בית פורומים בחדרי חרדים

איזה עם יפה יש לנו ! . כל הצבעים והריחות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/10/2025 23:46 לינק ישיר 
איזה עם יפה יש לנו ! . כל הצבעים והריחות

הנה מישהו רוכב על שור ואשתו לצידו, ותינוקום מעליו, האישה מומחית בחליל ועושה קולולו וענבים של זהב בצדו והלמות תופים . פשוט תצאו החוצה ותנשמו אויר הרים צלול, תראו ילדים וילדות משחקים ויפים, יש בנים ובנות שיוצאים להכיר בהר סאקר ממול, אפשר להבחין כמה אנחנו יפים בלי להכשל חלילה, יש גם את המבטא הגלילי וכו' אף אחד לא בלחץ, ריקודים ברחובות ולולבים בידיהם וריח הדסים מהמם ! .. ישמח חתנים בגלל אמוניי ישא ברכה מאת ה' ... הופה הופה, חכם ישראל מחלק ברכות, גם ברכות וגם ברכות... מנגו טרי, בבקשה . אשרי עיין ראתה אלה ! . האשכנזים הם מיעוט אז ממילא הם ישבו בצד, גם המשיח יהיה ספרדי שהם הרוב, תראו ממול איך שבט דן האתיופי שרים רוקדים עד כלות, יש מקום לכולם בירושלים, עיר כלילת יופי, ומתוך אהבה גדולה כולם מתרפאים.... אברהם אבינו בראש, נראה לי שחלקינו מופתעים ממראה שלו, גם תרח פה למה לא, רחל ולאה, עם ישראל הוא עם יפה, והילדים התימנים היפים של פעם, השמלות בכל הצבעים, נשים צנועות הן ממילא מגרות את הסבתא, ככה שהכל קדוש, הפעם התור של חסידי קרלין מככב, אין לי מושג מהיכן השמחה עכשיו ברחובות, אולי מהאמריקאים העליזים .אני כבר מתחיל להתרגש . ברוכים הבאים ! . הודו לה'. . יש שפע שמחה, שפע רוח הקודש ! . שפע עין טובה ולב טוב נוזל ברחובות, ואהבה גדולה לכולם, פירות מכל טוב הארץ, וזה העיקר ! . הנה הבורא מתגלה מלמעלה ! . אנחנו ראויים. !!!! בית המקדש עומד במלוא הדרו, חכם אור החיים המלאך, וחכם פרי חדש, מרימים את ידיהם בהודיה במלא הוד והדר, הם נושאים דרשה וממתיקים סוד עם רבי שלמה מזוויעיל, , איזה מראות, בשלב הזה כולם כבר בוכים מרוב אושר והתרגשות, אשרי עין ראתה כל זאת, החכמים מאשרים והנה טו אוטו טו תקיעה גדולה. !!!! אחינו הערבים מצטרפים לריקוד, איזה ריגושים, הנה מושי, הנה 45 הקדושים, הנה החיילים מרחפים מעל, לי לא נותר כח להמשיך, מרוב עונג ושמחה, הלכתי לנוח... ממילא יהיה שידור חוזר . מזל טוב !!!

תוקן על ידי רציף ב- 06/10/2025 00:40:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2025 01:04 לינק ישיר 

[quote]הנה מישהו רוכב על שור ואשתו לצידו, הם נראים כמו בן גביר ורעייתו, ותינוקם מעל כתף שלהם, היופי השחום מככב, האישה מומחית בחליל ועושה קולולו ו וענבים של זהב בצדו והלמות תופים של סמוטריץ היקר שהוא מומחה גדול בתחום, פשוט תצאו החוצה ותנשמו אויר הרים צלול, תראו ילדים וילדות משחקים ויפים, יש בנים ובנות שיוצאים להכיר בהר סאקר ממול, אפשר להבחין כמה אנחנו יפים בלי להכשל חלילה, יש גם את המבטא הגלילי וכו' אף אחד לא בלחץ, ריקודים ברחובות ולולבים בידיהם וריח הדסים מהמם ! .. ישמח חתני בגלל אמוניי ישא ברכה מאת ה' ... הופה הופה, מישהו מחלק חלב עיזים,, חכם ישראל מחלק ברכות, גם ברכות וגם ברכות... מנגו טרי, בבקשה . אשרי עיין ראתה אלה ! . עולי הרגל זוכים לכבוד נהדר, זורקים עליהם אורז ודובדבנים מתוקים, האשכנזים הם מיעוט אז ממילא הם ישבו בצד, גם המשיח יהיה ספרדי שהם הרוב, תראו ממול איך שבט דן האתיופי שרים ורוקדים עד כלות שירים מהממים, יש מקום לכולם בירושלים, עיר כלילת יופי, ומתוך אהבה גדולה כולם מתרפאים.... אברהם אבינו בראש, נראה לי שחלקינו מופתעים ממראה שלו,,, גם תרח פה למה לא, רחל ולאה, עם ישראל הוא עם יפה, והילדים התימנים היפים של פעם, השמלות בכל הצבעים, נשים צנועות הן ממילא מגרות את הסבתא, ככה שהכל קדוש, הפעם התור של חסידי קרלין מככב, הסיגנון הכי מהמם בעולם ! אין לי מושג מהיכן השמחה עכשיו ברחובות, אולי מהאמריקאים העליזים .אני כבר מתחיל להתרגש . ברוכים הבאים ! . הודו לה'. . יש שפע שמחה, שפע רוח הקודש ! . שפע עין טובה ולב טוב נוזל ברחובות כמו מעיין יוצא מבית ה', ואהבה גדולה לכולם, פירות מכל טוב הארץ, וזה העיקר ! . הנה הבורא מתגלה מלמעלה ! . אתם ראויים להתגלות !!!! אתם אהובים ! בית המקדש עומד במלוא הדרו, חכם חיים בן עטר המלאך, וחכם פרי חדש, מרימים את ידיהם בהודיה במלא הוד והדר, "מזמור לתודה" , וברכות הגאולה מקבל החכם באשי הרב עובדיה יוסף, הם נושאים דרשה וממתיקים סוד עם רבי שלמה מזוויעיל, , איזה מראות, בשלב הזה כולם כבר בוכים ונופלים ארצה מרוב אושר והתרגשות, אשרי עין ראתה כל זאת, החכמים מאשרים והנה טו טו טו טו תקיעה גדולה עם שופר תימני ענק. !!!! אחינו הערבים מצטרפים לריקוד, כולנו אחים, הערבים קולטים מיד איפה יש דולרים...בנות רוקדות במתחם ברטנורא, שזה מקום קדוש ונורא, ותקח מרים הנביאה את התוף בידה, סרח בת אשר מפליאה לרקוד, איזה ריגושים. !!!, הנה מושי קליינרמן ואמא שלו הצדיקה, הנה 45 הקדושים, הנה החיילים מרחפים מעל, הנופלים בטבח מעדיפים לעמוד בצד, , הכל עדיין טרי,, לי לא נותר כח להמשיך, מרוב אושר עונג ושמחה, הלכתי לנוח... ממילא יהיה שידור חוזר . מזל טוב !!! יש ! חסדי ה' ! מי היה מאמין ?! וככה מהר ?!!!. הבורא באמת אוהב אותנו. !! הבורא חוזר לאהוב ולחבק אותנו . הגיע זמן גאולתכם !!!! . תעיתי כשא עובד, בקש עבדך, הנה הגיע גולדקנוף, הוא יודע לרקוד... מסכן כמה הם חטפו כדי ללמוד תורה הקדושה ובאהבה ! . כולם מקבלים את שכרם !!! רק המתולתל והמתולתלת אינם, הם באמריקה, הם לא מזדהים עם הריקודים של היהודים... ככה זה כשאוהבים, ! יאללה בבקשה מגש באקלאוו .....

תוקן על ידי רציף ב- 06/10/2025 01:48:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2025 01:22 לינק ישיר 

אגב, זה מעולה שנותנים עוד זמן לתקן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2025 12:42 לינק ישיר 

ומה העם הזה מריח לפני שהוא כותב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2025 16:42 לינק ישיר 

רציף כתב:
אגב, זה מעולה שנותנים עוד זמן לתקן..
הסבר, נמק. אם אתה מתכוון אלי אז ברוך ה:' אז ככה,כיף לי להיות על הרכבת ולא להתבלבל. ראיתי בנות ולא התבלבלתי. אני לא מריח.. שנים שאני רואה את הטוב, ולא מביט היכן שאסור

תוקן על ידי רציף ב- 13/10/2025 16:43:55

תוקן על ידי רציף ב- 13/10/2025 17:04:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2025 18:16 לינק ישיר 

אגב, אני כתבתי את התיאור הזה ובסיעתא דישמיא

תוקן על ידי רציף ב- 13/10/2025 18:17:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2025 20:26 לינק ישיר 

רציף כתב:
אחינו הערבים מצטרפים לריקוד, כולנו אחים

עוד אפשר לתקן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2025 22:48 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אחינו הערבים מצטרפים לריקוד, כולנו אחים

עוד אפשר לתקן?
לעתיד לבא, הערבים יהיו אחים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2025 00:46 לינק ישיר 

מקור?
ככל הידוע לי הם יהיו עבדים, לפי חז"ל לכל יהודי יהיו 2800 עבדים
בגמרא (שבת לב, ב) "והחזיקו עשרה אנשים מכל לשונות הגויים בכנף איש יהודי" למצוות ציצית: "אמר ריש לקיש, כל הזהיר בציצית, זוכה ומשמשין לו שני אלפים ושמונה-מאות עבדים. שנאמר: כה אמר ה' צבאות בימים ההמה אשר יחזיקו עשרה אנשים מכל לשונות הגויים והחזיקו בכנף איש יהודי".
תכפיל 6 מליון יהודים (ויש הרבה יותר) ב2800, הגעת ל17 מליארד גוים.
אין כיום מספיק גוים שיהיו עבדים לעם ישראל, כך שיצטרכו גם את הערבים תחת העבדות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה עם יפה יש לנו ! . כל הצבעים והריחות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext