בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על זיווג ראשון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2025 23:31 לינק ישיר 
חידוש תורה על זיווג ראשון

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול רציתי לומר לך שאני חזרתי לדבר עם שיראל אוחנה אבל בגלל שהיא עדיין לא התגרשה מבעלה אלחי תם אז אנחנו מדברים רק בפייסבוק אנחנו לא מדברים בווצאפ הרב צח מלול בגלל שלא דיברתי עם שיראל אוחנה כבר כמה זמן אז אני שלחתי לה את כל החידושי תורה שאני חידשתי באותם זמנים שאני לא דיברתי איתה אני גם שיתפתי אותה בכל מה שקורה בזמן האחרון כולל זה שאמא שלי בבית חולים אני גם הראיתי לשיראל אוחנה את התפילה שלי שאני מתפלל על אמא שלי שתזכה לאריכות ימים ושנים כך שאמא שלי תגיע לגיל 100 או לגיל קרוב לגיל 100 דרך אגב אני גם דיברתי עם שיראל אוחנה על בעלה הנוכחי אלחי תם אני אמרתי לה את מה שהיא יודעת בעצמה שזה שאלחי תם לא רוצה לתת לה גט זה רק בגלל שאם הוא יתן לה גט והם יתגרשו אז הוא יצטרך לשלם לה מזונות אני אמרתי לה גם את מה שאמרתי לה פעם שלא לסמוך על העורכת דינית שלה שתעזור לה בכל התהליך של הגירושים שמה שהיא צריכה לעשות זה לחפור לאלחי תם להתקשר אליו הרבה מאוד פעמים כל כמה דקות או כל כמה שניות ולשלוח לו הודעות הרבה מאוד פעמים כל כמה דקות או כל כמה שניות והיא תאמר לו באותם שיחות ובאותם הודעות אלחי תם תקשיב לי ותקשיב לי טוב אתה תיתן לי את הגט שאני רוצה כי אם אתה לא תיתן לי את הגט שאני רוצה אני אמרר לך את החיים עד שאתה תעזוב את העולם הזה אחר כך אני גם אמרתי לה שעם ישראל מתפללים לאלוהים כבר במשך אלפיים שנה אם לא יותר שיבוא המשיח ומתישהו אותם תפילות שעם ישראל התפללו לאלוהים במשך אלפיים שנה אם לא יותר הם יתקבלו ואז המשיח יבוא אותו דבר לגביה היא תחפור לאלחי תם היא תתקשר אליו הרבה מאוד פעמים כל כמה דקות או כל כמה שניות והיא תשלח לו הודעות הרבה מאוד פעמים כל כמה דקות או כל כמה שניות והיא תאמר לו באותם שיחות ובאותם הודעות אלחי תם תקשיב לי ותקשיב לי טוב אתה תיתן לי את הגט שאני רוצה כי אם אתה לא תיתן לי את הגט שאני רוצה אני אמרר לך את החיים עד שאתה תעזוב את העולם הזה ואז מתישהו היא תקבל את הגט שהיא כל כך רוצה(אני אומר בעלה הנוכחי כי לפני אלחי תם היה לה עוד שתי בעלים הבעל הראשון היא התחתנה איתו בגיל 20 בערך והם התגרשו אחרי זמן קצר יחסית נראה לי אחרי כמה חודשים אותו בעל ראשון לא זכה לילד משיראל אוחנה הבעל השני זה אחיעד שלמה הוא זכה להיות נשוי לשיראל אוחנה במשך 4 שנים בערך גם הוא לא זכה לילד משיראל אוחנה הבעל השלישי והאחרון נכון לעכשיו זה אלחי תם בעלה הנוכחי הוא כן זכה לילד משיראל אוחנה השם של הילד שלהם הוא ליאם שמעון נראה לי עוד מעט בשנת 2026 הוא יהיה בן שנתיים כי לפי מה שהבנתי משיראל אוחנה היא התחתנה עם אלחי תם כשהיא הייתה בהיריון ממנו בחודשים הראשונים כלומר אלחי תם ושיראל אוחנה זכו להתחתן ב6.11.2023 כמו שכתוב בפייסבוק של אלחי תם בפייסבוק שלה זה כבר לא רשום אם אני לא טועה היא מחקה את זה היא שינתה את הסטטוס שלה בפייסבוק מנשואה לפרודה בחודשים האחרונים גם בפייסבוק של אלחי תם מופיע שהוא פרוד ולא נשוי כמו שהיה כתוב קודם לכן אם שיראל אוחנה לא הייתה דוחה אותי ונותנת לי הזדמנות להיות איתה בקשר אז יתכן שאנחנו היינו חברים ואולי גם היינו זוכים להתחתן ולהביא ילדים לעולם ואז ממילא היא לא הייתה מכירה את אלחי תם שיראל אוחנה הכירה אותי בשנת 2022 זמן קצר אחרי שנפטרה אחותה הבכורה של אמא שלי אני הכרתי את שיראל אוחנה דרך אתר ההיכרויות של הידברות ששמו הוא שבע ברכות פעם היה אפשר לשלוח שם הודעות ללא הגבלה היום צריך לעשות שם מנוי בשביל לשלוח הודעות ללא הגבלה שיראל אוחנה לא רצתה אותי בעיקר בגלל שיש לי בטן פעם אני שקלתי 80 קילו בערך היום אני שוקל 100 קילו וקצת עד גיל 30 הייתי רזה יחסית המצב שלי החמיר אחרי גיל 30 והיום אני נראה כמו שאני נראה כלומר אם שיראל אוחנה הייתה מכירה אותי לפני גיל 30 אז כנראה אני הייתי חבר שלה ואז אחרי זה אני הייתי מתחתן איתה ומביא איתה ילדים לעולם זה שהגעתי למצב שהגעתי שאני שוקל 100 קילו וקצת זה גם בגלל מה שאני אוכל ומה שאני שותה בסופרים איפה שאני הייתי עובד ואיפה שאני עובד היום וזה גם בגלל הכדורים הפסיכיאטרים שאני לוקח כבר מסוף שנת 2016 תחילת שנת 2017 שאז אני התחלתי ללכת למרפאה פסיכיאטרית ואני גיליתי שם שיש לי הפרעה נפשית ששמה הוא ocd שזה בא לידי ביטוי בכך שאני גבר שאובססיבי לבחורות כמובן לא כל בחורה אני אובססיבי אליה אני הייתי אובססיבי לשתי בחורות הבחורה הראשונה שאני הייתי אובססיבי אליה שמה הוא בת אל נגרין היום היא נקראת בת אל רומי תמם תמם זה שם המשפחה של בעלה אני הכרתי אותה בצבא בחודשים האחרונים של השירות הצבאי שלי הבחורה השנייה היא ליהיא בן דניאל שאני עבדתי איתה בשופרסל בכיכר נוח בגבעתיים ליד רחוב ביאליק ברמת גן שאז אני והיא גילינו שהיינו יחד בגן ערמון ובגלל זה אני התאהבתי בה הרב צח מלול עכשיו אני אומר לך משהו מעניין ביותר הגימטריה של בת אל זה 433 אם אנחנו נעשה 4+3+3 יצא לנו 10 ואם אנחנו נעשה 1+0 יצא לנו 1 כלומר הגימטריה הקטנה של בת אל זה 1 הגימטריה של ליהיא זה 56 אם אנחנו נעשה 5+6 יצא לנו 11 ואם אנחנו נעשה 1+1 יצא לנו 2 כלומר הגימטריה הקטנה של ליהיא זה 2 כלומר בת אל נגרין זה חורבן בית המקדש הראשון וליהיא בן דניאל זה חורבן בית המקדש השני אני כתבתי בחידוש תורה שלי שאני חידשתי על אותם שבעה אומות שהתורה ציוותה להרוג אותם שאני הייתי חייב לעשות שבעה דברים מסויימים ובגלל שלא עשיתי אותם אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא כלומר אני הרסתי לעצמי את החיים שלי מה שאני מנסה לומר זה שאם אני הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אז לא הייתי מכיר לא את בת אל נגרין ולא את ליהיא בן דניאל ואז ממילא לא היה לא חורבן בית המקדש הראשון ולא חורבן בית המקדש השני אני חשבתי לעצמי גם שאם אני הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אז אני הייתי זוכה להתחתן עם שיראל אוחנה כשהיא בשנות העשרים הראשונות של חייה והייתי גם זוכה להביא איתה ילדים לעולם כלומר שיראל אוחנה הייתה מתחתנת רק איתי והיא לא הייתה מתחתנת עם אותם שלושה בעלים שהיו לה לכאורה יוצא מפה שאני הרסתי את החיים של שיראל אוחנה בנוסף לזה שאני הרסתי לעצמי את החיים שלי מה שאני אמרתי לך עכשיו זה נכון רק אם שיראל אוחנה היא הזיווג שלי משורש נשמתי ולא הזיווג שלי מצד המעשים שלי אתה יודע יש שתי סוגים של זיווגים יש זיווג ראשון ויש זיווג שני זיווג ראשון זה הזיווג של הבן אדם משורש נשמתו זיווג שני זה הזיווג של הבן אדם מצד המעשים שלו)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2025 00:12 לינק ישיר 

הרב צח מלול לגבי מה שאמרתי לך קודם לכן שאם אני הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שאני הייתי זוכה להתחתן עם שיראל אוחנה ולהביא איתה ילדים לעולם ואני הייתי בעלה הראשון ובעלה האחרון של שיראל אוחנה והיא לא הייתה מתחתנת עם אותם שלושה בעלים שהיו לה כל זה רמוז בספר ירמיהו בפרק לח בפסוק יז ובפסוק יח נאמר שם ויאמר ירמיהו אל צדקיהו כה אמר יהוה אלוהי צבאות אלוהי ישראל אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל וחייתה נפשך והעיר הזאת לא תשרף באש וחייתה אתה וביתך ואם לא תצא אל שרי מלך בבל וניתנה העיר הזאת ביד הכשדים ושרפוה באש ואתה לא תמלט מידם עכשיו אנחנו נשים לב לכמה דברים גם המשפט אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל וגם המשפט ואם לא תצא אל שרי מלך בבל מורכבים משבע מילים כלומר גם המשפט אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל וגם המשפט ואם לא תצא אל שרי מלך בבל רומזים על אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לעוד כמה דברים אחרי המשפט אם יצוא תצא אל שרי מלך בבל כתוב שלושה דברים שהם 1.וחייתה נפשך 2.והעיר הזאת לא תשרף באש 3.וחייתה אתה וביתך אותם שלושה דברים רומזים על שלושת הבעלים שהיו לשיראל אוחנה אחרי המשפט ואם לא תצא אל שרי מלך בבל כתוב שלושה דברים שהם 1.וניתנה העיר הזאת ביד הכשדים 2.ושרפוה באש 3.ואתה לא תמלט מידם אותם שלושה דברים רומזים על שלושת הבעלים שהיו לשיראל אוחנה כלומר רמוז בפסוקים שאני הבאתי פה מספר ירמיהו שאם אני הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אז שיראל אוחנה לא הייתה מתחתנת עם אותם שלושה בעלים שהיו לה אבל בגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אז שיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על זיווג ראשון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext