| נשלח ב-8/12/2025 15:50 |
|
| |
הקיצוניות שוב נצחה.. המופע בוטל
המופע של שמולית סוכות בארנה בוטל בלחץ עסקנים
מה יעשה הילד ולא יחטא... עכשיו נמצא אותם בנתניה במופעים מעורבים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2025 16:02 |
|
| |
מה הפריע להם המופע הזה ?? מה האינטרס שלהם ??. המסקנה לא לארגן מופעים נפרדים רק מופעים מעורבים ואז ממילא הם לא יתערבו ...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2025 17:20 |
|
| |
אולי ושמא מדובר בשיקול כספי ונוח להם להפיל את זה על צניעות, ועוד יצאו צדיקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2025 21:34 |
|
| |
יש ויש הופעות צנועות וכשירות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2025 05:20 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | הקיצוניות שוב ניצחה
|
|
מי קיצוני? מי במרכז? כל אחד חושב שהוא במרכז, וכל מי שחושב אחרת ממנו - קיצוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2025 08:52 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מי קיצוני? מי במרכז? כל אחד חושב שהוא במרכז, וכל מי שחושב אחרת ממנו - קיצוני. |
|
האם זה כולל את כבודו?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2025 12:07 |
|
| |
לא כולל את אי כבודו, אי כבודו הוא מבקר המדינה, מעיר מבקר לכל העולם ואישתו
| momeir כתב: |  | מי קיצוני? מי במרכז? כל אחד חושב שהוא במרכז, וכל מי שחושב אחרת ממנו - קיצוני.
האם זה כולל את כבודו? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2025 13:28 |
|
| |
| momeir כתב: |  | מי קיצוני? מי במרכז? כל אחד חושב שהוא במרכז, וכל מי שחושב אחרת ממנו - קיצוני.
האם זה כולל את כבודו? |
|
אמרתי כל אחד, אתה מבין פשוטו של מקרא? כל אחד = כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2025 13:38 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | לא כולל את אי כבודו, אי כבודו הוא מבקר המדינה, מעיר מבקר לכל העולם ואישתו
|
|
אני מבקר כאן כמובן את כל מי שחושב אחרת ממני, זה מהותו של הפורום, אף אחד כאן לא מבקר את עצמו, או את הקהילה / זרם שלו, גם אתה עושה את זה, מבקר את כל מי שחושב אחרת - רק שאצלך זה מלווה ב: 1. הערות תמידיות על טעויות כתיב קלות שנופלות כאן לחברי הפורום, אתה קופץ בשמחה על כל אחת כזאת כמוצא שלל רב. 2. אתה מעיר בצורה בוטה ודוחה במיוחד, כל הערה והערה שלך עוסקת בטפשותו של זה שאתה מעיר לו. אם ממש תתעקש אני אתחיל להביא לכאן ציטוטים מכל התגובות שלך להמון חברים כאן בפורום, ואני לא אצטרך לעבוד קשה כי כך הם כמעט כל התגובות שלך. 3. אתה גם משתדל להשחיל בכל תגובה - עיוות שמו של הניק, גם אכזרי גם ילדותי. קיבלת כאן מראה מול עצמך בנושא מידות מושחתות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2025 09:33 |
|
| |
בואו, המשפט שלו הוא חכם ונכון, תחשבו קצת לפני שצועקים... כל אחד רואה את עצמו באמצע וכל מי ששונה ממנו הוא קיצוני - קיצוני סגור, או קיצוני מודרני
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2025 14:41 |
|
| |
פמפוני, שים לב היטב מה קורה כאן באשכול, וזה קורה בכל האשכולות בדיוק עם שני הניקים שחוגגים כאן: Momeir ben_nahum
הם לא התווכחו כאן על הקביעה שלי, שהיא נכונה הם התחילו כאן דיון - נטו עלי, בלי להתייחס אפילו לנושא האשכול.
כך שאין לך מה לשכנע אותם האם הקביעה נכונה. הם באים לכאן מתוך תחושת נקמנות על ויכוחי חרדים - חרדל"ים מאשכולות אחרים כדי לרדת אישית.
|
|
|
|
|