בית פורומים בחדרי חרדים

שמעתי שכובעי הסאמט החדשים - כולם קיבלו גודל, וכולם שינו אופנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2025 02:45 לינק ישיר 
שמעתי שכובעי הסאמט החדשים - כולם קיבלו גודל, וכולם שינו אופנה

גם אצל קראוס שהיה מאופק וקטן יותר . כולם קונים אצל דלמונטי, כובע מקסים ועדיף ב 700 שקל, גם יפה וגם טוב לגשם, בעיני הם פחות נראים לעניין, (זה כולם בעצם)... מעניין אותי מה קורה אצל קרויס הלבשה בשכונת בית ישראל, מול נחמה . תודה רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2025 18:29 לינק ישיר 

רציף כתב:
גם אצל קראוס שהיה מאופק וקטן יותר . כולם קונים אצל דלמונטי, כובע מקסים ועדיף ב 700 שקל, גם יפה וגם טוב לגשם, בעיני הם פחות נראים לעניין, (זה כולם בעצם)... מעניין אותי מה קורה אצל קרויס הלבשה בשכונת בית ישראל, מול נחמה . תודה רבה

לא כולם קונים אצל דלמונטי...

אני קניתי בזארה כובעי סאמט אופנתיים מקסימים גם יפים וגם טובים (עוד לא ניסיתי בגשם) בס"ה 159.90 שקל...

www.zara.com/il/he/woman-accessories-headwear-l1013.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2025 01:02 לינק ישיר 

חחח גם בפרסטר במדרחוב יש דברים יפים . בברון כובעים, יחזקאל 7, יש עכשיו מבצע 890 שקל לכובע סאמט . הבנתי שזה כובע יותר נורמלי, דומה למה שהיה פעם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2025 23:07 לינק ישיר 

הייתי בברון כובעים ברחוב יחזקאל פינת חגי, אין להם סאמט . מאידך, ברון כובעים כתב לי ההיפך, אולי בסניף אחר יש להם . בסאמט ברחוב צפניה העלו את גובה הכובע, והמחיר בהתאם 1500 שקל, מפעים, מרגש... ליד בית כנסת הר צבי יש חנות בגדים לחסידים, (שכחתי את השם שלהם) במרתף, מחיר הכובע זול בהרבה, כל שאר הבגדים שוה לקנות רק אם ידוע לכם שהמותג שוה את המחיר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שמעתי שכובעי הסאמט החדשים - כולם קיבלו גודל, וכולם שינו אופנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext