגין. והוגש נגדי כתב אישום הזוי על זה, ובקרוב אעמוד למשפט. אחרי סנקציות שהטילו עלי, חסימת כספים ומעצרים אני מתחילה עכשיו מאבק משפטי ארוך וקשה, מאבק שדורש משאבים רבים, לא רק בשבילי, אלא בשביל עוד רבים מעם ישראל. יש כאן עיוות שצריך לתקן. אנחנו מזמינים אתכם לתמוך ולהיות שותפים במאבק והמשך הפעילות, כאן בקישור https://givechak.co.il/tzav9?ref=v4 תודה על החיבוק והתמיכה. רעות. . *פתאום קם העם במדינת ישראל* https://chat.whatsapp.com/DKq8GKIy0GDGYquB3jFBwa

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2026 23:16 לינק ישיר 

החתן הזה כבר לא יתחתן היום - ולוד לא תהיה החצר האחורית של מדינת ישראל! מי שחושב שאפשר להשתולל בכבישים, לסכן חיי אדם, להטיל אימה על תושבים ולהפוך חתונה למפגן של בריונות, צריך לדעת שיש מחיר. יישר כוח למפקד מחוז מרכז, למפקד תחנת לוד ולשוטרי המחוז ומג״ב, שפעלו במהירות, בנחישות ובלי למצמץ. זו בדיוק המדיניות שלי: אפס סובלנות לעבריינות, משילות אמיתית ואכיפה ללא פשרות. כך מחזירים את הביטחון לתושבים. גאה בכם. www.facebook.com/share/p/1BgHHBjc2x/?mibextid=wwXIfr

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2026 23:16 לינק ישיר 

החתן הזה כבר לא יתחתן היום - ולוד לא תהיה החצר האחורית של מדינת ישראל! מי שחושב שאפשר להשתולל בכבישים, לסכן חיי אדם, להטיל אימה על תושבים ולהפוך חתונה למפגן של בריונות, צריך לדעת שיש מחיר. יישר כוח למפקד מחוז מרכז, למפקד תחנת לוד ולשוטרי המחוז ומג״ב, שפעלו במהירות, בנחישות ובלי למצמץ. זו בדיוק המדיניות שלי: אפס סובלנות לעבריינות, משילות אמיתית ואכיפה ללא פשרות. כך מחזירים את הביטחון לתושבים. גאה בכם. www.facebook.com/share/p/1BgHHBjc2x/?mibextid=wwXIfr

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2026 00:29 לינק ישיר 

https://chat.whatsapp.com/CMjFJiRv3wtH0xmVa9RmBp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 13:16 לינק ישיר 

בהתאם למדיניות השר בן גביר, עשרות חשודים נעצרו הבוקר בחשד לגביית פרוטקשן. *משילות* תנו תגובה, לייק ושיתופים1; www.facebook.com/share/v/1BLHXBwqKY/ *צבא הרשת של בן גביר* https://chat.whatsapp.com/HnkmAYZIOaYJoEphOHYveG?s=cl&p=a&ilr=1&amv=0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 13:44 לינק ישיר 

*החוק למניעת כפייה פרוגרסיבית באקדמיה עבר בקריאה שנייה ושלישית בוועדה* *החוק של ח״כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית) יאפשר למי שיחפוץ בכך לימודים בהפרדה גם בתארים מתקדמים, ויבטל את החלטת בג״צ שאסרה קיום לימודים בהפרדה בתארים מתקדמים* ועדת החינוך, התרבות והספורט של הכנסת אישרה היום לקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של יו''ר השדולה למען האישה החרדית והדתית, ח''כ לימור סון הר מלך (עוצמה יהודית), המאפשרת למוסדות להשכלה גבוהה לקיים מסלולי לימוד נפרדים לנשים ולגברים גם בתארים מתקדמים. החוק מבטל את החלטת בג״צ שאסר קיום לימודים בהפרדה בתארים המתקדמים, ומחזיר את ההכרעה לנבחרי הציבור ולמוסדות האקדמיים. הצעת החוק באה לתקן את העוול שנוצר לאחר שבג''ץ בניגוד לחוק ובניגוד לערכים אסר את קיומם של מסלולי לימוד נפרדים בתארים מתקדמים, ובכך חסם אלפי סטודנטים וסטודנטיות שומרי מצוות שביקשו לרכוש השכלה גבוהה מבלי לוותר על אורח חייהם ואמונתם. החוק מאפשר לכל מוסד להשכלה גבוהה, על פי שיקול דעתו, לפתוח מסלולים נפרדים בהתאם לביקוש. כך למשל, יוכלו סמינרים חרדים לבנות בבני ברק לקיים מסלול לבנות לתואר שני, בניגוד למצב כיום בו בגצ כפה איסור קיום לימודים שאינם מעורבים. *ח''כ לימור סון הר מלך מסרה:* ''היום עשינו צעד משמעותי בדרך לתיקון עוול שנמשך שנים. בג''ץ כפה על הציבור תפיסת עולם פרוגרסיבית רדיקלית, ושלל מאלפי נשים וגברים את האפשרות להתקדם לתארים מתקדמים מבלי לוותר על אמונתם ועל אורח חייהם. החוק הזה מחזיר את חופש הבחירה לאקדמיה ואת החירות לציבור. ליברל אמיתי שמאמין בפלורליזם צריך לכבד גם את מי שבוחר ללמוד בהפרדה. מי שמדבר בשם זכויות אדם לא יכול לשלול מציבור שלם את הזכות ללמוד בהתאם לאמונתו. במדינה יהודית ודמוקרטית אין מקום לכפייה פרוגרסיבית. האקדמיה צריכה להיות פתוחה לכולם, גם למי שמבקשים לשמור על אורח חייהם. זהו תיקון חשוב של עוול, וצעד נוסף בדרך לאקדמיה שמכבדת באמת את כל חלקי החברה הישראלית.'' לאחר אישור הצעת החוק בוועדת החינוך לקריאה שנייה ושלישית, היא תובא בקרוב לאישור סופי במליאת הכנסת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 20:40 לינק ישיר 

נדב אלימלך: פרסמנו במהדורה: בן גביר הציע לטלי גוטליב לעבור למפלגתו עוצמה יהודית בבחירות הקרובות. בן גביר פנה לרה״מ שיוותר עליה. נתניהו להבנתי אמר שלא עוסק בזה. גורם המעורה בפרטים אמר: בן גביר רוצה רוטמן אצלו, מישהי שתחזק את הצד נגד מערכת המשפט. התגובות: מגוטליב נמסר: אני הכי הימני בליכוד ואעשה הכל לחזק את המפלגה. מאחלת בהצלחה לעוצמה המצוינת. תגובת בן גביר: חברתי טלי גוטליב מוערכת מאוד, אני גם המלצתי למתפקדי הליכוד לתמוך בה בפריימריז, נדמה לי שאין עוררין על התמיכה בה היא זוכה בליכוד, ואין לי ספק שהניסיונות לפגוע בה לא יפריעו לתמיכה בה. אני שב וקורא למתפקדי הליכוד לתמוך בה, מגיע לה. *לעוד עדכונים ש.א.ג. NEWS* https://chat.whatsapp.com/GD5RA4OmhpkISht0BWN187?s=cl&p=a&ilr=1

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 20:40 לינק ישיר 

תכירו את תהליך האיסלמיזציה בבית המשפט המחוזי חיפה, אלה שופטים מוסלמים שמכהנים או נבחרו לבית המשפט: אברהים בולוס סארי ג'יוסי דאוד מאזן טובי אמיר כנעאן אחסאן סלאמה אינאס מוחמד עלי לובנה שלאעטה חלאילה. ואלה שופטים נוספים שאמורים להתמנות לאחר החלטת הוועדה האחרונה: אמיר סלאמה נסרין עדאוי (מדינת אפרטהייד כן) עכשיו שימו לב, 7 שופטי מחוזי מוסלמים שיעני מהווים ייצוג הולם, הולם מידייי, הולם מאוד. יאללה בסדר. כל זמן שמיעוט, כל מיעוט, מכבד את ערכי המדינה לי אישית אין שום בעיה. אבל וואלה השר לוין אני פונה ללב שלך: איפה מועמדים שמתאימים גם למחנה שלנו? שמרנים, כאלה שבקצה יגיעו לעליון ולא ישרתו את השמאל ההגמוני? נגיד... לאן נעלם מינוי של שופט מצוין שצריך לקבל מינוי קבוע ולא זמני בשם זאייד פלאח? השופט הדרוזי היחיד בבית המשפט המחוזי בחיפה שמשום מה לעומת השאר נמצא עדיין במינוי זמני. הוא סא"ל במיל בצה"ל, משרת במילואים עד היום, טייס, ד"ר במשפטים, מלמד באוניברסיטאות, שופט שלא חושש לבקר פסיקות של העליון . אמרת ייצוג הולם אמרת מיעוט נאלם? לוין תתקן את זה ומהר, הציבור עוקב מתמיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 20:41 לינק ישיר 

תכירו את תהליך האיסלמיזציה בבית המשפט המחוזי חיפה, אלה שופטים מוסלמים שמכהנים או נבחרו לבית המשפט: אברהים בולוס סארי ג'יוסי דאוד מאזן טובי אמיר כנעאן אחסאן סלאמה אינאס מוחמד עלי לובנה שלאעטה חלאילה. ואלה שופטים נוספים שאמורים להתמנות לאחר החלטת הוועדה האחרונה: אמיר סלאמה נסרין עדאוי (מדינת אפרטהייד כן) עכשיו שימו לב, 7 שופטי מחוזי מוסלמים שיעני מהווים ייצוג הולם, הולם מידייי, הולם מאוד. יאללה בסדר. כל זמן שמיעוט, כל מיעוט, מכבד את ערכי המדינה לי אישית אין שום בעיה. אבל וואלה השר לוין אני פונה ללב שלך: איפה מועמדים שמתאימים גם למחנה שלנו? שמרנים, כאלה שבקצה יגיעו לעליון ולא ישרתו את השמאל ההגמוני? נגיד... לאן נעלם מינוי של שופט מצוין שצריך לקבל מינוי קבוע ולא זמני בשם זאייד פלאח? השופט הדרוזי היחיד בבית המשפט המחוזי בחיפה שמשום מה לעומת השאר נמצא עדיין במינוי זמני. הוא סא"ל במיל בצה"ל, משרת במילואים עד היום, טייס, ד"ר במשפטים, מלמד באוניברסיטאות, שופט שלא חושש לבקר פסיקות של העליון . אמרת ייצוג הולם אמרת מיעוט נאלם? לוין תתקן את זה ומהר, הציבור עוקב מתמיד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 20:41 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2026 20:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2026 06:42 לינק ישיר 

‏להצטרפות לקבוצה שלי ב-‏WhatsApp‏: https://chat.whatsapp.com/JiwTEdTuJdf2XaISA6W4fO

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > איתמר בן גביר הי"ו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 26 27 28 ... 36 37 38 לדף הבא סך הכל 38 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.