|
|
| נשלח ב-30/1/2026 08:37 |
|
| |
כמה טפשת. כמה כמה?
*זעם במשטרה: המדינה תפצה שוהים בלתי-חוקיים שנעצרו*
*'''קבוצת הסנדק'''*
במשטרה תוקפים בחריפות את החלטות בתי המשפט לשחרר שוהים בלתי-חוקיים ואף לפצותם, זאת בצל נתונים המצביעים על תפיסת כ-6,000 שב"חים במחוז ת"א בחבד בשנה החולפת
חדשות 13
*פתאום קם העם במדינת ישראל*
https://chat.whatsapp.com/EJMbwuMO1KTD3ZtU0lBOst
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2026 11:08 |
|
| |
[31.1, 23:57] +972 50-551-8900: הפרגוד: הדלפה מכנס ההרשמה לפרויקט של "עטרת שלמה": דירת 4 חדרים ברמלה תעלה מיליון ארבע מאות. ההרשמה הערב לבוגרי ובחורי הישיבה שישלמו 40 אלף שקל בהתחלה, ותוך חצי שנה ישלימו ל-400 אלף. כל השאר ישולם עם התקדמות הבניה. הפרוייקט החדש ברמלה - 12 דקות נסיעה מקריית הישיבה בראשון לציון.
לפרסום בפרגוד ושיתוף תוכן:
*0535629692*
להצטרפות לקבוצה:
chat.whatsapp.com/HPNkQYyFAPF4AAMQOLLO5v
*לטלגרם:* t.me/Moshepargod
[1.2, 00:05] +972 50-551-8900: מי שרכש דירה במסגרת מחיר למשתכן, הקדים את ביצוע התשלומים לחברה, אולם חרף זאת ממשיך להיות מחויב בהצמדה למדד בהתאם ללוח התשלומים המקורי שיפנה למשרד עו״ד פיני קלמן
תוקן על ידי Yhbnora ב- 01/02/2026 11:09:22
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2026 11:11 |
|
| |
הפרגוד: מפלגה חדשה לחרדים עובדים הציעה למנחם טוקר מקום במפלגה והוא סירב.
למפלגה כזו אין סיכוי משום שגדולי ישראל במכתב אחד מפרקים אותה לילה לפני הבחירות.
*0535629692*
להצטרפות לקבוצה:
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2026 13:35 |
|
| |
חשיפה מזעזעת: מי מנציח מחבלים ביהודה ושומרון? 'הג'יהאד הירוק' של אבו מאזן וקטאר פועל לחנוק את היישובים עם נטיעות מיליוני עצים לזכר מחבלים.
בט"ו בשבט הזה משיבים מלחמה!
הצטרפו לפרויקט "נוטעים ריבונות" של אם תרצו, נטיעת אלפי עצים בנקודות אסטרטגיות לעצירת ההשתלטות הערבית.
לתרומה https://l5k.me/cxvqG_lrEW6
בברכה, אם תרצו
להסרה השב הסר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2026 10:32 |
|
| |
חברים יקרים,
חשוב לנו לחזק ולייעל את הקשר איתכם.
זהו מספר הווטסאפ של מטה עוצמה ברשת: did.li/0524404040
נשמח לקבל מכם הצעות, הערות והארות, ולשמוע כיצד נוכל לסייע לכם בצורה הטובה ביותר.
באהבת ישראל,
צוות עוצמה ברשת
0;
3;
ייתכן והמענה ייקח מעט זמן, אך נעשה מאמץ לחזור לכולם בימים הקרובים. .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2026 14:11 |
|
| |
הפרגוד: גדול מזכה הרבים וחבר מועצת הרבנות הראשית הרב יגאל כהן שליט"א מספר בשיעורו השבועי הערב "הייתי בביקור השבוע בבתי הכלא ובתאי הכליאה של מחבלי הנוחבה. שמחתי לראות שנציב בתי הסוהר יחד עם השר החמירו את תנאי הכליאה. הם מקבלים אוכל במשקל מדויק וחצר עם חריץ קטן שהם יוכלו לראות שמיים".
(קרדיט: שמעון מאמו)
*0535629692*
להצטרפות לקבוצה:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2026 17:36 |
|
| |
*השר עמיחי אליהו:*
תביטו בתמונה הזו. תשעה שופטים מתכנסים כדי לדון בשאלה אם "מותר" לשר לביטחון לאומי ליישם את המדיניות שבשבילה הוא נבחר.
"ממשלת ימין מלא מלא - למה אתם לא משנים?" זאת השאלה שאני פוגש בכל מפגש, בכל הודעה, בכל תגובה.
אומנם קשה לומר עלינו בעוצמה יהודית שאנחנו לא משנים. אבל זו שאלה שנשאלת ביחס לשלושים השנה האחרונות עוד לפני שאנחנו היינו בחלק מהמערכת הפוליטית.
אנשים כואבים, אנשים ששלחו אותנו למערכה, שואלים ובצדק: איך יכול להיות שהימין בשלטון, אבל ה"קונספציה" עדיין מנהלת את האירוע? איך יכול להיות שהגענו לשבעה באוקטובר כשהימין בנהגת המדינה?
התשובה נמצאת בדרמה שמתחוללת עכשיו בבג"ץ.
בואו נדבר רגע על הבלוף. במשך עשורים מכרו לנו שהבעיה היא "חוסר ניסיון" או "סגנון". אבל האמת פשוטה בהרבה: המערכת הישנה, זו שבנתה את הקונספציה של ה-6 באוקטובר, לא מחפשת "ניהול תקין". היא מחפשת ציות.
כשניסינו(ממשלות הימין לפנינו) לאזן את האקדמיה שהפכה לחממה לאנטי-ציונות - אמרו שזה "פגיעה בחופש האקדמי". כשביקשו לתקן את העוול בחלוקת תקציבי הביטוח הלאומי כדי שחיילי צה"ל יקבלו יותר מאלו שחותרים תחת המדינה - אמרו לציבור שזה "חוסר שוויון". כשניסינו לנקות את הפקידות הבכירה ולהציב אנשים שמאמינים בצדקת הדרך - קראו לזה "מינויים פוליטיים".
והנה עכשיו, כשמגיע שר ומנסה לשנות את הדי-אן-איי של המשטרה. שר שמבין שבאזור הזה, מי שלא מתנהג כבעל הבית - הופך למטרה. שר שדורש התקפיות במקום הכלה. מה עושים? מפעילים את "נוהל הסיכול".
הם לא נלחמים בשר איתמר בן גביר. הם נלחמים בשינוי שהוא מייצג. הם מבינים שאם הוא יצליח, אם המשטרה באמת תתחיל לאכוף ריבונות בנגב ובגליל, אם המערכת הביטחונית תפסיק להתנצל ותתחיל להכריע - זה הסוף של עולם המושגים הישן שלהם.
איך אמרה שיקמה ברסלר? "זו ההזדמנות האחרונה שלנו."
זאב ז'בוטינסקי כתב על "קיר הברזל". הוא הבין שכדי לשרוד כאן, אנחנו חייבים להקרין עוצמה שלא ניתנת לערעור. אבל בג"ץ והפקידות מנסים כבר שנים להפוך את קיר הברזל הזה לקיר גבס שמתפרק בכל פעם שמישהו בוושינגטון או באו"ם מעקם פרצוף.
שואלים אותנו איפה היינו 30 שנה? היינו במלחמה מול מערכת שלא מוכנה לשחרר את ההגה. מערכת שבכל פעם שהעם בוחר ימין - היא ממנה לעצמה שופטים, יועצים ופקידים שיעקפו את רצון העם.
הניסיון של בג"ץ להדיח את השר בן גביר הוא לא אירוע משפטי - הוא הכרזת מלחמה על הדמוקרטיה הישראלית. זה הניסיון האחרון שלהם להגיד לכם: "הקול שלכם בקלפי הוא רק המלצה. המילה האחרונה היא שלנו".
אנחנו כאן כדי להגיד להם: הסרט הזה נגמר. השבעה באוקטובר לימד אותנו מה המחיר של שתיקה מול הקונספציה. התיקון של המשטרה, של מערכת המשפט ושל המשילות הלאומית הוא לא "אופציה" - הוא צו חיים.
הממשלה הזו, והשר בן גביר בראשה במשרד לביטחון לאומי, לא יירתעו מ-9 שופטים ולא מ-90 פקידים. אנחנו מחויבים למי ששלח אותנו. אנחנו מחויבים לתיקון המערכת מהשורש.
הם ימשיכו עם הדיונים בבג"ץ - ואנחנו נמשיך להחזיר את הגאווה הלאומית לרחובות. הם ימשיכו עם הכותרות המאיימות - ואנחנו נמשיך לבנות את הריבונות היהודית בארצנו.
כי הפעם, אנחנו באמת מתכוונים להיות בעלי הבית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2026 19:52 |
|
| |
שימו לב בהודעה הקודמת הייתה טעות במספר מצטערים... זה המספר הנכון שמרו אותו באנשי הקשר חברים יקרים,
חשוב לנו לחזק ולייעל את הקשר איתכם.
זהו מספר הווטסאפ של מטה עוצמה ברשת: https://did.li/0524004040
נשמח לקבל מכם הצעות, הערות והארות, ולשמוע כיצד נוכל לסייע לכם בצורה הטובה ביותר.
באהבת ישראל,
צוות עוצמה ברשת
0;
3;
ייתכן והמענה ייקח מעט זמן, אך נעשה מאמץ לחזור לכולם בימים הקרובים. :
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2026 15:39 |
|
| |
*דסק_ינוניוז* *בלתי נתפס: הציטוטים המדהימים שהציג נתניהו בועדת חו"ב חושפים שחור על גבי סטנוגרמה כיצד סיכלו שוב ושוב ראשי מערכת הביטחון לאורך השנים את רצונו של רה"מ נתניהו לחסל ולרדוף את ראשי חמאס*.
רה"מ נתניהו בדיון קבינט: צריך לחסל את מוחמד דף. אני עומד על זה.
הרמטכ"ל אביב כוכבי: לא אדוני, זה לא שווה את המחירים!
נתניהו לאיזנקוט: דורש לחסל את ראשי החמאס.
איזנקוט: חיסול יביא להסלמה קשה. העמדה שלי ושל כל ראשי מערכת הביטחון היא כי צריך להכיל את האירועים, רק כך יהיה שקט.
נתניהו לרונן בר בינואר 23: צריך לחסל את סלאח אל-עארורי. ראש השב"כ: לא נכון לעשות זאת.
בכירי מערכת הביטחון מקצה לקצה מבהירים בדיונים:
חמאס לא יפתח במלחמה. חמאס רוצה שקט. צריך לאפשר הכנסת פועלים והטבות כלכליות זו הדרך הנכונה לשמור על יציבות.
נתניהו: אני מאמין בהתשה. צריך לגזום את הדשא! לערוף ראשים. כשהם יהיו עסוקים בבריחה והימלטות יהיה להם פחות זמן לפעול נגדנו.
ארגמן, בר, והבכירים כולם:
"לא צריך. זה מיותר. המחירים כבדים ויקרים. אין גם בשלות מבצעית".
*רה"מ חשף בדיון אירוע דרמטי: מסמך שכתב רונן בר - זויף לכאורה.* במסמך נכתבו 2 שורות על כך שנתניהו עודכן באירועים בהמלצת השב"כ ע"י מזכירו הצבאי.
אלא שבמסמך אחר שקיבל והצליב מזכיר הממשלה מתחקירי שב"כ הפנימיים בבוקר הטבח - חסרות 2 השורות הנ"ל.
נתניהו: כשהצגתי זאת למבקר ולצוות החקירה הלסת שלהם פשוט נ-ש-מ-ט-ה! הם יצאו המומים!
חברי הקואליציה יצאו נסערים מהדיון. דורשים מנתניהו לחשוף את הפרוטוקולים לציבור.
מוטי קסטל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2026 20:24 |
|
| |
לעדכונכם:
השר בן גביר החליט : לא מאשר מינוי הקצינה רותי האוסליך לרמ״ח חקירות באח״מ ולא מאשר קידומה בדרגה
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הודיע כי החליט שלא לקדם את הקצינה רותי האוסליך לתפקיד ראש מחלקת חקירות באח״מ ולא מקדם אותה בדרגה , וזאת בשל שורה של כשלים חמורים בהתנהלותה, אשר לדבריו אינם מאפשרים את קידומה לתפקיד בכיר ורגיש במערך החקירות.
לפי עמדת השר, הקצינה האוסליך הוציאה תחת ידה מכתב רשמי וחתמה עליו תוך שימוש בתואר ובתפקיד שאליהם לא מונתה ולא קודמה בפועל, בשעה ששאלת מינויה עדיין הייתה מצויה בבחינה על ידי השר הממונה, בהתאם לחוק. מדובר, בהתנהלות חמורה שעד למועד קבלת ההחלטה לא זכתה לכל הסבר או התייחסות מצד הקצינה.
בנוסף, נטען כי בפני חברי כנסת הציגה הקצינה מצגי שווא, הסתירה עובדות ונתונים מהותיים, ואף הציגה עמדות הסותרות את עמדת משטרת ישראל ואת עמדת המשרד לביטחון לאומי בועדות הכנסת.
לדברי השר, מדובר בדפוס פעולה חמור של התחזות לבעלת סמכות, הצגת מידע כוזב לגורמים חוץ-משטרתיים ופגיעה באמון, וכל זאת בזמן ששאלת קידומה הייתה מונחת על שולחנו. התנהלות זו, כך נמסר, מהווה הפרה של הדין ושל פקודות המשטרה.
בסיכום החלטתו קבע השר בן גביר כי לנוכח מכלול הנתונים והכשלים, אין באפשרותו לאשר את קידומה של הקצינה לתפקיד רגיש כל כך במערך החקירות, והדגיש כי מינויים במשטרת ישראל חייבים להתבצע ביושר, בשקיפות ובהתאם לחוק בלבד, ללא מצגי שווא וללא חריגה מסמכות.
מצ״ב המכתב המלא לשימוש חופשי
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2026 09:17 |
|
| |
מי שממלא סקרים דרכם מרוויח כסף בקלות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2026 11:09 |
|
| |
*מפלגה חרדית חדשה בדרך?*
הרב בצלאל כהן הציג בראיון לרשת 13 חזון פוליטי חדש שמבקש לשנות את פני הייצוג החרדי:
- שם המפלגה המוצע: "לכתחילה". השאיפה היא להפסיק להתנצל על שילוב של תורה עם עבודה, השכלה ושירות.
- ערכי הליבה: תמיכה מלאה בלימודי ליבה, יציאה לשוק התעסוקה ושירות צבאי כחלק מאחריות אזרחית.
- נשים בהנהגה: כהן הצהיר כי נשים יהיו חלק בלתי נפרד מהרשימה ומהפעילות הפוליטית.
- הקהל: פנייה ל-40% מהציבור החרדי (מודרניים ושמרנים קלאסיים) שמרגישים שהמפלגות הקיימות כבר לא מייצגות אותם.
- שותפות ישראלית: המטרה היא להפוך את החרדים לשותפים מלאים בניהול המדינה ובנשיאה בנטל, ולא רק ל"מגזר נתמך".
*לכתחילה בוואטסאפ:* https://chat.whatsapp.com/IUe3aZXbMRFHOTW6inOFxO
*לשליחת אייטמים:* 055-931-8765
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2026 01:10 |
|
| |
*בנחל רפאים אין גדר*, והשבחי"ם - בני דודים של השבחי"ם מעזה שטבחו בישובי העוטף - מנסים לעבור לירושלים.
*בזכות חוות נוה אורי, הצבא מצליח לעצור אותם.*
ביקרתי היום אצל ר' ליאור בחוות נוה אורי: "באנו לשמור על האדמות ולחבר את גוש עציון וביתר עילית לירושלים," הוא מסביר לי. "הרכס שהקמנו בו את חוות נוה אורי ובר כוכבה - זה מה שמחבר את ירושלים לגוש עציון."
ליאור מספר לי שאשתו נוסעת כל יום דרך חוסן, וכך גם 22 המשפחות של הישוב בר כוכבה.
*זה כבר 7 שנים שהוא שומר לעם ישראל את אדמותיו הסמוכות לכפר הערבי חוסאן*
נדהמתי לראות את ביתו של ר' ליאור - בית העשוי משני משאיות ועוד גג המחבר ביניהם. אשרי חלקו בהקמת חוות נוה אורי השומרת על קרקעות מדינת ישראל מפני הפולשים.
כשעומדים שם, קשה שלא לחשוב על ההיסטוריה. בני ברק הוקמה בשנת תרפ"ד (1924), בידי תלמידי החזון איש, אדמו"ר האמרי אמת מגור, והראי"ה קוק.
בשנים הראשונות, בני ברק נראתה בדיוק כמו החוות ביהודה ושומרון של היום.
כעת אנשי החוות עושים בדיוק את מה שעשו מקימי בני ברק - מקימים מושבות חקלאיות ושומרים על אדמות יהודים על מנת להקים ערים חדשות (כגון העיר החדשה 'תמרה' ליד יריחו המיועדת לציבור חרדי.)
זה הזמן שלנו לעזור ולא במעט לאיגוד החוות שעוזר ומסייע לכלל החוות, כולל חוות נוה אורי. לתרומה לחצו כאן:
*ליצירת קשר עם איגוד החוות*2;
https://pe4ch.com/ref/2A6fHQ872che
https://wa.me/972529747305?text=אשמח+להיות+שדר+של+איגוד+החוות
*ווצטפ ישיר לאיגוד החוות*0;
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2026 17:36 |
|
| |
הלוחם אלקנא פדרמן, קב"ט הנובה, שנלחם בגבורה ב 7.10 וחודשים רבים אח"כ במלחמה:
אני לא אשתוק. לא הפעם.
נגמרו הימים שלוחמים במדינת ישראל יוצאים מהבית כדי להגן על האזרחים — וחוזרים הביתה כחשודים.
אתמול זומנתי לחקירת מצ״ח.
לא בגלל מחדל.
לא בגלל עבירה.
בגלל נטרול מחבל.
כן — נטרול מחבל.
אירוע שאושר בזמן אמת על-ידי מח״ט הגזרה ומג״ד הגדוד בתאריך 23.6.2025. בזמן אמת הייתי לוחם שפועל לפי הפקודות ולפי הערכים שעליהם חונכנו. אבל שמונה חודשים אחרי, מישהו החליט שאפשר לשבת במשרד, לערער על החלטות של מפקדים בשטח — ולזמן אותי לחקירה כאילו אני עבריין.
אני נלחמתי ב-7 באוקטובר.
נפצעתי בקרב.
שבועיים אחרי הפציעה כבר חזרתי ללחימה ונכנסתי לעזה — כי הרגשתי שליחות. כי לא יכולתי לעמוד מהצד בזמן שהחברים שלי ממשיכים להילחם.
איבדתי יותר מדי חברים במלחמה הזאת. אנשים שהקריבו את חייהם בשביל עם ישראל. אני ממשיך ללכת כל יום עם החור הזה בלב ועם תחושת אחריות להשלים את המשימה שלהם.
שנתיים וחצי של מילואים לסירוגין — עזה, לבנון, יהודה ושומרון.
עוד קו ועוד קו.
עוד צו ועוד צו.
ובכל פעם אני מגיע בלי לחשוב פעמיים.
כי זו המדינה שלי.
ובמקביל — לוחמים ישראלים נרדפים בעולם, מוצגים כפושעי מלחמה רק כי נלחמו בטרור. ועכשיו אני שואל: איך יכול להיות שגם בבית אנחנו מתחילים להרגיש ככה?
איזה מסר זה מעביר ללוחם הבא שיוצא לקרב?
שהוא צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא מציל חיים?
יש לי צו מילואים נוסף בעוד חודש — ואני אתייצב. כמו תמיד. בלי היסוס.
אבל דבר אחד השתנה:
אני לא מוכן לשתוק יותר כשמי שמסכן את החיים שלו בשביל המדינה מוצא את עצמו צריך להגן גם על עצמו.
זה כבר לא רק הסיפור שלי.
זו השאלה איזה גב המדינה נותנת ללוחמים שלה.
ולכן אני מדבר. עכשיו.
https://chat.whatsapp.com/JUZAoYqMCy5D3H33KLjbvq?mode=gi_c
*פתאום קם העם במדינת ישראל*
https://chat.whatsapp.com/EJMbwuMO1KTD3ZtU0lBOst
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2026 10:34 |
|
| |
סוכנות הידיעות רויטרס פרסמה קטעים חדשים ומטרידים מתוך מסמך הערכה פנימי שהעביר צה"ל לראש הממשלה בנימין נתניהו.
לפי המסמך, חמאס פועל בשיטתיות כדי לשמר את אחיזתו האזרחית והצבאית ברצועה, למרות המכות שספג במהלך המלחמה.
במסמך נחשף כי חמאס הצליח לשקם חלק ניכר מהמערך המנהלתי שלו, כאשר 14 מתוך 17 משרדי הממשלה של חמאס פעילים כעת, לעומת 5 בלבד בשיא הלחימה.
עוד נחשף כי לפחות 13 מבין 25 רשויות מקומיות חזרו לפעול בשטח וחמישה מושלי מחוזות חדשים מונו, כולם מזוהים עם גדודי עז א-דין אל-קסאם
צה"ל מתריע כי הממשלה הפלסטינית החדשה, "ועדת הטכנוקרטים", שהוקמה בחסות תוכנית טראמפ ומזוהה עם פתח, עלולה להפוך לכסות בלבד עבור חמאס.
גורם פלסטיני הגדיר כי עלי שעת', יו"ר הוועדה, "אולי מחזיק במפתח למכונית, אבל זו המכונית של חמאס". בצה"ל מעריכים כי ללא פירוק מלא מנשק, חמאס ימשיך לשלוט ברצועה "מלמטה למעלה" דרך פקידים ותומכים במשרדי הממשלה.
גורם ממשלתי ישראלי דחה את הטענות וכינה את האפשרות שחמאס יחזיק בתפקיד כלשהו בעתיד כ"פנטזיה מעוותת". לדבריו, חמאס "גמור" כרשות שלטונית. עם זאת, גורמים צבאיים ישראלים אמרו כי הארגון מנצל את תקופת הפסקת האש לשיקום כוחו.
גם בוועדה הטכנוקרטית מביעים חשש כבד וטוענים כי לא יוכלו לפעול ללא סמכויות שיטור ומנהל מלאות, הרחק מהשפעת חמאס.
חמאס מצדו מסר כי המינויים שבוצעו הם זמניים בלבד ונועדו למנוע ואקום שלטוני ולהבטיח המשך מתן שירותים חיוניים.
 |
|
|
|
|
|