בית פורומים בחדרי חרדים

משל למה הדבר דומה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2025 10:08 לינק ישיר 
משל למה הדבר דומה

ידידה האלמוני

‏·

'אשתי רוצה להכין עוגה לקראת שובם של החטופים, יש לכם אולי שקיק של אבקת אפיה'? ביקש בנימוס שגיא נאור שכננו.

'בטח, קח אפילו שתיים', עניתי וחיש קל הבאתי לו את המבוקש.

'תודראמפ', ענה שגיא.

'אמרת משהו?' תהיתי.

'תודראמפ, כלומר תודה לטראמפ', הסביר שגיא.

'מה הקשר בין אבקת האפיה שלנו לטראמפ?' התפלאתי.

'הוא הכניע אתכם ואילץ אתכם לתת לי אותה', ענה שגיא וגלגל עיניו השמימה כאילו היה שותף מלא לדונלד ולמזווה של הגברת ידידה גם יחד.

-אתה ממש כפוי טובה שגיא, אין לך יכולת לומר תודה גם למי שמסר לך לפני שתי דקות את אבקת האפיה?

'בסדר. תודה לטראמפ ולחטופים', התרצה שגיא.

-מה ענין החטופים לאבקה?

'בזכותם הוקמה כיכר החטופים שם התכנסנו, מחינו וקידשנו את שם הדונלד עד שטראמפ האהוב נענה לתחינתנו, עקץ אותך, השכיב אותך מושפל על הקרקע והכריח אותך לתת לי אבקת אפיה'.

-משום מה זכור לי שדי השמצתם אותו וזה שהללתם היה דווקא ביידן.

'ביידן לא הכריח אותך לתת לנו אבקת אפיה כי היה עדין נפש מדי ולא הבין שמול אנשים כמוך יש רק דרך אחת לפעול'.

-אבל אף פעם לא ביקשת ממני אבקת אפיה בזמן ביידן.

'זה כי נשבענו לא לאכול עוגות כל זמן שהחטופים נמקים. אל יהא חלקנו עם הביביסטים שאכלו ושתו בתאוותנות כמו מנהיגם בשנתיים האחרונות'.

-שגיא על מה אתה מדבר? רק לפני שבועיים עשית מסיבת יומולדת לאשתך והזמנת שף שיבשל לכם. אתה בעצמך שלחת תמונות בווטסאפ של הבנין.

'לא היו עוגות, רק קרם ברולה עם שבבי לוז וגופרה בלגי עם גלידה תוצרת בית לצד בקבוק איכותי של יין שאטו דה פלצונה ביבוא אישי', ענה שגיא והראה לי את התמונות בטלפון שלו.

-טעם מוזר.

'נכון. שונה מאוד מהערק והקלפים שלכם'.

-ואני מניח שלשף אמרתם תודה אחרי הארוחה.

'ברור'.

- אז אולי תודה גם על אבקת האפיה למי שנתן לך אותה ונשוב איש איש לביתו?

'תודה לברל, ליאיר ולגברת אדלסון שהביאונו עד הלום'.

'איך הם קשורים, איך?!'

-יאיר אחד הצליח בעוז רוחו לשמור על מדי אלף מגוהצים ומצוחצחים שנראים כמו פרסומת במשרד הרס"ר וזאת אחרי שכבש את תל פאחר לבדו, היאיר השני בחוכמתו רקח את המרכיבים של האבקה, הגברת אדלסון השפיעה על דונלד להשפיע עליכם וברל כצנלסון לא ניצל את קשריו בהסתדרות כדי להשבית את מפעל אסם'.

'שגיא אתה מעצבן אותי ואני אקח ממך בחזרה את האבקה!' איימתי.

'העם יביא את האבקה! את כולה עכ-שיו!' צעק שגיא ופרץ בבכי.

'למה אתה קשוח איתו?' אמרה בקול רך הגברת ידידה שהגיחה מאחור.

-כי כפוי הטובה לא רוצה לומר תודה.

'קח' אמרה הגברת והושיטה לשגיא המייבב שתי קופסאות שעשרים שקיות אבקת אפיה שוכנות בכל אחת.

-למה נתת לו את זה? הוא לא נחמד אלינו..

'נו באמת ידידה, אתה לא רואה שהוא לא אפוי?' ענתה הגברת ושילחה בשגיא מבט מלא רחמים.

תוקן על ידי אבאבאווער ב- 12/10/2025 10:09:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2025 17:01 לינק ישיר 

הדובנער מגיד קטן עליך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משל למה הדבר דומה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext