בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

איתמר בן גביר הי"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/12/2025 20:51 לינק ישיר 

הוא עובד קשה האיש הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2025 20:53 לינק ישיר 

למרות שהייתי עשרות שנים פעיל של ש"ס ושל ג , לאחר שהתברר לי מעל שום ספק כי הם מנצחים גזענות בסמינרים יותר לא אבחר בהם ולא אשדל שיבחרו בהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2025 20:53 לינק ישיר 

No mor

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2025 20:54 לינק ישיר 

לא יודע למה המפלגות החרדיות מתעלמות מהבעיות הקשות שיש בציבור שלנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2025 11:28 לינק ישיר 

ווינט: מהלך שובר שוויון בדרום ת״א: השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר והמשטרה מכניסים לראשונה כוחות מג״ב קבועים לדרום תל אביב. הוקמה יחידת מג״ב מחוזית חדשה (224 תקנים) ויחידת ״ברקן״ לוחמת שכבר פועלת בשטח עם אופנועים ורייד'רים, לנוכחות, תגובה מהירה והרתעה. בן גביר: ''איפה שצריך משילות – נפעיל את כל הכלים. מחזירים את הביטחון לתושבי דרום תל אביב.'' :

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2025 11:30 לינק ישיר 

אחד הדברים שאני מצטער עליהם זה שלא בחרתי בן גביר בבחירות האחרונות ובחרתי שס , בגלל הרב עובדיה ואהבתי אליו, אך כאשר גליתי שאת שס זה לא מעניין בכלל שלא קיבלו את ביתי היקרה לי מאוד לסמינרים בגלל שהיא ספרדיה ולאחר שהתברר לי שמפלגת ג מעודדת את האפליה הזאת , לא אבחר יותר במפלגות גזעניות יהיה מה שיהיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2025 11:31 לינק ישיר 

אסור לבחור במפלגות שמנציחות גזענות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/12/2025 11:34 לינק ישיר 

יותר מכך , תראו את כל העמותות של מפלגת ג , אורחות חינוך, פרח , שבילים , למה גננת עם תואר שני !!!! מקבלת שכר מינימום בעוד שראשי העמותה מקבלים עליה כסף מלא, להיכן היתרה הולכת ??? לאן ?? מי גוזר קופון על כל עובד ועובדת במגזר החרדי , למה ככה לעשות ? בירושלים, ביתר עלית, מודיעין , כל כמה חודשים מקבלים עוד מבנה מהעיריה ויש עוד משרות שהמכנה המשותף לכולם - שכר של עוני , למה ??? למה גננת במשרד החינוך מקבלת 13000 וב פרח מקבלת 6000 למה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2026 12:47 לינק ישיר 

מלוכדים: חרפה! השופטת הקפלניסטית תמר בר אשר משחררת למעצר בית את הנהג הערבי שרצח בדריסה את הנער החרדי - פחות מיומיים אחרי הרצח. זו אותה שופטת שמשחררת באופן שיטתי מפגיני שמאל קיצוני, ביטלה הרשעה של תוקף אכזרי כדי לא לפגוע ב"פרנסתו", גזרה 11 חודשים בלבד על מחבל שדקר שני חרדים, קבעה שאסור לבטל אזרחות לקרובי מחבלים, השוותה הסתה ערבית לתנ"ך, וסירבה לשמוע עדות קטינה שהותקפה מינית. בית המשפט העליון נאלץ לבטל לה פסקי דין באופן חריג. דפוס ברור של הטיה פוליטית קיצונית - שופטת שמגינה באופן שיטתי על מחבלים ואלימים תוך פגיעה בקורבנות. *חדשות מהרגע | איכותי. ישיר. מעניין.*1;3; https://chat.whatsapp.com/KWvsJkgHDBK0xEa219pNWd

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2026 14:26 לינק ישיר 

*השר בן גביר מסר תשובתו לבית המשפט העליון* השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הגיש את תשובתו המפורטת לבית המשפט העליון במסגרת העתירות המבקשות את הדחתו מתפקידו באמצעות עורך דינו דוד פטר. *עיקרי התשובה:* *סעיף 23 -* "השר לביטחון לאומי, קרא בפומבי לפיטוריה של היועצת המשפטית לממשלה מיום הקמתה של הממשלה המכהנת, והמשיך לקרוא לכך, באופן מתמשך עד היום הזה". *סעיף 27 -* "מן האמור עולה כי אין לקבל תרחיש בו נחקרת פוטנציאלית תגיש לבית המשפט עמדה משפטית בשאלת כהונתו של השר האמון על משטרת ישראל, שר אשר קרא לפיטוריה למן היום הראשון של כהונתו". *סעיף 62 -* "בענייננו הרשעה אין, כתב אישום אין, הודעה על הגשת כתב אישום אין, חקירה אין, בדיקה אין, דו"ח ציבורי אין – אזי עתירה מניין?!" *סעיף 68 -* "מדוע מבקשת היועצת המשפטית לממשלה להדיח את השר לביטחון לאומי?" *סעיף 69 -* "התשובה לשאלה הזו ברורה: כי השר לביטחון לאומי מצליח לקדם מדיניות שהיא לא אוהבת, ולא עלה בידיה למנוע זאת בכלים שבידיה". *סעיף 70 -* "אם משהו מן הפעולות של השר לביטחון לאומי היה מצדיק חקירה פלילית, חזקה על היועצת המשפטית לממשלה שהיא הייתה פותחת בה באופן מיידי. ואם יש למאן דהוא טענה במישור המנהלי במקרה מסוים הוא מוזמן להגיש עתירה". *סעיף 71 -* "אלא שהשר לביטחון לאומי מקפיד לפעול במסגרת הדין, ובמסגרתו בלבד". *סעיף 72 –* "ולכן היועצת המשפטית לממשלה לא מצליחה ולו לפתוח בבדיקה פלילית כנגדו, כי אין על מה". *סעיף 87 -* "והנה, ראש הממשלה בעצמו, הוא ולא שליח, אמר בכעס מופגן כלפי המשנה ליועצת המשפטית לממשלה, ד"ר לימון, בישיבת הממשלה מיום 4.1.2026, כי כל הנעשה על ידי השר לביטחון לאומי בהר הבית נעשה על דעתו: "אמרנו שאין שינוי בסטטוס קוו אבל השינויים שבן גביר עושה הם לא משנים את הסטטוס קוו וזה בתיאום איתי". *סעיף 88 –* "היועצת המשפטית לממשלה כלל לא טרחה לברר לעומק את העניין עם השר לביטחון לאומי או עם ראש הממשלה, אבל המשטרה החשאית היא כבר הפעילה (עניין שהוכחש בתחילה על ידי רונן בר בממשלה, זאת טרם נודע לו שמסמך ההנחיה שלו דלף לתקשורת)". *סעיף 89 –* "היועצת המשפטית לממשלה כלל לא הכירה כי במהלך שלוש השנים האחרונות השר לביטחון לאומי נפגש עם ראש הממשלה לעיתים קרובות לישיבות של חמש-שש שעות בהם עלה, בין היתר, עניין הר הבית תוך תיאום מלא בנושא". *סעיף 95 -* "המדיניות של השר לביטחון לאומי וממשלת ישראל ברשות ראש הממשלה, הובילה לחיזוק ההגנה על זכויות היהודים העולים להר הבית, ללא כל "הבערה של המזרח התיכון" כמו שנהגו להתריע נביאי הזעם". *סעיף 169 -* "כידוע אין אח ורע בתולדות הדמוקרטיות המערביות להדחת שר מכהן באמצעות צו שיפוטי". *סעיף 173 -* "העתירות דנן מבקשות לרמוס ברגל גסה את זכויותיהם הפוליטיות של למעלה מחצי מיליון מאזרחי מדינת ישראל כמצביעים ישירים, של למעלה משני מיליון מצביעי הקואליציה ושל מיליונים אחרים אשר עודם מאמינים בזכויות פוליטיות לזולתם ובשלטון החוק, גם אם אינם תומכים בקואליציה". *סעיף 225 -* "בפרשת רפ"ק רינת סבן, לדוגמא נעשו ניסיון מאפיוזי לאיים, ממש כך על השר לביטחון לאומי לקדם קצינה ספציפית, מבלי שהתקיים בתשתית העובדתית הרלוונטית דיון בספ"כ כנדרש". *סעיף 227 –* "איומים אלו הועלו על הכתב, במפורש, במסגרת מכתבי המשנים ליועצת המשפטית לממשלה בפרשת רינת סבן ואף הושמעו בעל פה״ *סעיף 241 -* "מילים פשוטות, הייעוץ המשפטי לממשלה הודיע, באופן מאפיוזי ממש כי או שהשר מקדם את העוזרת האישית של ראש אח"מ, ללא הליך תקין או שהייעוץ המשפטי לממשלה יפעל לסכל את כהונתו במסגרת הליך זה". *סעיף 243 –* "סמכות המינויים היא לב ליבה של הסמכות המיניסטריאלית של השר לביטחון לאומי, הניסיון לאיים בעניין זה, על מנת שיתקבלו החלטות ללא הליך תקין לא ייצלח".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2026 14:27 לינק ישיר 

*הודעה לתקשורת דוברות עוצמה יהודית* סיעת עוצמה יהודית, בראשות השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, הגישה באמצעות ח״כ לימור סון הר-מלך את נוסח הצעת החוק הסופית ל*חוק עונש מוות למחבלים. הצעת החוק תידון בוועדה לביטחון לאומי בראשות ח״כ צביקה פוגל. *חוק חובה; יבוצע באמצעות תלייה; זהות הסוהרים תישאר חסויה* *רצ״ב עיקרי החוק:* - ניתן לגזור עונש מוות גם בלי שהפרקליטות תבקש זאת. עונש חובה. - ⁠הכרעת הדין - ברוב רגיל (לא נדרש פה אחד). - ⁠המשפט התקיים עם שופטים בדרגת סא״ל ומעלה בבית משפט צבאי. - ⁠לא תיתן אפשרות להקל, להמיר או לבטל את עונש המוות לאחר גזר דין חלוט. *ביצוע העונש:* - בתוך 90 יום מפסק דין חלוט. - ⁠הביצוע באחריות שירות בתי הסוהר. - ⁠*אמצעי הביצוע: תלייה.* - ⁠צו ביצוע יחתם ע״י שופט. *תנאי הכליאה של המחבלים:* - כליאה נפרדת לחלוטין. - ⁠הגבלת ביקורים - רק גורמים מוסמכים. - ⁠פגישה עם עו״ד רק בהיוועדות חזותית, ולא פיזית. - ⁠עונש מוות יבוצע בידי סוהר, שמינה נציב שב״ס. - ⁠בעת ביצוע עונש המוות יהיו נוכחים מנהל הכלא, נציג הרשות השופטת, מבקר רשמי, ונציג משפחת המחבל. יודגש, כי ניתן לבצע גם בהיעדר חלק מהנוכחים כדי למנוע עיכוב. לאחר הביצוע יפורסמו הפרטים באתר שב״ס. *חסינות וסודיות לסוהרים שיבצעו:* - חסינות פלילית ונזיקית לסוהרים ולמדינה. - ⁠חיסיון מלא על מידע; לא חל חוק חופש המידע. - ⁠זהות המבצעים בעונש המוות - חסויה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2026 11:43 לינק ישיר 

מטורף!!! בית קברות יהודי ובו מאות מצבות של צדיקים מתקופת המשנה והתלמוד נחפר בימים אלו - העצמות של הקדושים מושלכות לאשפה ובמקום נפתח פאב תל אביבי הפתוח בשבתות וחגים ובו נמכר אוכל לא כשר. תפיצו את הסרט - שלא יהיה יהודי אחד בעולם שלא ישמע על הביזיון הנורא הזה לסרט המלא: https://youtu.be/4LwIb_ZsOEw . *פתאום קם העם במדינת ישראל* https://chat.whatsapp.com/EJMbwuMO1KTD3ZtU0lBOst

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2026 08:01 לינק ישיר 

*מהפכת הגיוס של בן גביר: שיא משרתים חרדים בגופי הביטחון הלאומי מאז כניסתו לתפקיד* באירוע הצדעה מרגש שנערך היום בכנסת, שיזמו השר בן גביר וצביקה פוגל מעוצמה יהודית נחשפו נתוני הצלחה דרמטיים: זינוק של פי 3 במספר המשרתים החרדים בתוך שלוש שנים • השר בן גביר בנאום למשתתפים: ״המדיניות שלי היא להביא כמה שיותר חרדים למשטרה, לשב״ס ולכבאות - אתם עמוד האש״ בזמן שהדיון הציבורי על גיוס חרדים נמצא במוקד, השר בן גביר מציג נתונים בשטח: באירוע הצדעה למערך הביטחון הלאומי החרדי שנערך היום (ג״) בכנסת, נחשפה הקפיצה חסרת התקדים במספר המשרתים החרדים תחת הנהגת השר איתמר בן גביר. באירוע השתתפה צמרת הפיקוד הביטחונית של ישראל: מפכ״ל המשטרה רנ״צ דני לוי, נציב שב״ס רב-גונדר קובי יעקובי, נציב כבאות והצלה אייל כספי, מפקד מג״ב, יו״ר הכנסת אמיר אוחנה, הרב הראשי לשעבר הרב דוד לאו ויו״ר הוועדה לביטחון לאומי ח״כ צביקה פוגל. הנתונים שמאחורי המהפכה מנתוני המשרד לביטחון לאומי עולה כי מאז שנת 2022 ועד היום, נרשמה צמיחה מאסיבית של מאות אחוזים בשילוב חרדים ביחידות הליבה: סך כל המשרתים החרדים: זינוק מ-454 בשנת 2022 לשיא של 1,299 משרתים בשנת 2025. משטרה ומג״ב: עלייה מ-340 משרתים ל-764 משרתים. שירות בתי הסוהר (שב״ס): זינוק מ-78 משרתים ל-381 משרתים. כבאות והצלה (כב״ה): קפיצה מ-36 משרתים ל-154 משרתים. השר ריגש את מאות המשרתים והמשרתות שהשתתפו בכנס: ״אחי ואחיותי החרדים והחרדיות, אתם עמוד התווך, אתם עמוד האש, אתם עושים למען המדינה, אתם שליחים. המדיניות שלי היא להביא כמה שיותר חרדים וחרדיות לשרת במשטרה, בכבאות והצלה, בשירות בתי הסוהר ובכל אגפי המשרד השונים. אני שולח לכם חיבוק גדול ותודה עצומה על העשייה והשליחות.״ יו״ר הוועדה לביטחון לאומי, ח״כ צביקה פוגל, ציין כי העבודה המשותפת עם השר מניבה תוצאות היסטוריות: ״כשפותחים את הדלת ומייצרים את המסלולים המתאימים, הציבור החרדי מגיע בשיא העוצמה. אנחנו רואים כאן מהפכה של ממש בריבונות ובמשילות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2026 08:02 לינק ישיר 

חבל מאוד שמשטרת ישראל עדין רואים שוטר ושוטרת עושים סיורים ביחד בניידת משטרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2026 05:17 לינק ישיר 

סוף סוף התנפצה אחת העלילות הכי נבזיות ומרושעות שהסתובבו פה עד היום - כביכול ערב הטבח הוסטו כוחות מעוטף עזה כדי לאבטח את הסוכה שלי בחווארה. אז תזכורת קטנה למי ששכח כי לי אנשי שמאל מנסים להזכיר את זה בכל יום: ביום חמישי שערב הטבח התבצע בכפר חווארה, אז הכביש הראשי לישובי גב ההר פיגוע ירי מזוויע. מחבל הגיע מטווח אפס וירה באשה שנהגה ברכב כשרק בנס היה לו מעצור בנשק לפני שהצליח לבצע בה את זממו. זה היה פיגוע הירי החמישי בתוך כשנה וחצי בטווח של קילומטר וחצי בחווארה ואני כחבר כנסת הרגשתי חובה לצלצל בכל פעמון אפשרי כדי לשנות את המדיניות הביטחונית דאז. הייתי בטוח ששיטת קניית השקט וההבלגה תוביל אותנו לקטסטרופה ביטחונית, הייתי חבר הקואליציה היחיד שאיים להתפטר אם לא תשונה המדיניות וזו הסיבה היחידה בגללה הקמתי את הסוכה. את הסוכה פירקתי כעבור שעתיים בעקבות בקשתו של מח"ט שומרון דאז והמסר בהחלט הגיע לכל הדרגים הבכירים. יומיים אחר כך בצהרי השביעי לאוקטובר כשאחינו נטבחים ונחטפים ורבים מתושבי יו"ש מוסרים את נפשם במלחמה להצלת אחינו בעוטף ישב בן כספית על הספה בבית שלו וצייץ בטוויטר בלי שיש לו מושג מכלום ושום דבר שהטבח מתבצע משום שכמעט כל אוגדת עזה עלתה ליו"ש כדי להרוג מחבלים בין הגבעות. אין לי מושג מה עבר במח שלו באותם רגעים שטלטלו מדינה שלמה אבל הציוץ השטני הזה הגיע לתפוצה של 227k (בתגובה הראשונה). בהמשך שכלל את השקר דן הראל מי שהיה בעבר סגן הרמטכל והאלוף שפיקד על גירוש היהודים מרצועת עזה כשטען בנחרצות בתכנית פגוש את העיתונות בפריים טיים שגדוד וחצי הועבר מהדרום כדי לשמור על הסוכה של צבי סוכות בחווארה. כשעמית סגל עימת אותו עם העובדה שדובר צהל אמר שזה קשקוש הוא המשיך להתעקש. לא מדובר במטומטמים. מדובר באנשים שבחרו להפיץ שקר מוחלט כדי להאשים בטבח האיום הזה את האויבים הפוליטיים שלהם. במהלך השנתיים האחרונות אין יום שאנשי שמאל לא מאשימים אותי בטבח בעקבות השקרים הללו. אבל בבית המשפט קרה הלא יאמן. דן הראל הביא את האלוף יהודה פוקס להעיד עבורו בבית המשפט. האמת שחששתי. ידעתי את האמת וידעתי שלא היה אף חייל שהגיע לסוכה שלי מעוטף ערב הטבח אבל פחדתי שהאלוף פוקס עליו העברתי ביקורת רבה בתפקידו כאלוף הפיקוד ינסה לעמעם את המציאות. אלא שהאלוף פוקס אמר את האמת המלאה: לא היה אף חייל שהגיע בגלל הסוכה שלי אלא הגיעה פלוגה של אגוז בעקבות הפיגוע ולא גדוד וחצי. הפלוגה הזו לא הגיעה מהעוטף אלא מהצפון. ובקיצור, כל מה שדן הראל טען אלו שקרים מוחלטים. האמת יצאה לאור ודן הראל יאלץ בעז"ה לשלם הרבה כסף עבור השקר הזה. אבל הכי חשוב - בפעם המי יודע כמה נחשף שהחבורה הזו לא בוחלת באף אמצעי גם ברגעים הקושי הכי גדולים של האומה כשכולם שוכבים יחד מתחת לאלונקה הם בחרו להעליל שקרים ולהאשים את בעלי הפלוגתא הפוליטיים שלהם בטבח. חובה לזכור ולשמור לכל אמירה עתידית מפי האנשים הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > איתמר בן גביר הי"ו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 17 18 19 לדף הבא סך הכל 19 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.