דבר תורה על חילול השם
עכשיו אני אסביר לכם מה זה חילול השם יש שתי מקרים שהם חילול השם המקרה הראשון שהוא חילול השם הוא כך יש בני אדם דתיים או בני אדם חרדים שהם מתנהגים בצורה לא הולמת הם לא מתנהגים כמו שבאמת צריך להתנהג ואז אחרי שאותם בני אדם דתיים או חרדים מתנהגים בצורה לא הולמת אותם בני אדם חילונים שראו אותם מהצד הם אומרים לעצמם תראו את הדתי הזה תראו את החרדי הזה תראו איך הם מתנהגים אני בטוח שכל הדתיים וכל החרדים מתנהגים כך הדתיים האלה והחרדים האלה הם רוצים שאנחנו נקיים את התורה כמו שהם מקיימים אותה אם הדתיים והחרדים שהם מקיימים את התורה הם מתנהגים כך בצורה לא הולמת כנראה התורה באמת לא שווה כלום כי לפי מה שאנחנו הבנו עד עכשיו התורה הופכת את בני האדם לאנשים טובים יותר והנה אנחנו רואים שהדתיים האלה והחרדים האלה שהם מקיימים את התורה הם לא נהפכו לאנשים טובים יותר ההיפך הוא הנכון התורה הפכה אותם לאנשים רעים יותר המקרה השני שהוא חילול השם הוא כך יש בני אדם דתיים או בני אדם חרדים שהם לא מתנהגים כמו שכתוב בספרי ההלכה כלומר הם מתנהגים הפוך ממה שכתוב בספרי ההלכה ואז אחרי שאותם בני אדם דתיים או חרדים התנהגו הפוך ממה שכתוב בספרי ההלכה אותם בני אדם חילונים שראו אותם מהצד הם אומרים לעצמם תראו את הדתי הזה תראו את החרדי הזה תראו איך הם מתנהגים אני בטוח שכל הדתיים וכל החרדים מתנהגים כך אם הדתיים והחרדים שהם הנציגים של התורה הם מתנהגים הפוך ממה שכתוב בספרי ההלכה כנראה התורה באמת לא שווה כלום כי אם התורה באמת הייתה שווה משהו אז הדתיים והחרדים שהם הנציגים של התורה הם היו מתנהגים כמו שכתוב בספרי ההלכה והם לא היו מתנהגים הפוך ממה שכתוב בספרי ההלכה
תוקן על ידי Amir012345 ב- 01/01/2026 02:24:41
 |
|