בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על אבי אבות הטומאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2026 03:18 לינק ישיר 
חידוש תורה על אבי אבות הטומאה

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו שאף אחד לא אמר לך וגם אף אחד לא יאמר לך חוץ ממני ידוע הדבר שיש קדושה ויש טומאה קדושה זה דבר רוחני טוב וטומאה זה דבר רוחני רע יש שלושה דברים שהם מחשבה דיבור ומעשה אם המחשבות שלך הדיבורים שלך והמעשים שלך הם סביב אלוהים סביב תורה מצוות ומעשים טובים אז המחשבות שלך הדיבורים שלך והמעשים שלך הם מצד הקדושה אבל אם המחשבות שלך הדיבורים שלך והמעשים שלך הם סביב כל דבר אחר חוץ מאלוהים וחוץ מתורה מצוות ומעשים טובים אז המחשבות שלך הדיבורים שלך והמעשים שלך הם לא מצד הקדושה הם מצד הטומאה מה שאני מנסה לומר לך זה שאם כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה זה בשביל אלוהים בשביל ללמוד את התורה הקדושה בשביל לקיים את המצוות שכתובות בתורה הקדושה ובשביל לעשות מעשים טובים אז כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה הם מצד הקדושה אבל אם כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה זה לא בשביל אלוהים לא בשביל ללמוד את התורה הקדושה לא בשביל לקיים את המצוות שכתובות בתורה הקדושה ולא בשביל לעשות מעשים טובים אז כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה הם לא מצד הקדושה הם מצד הטומאה הרב צח מלול אני אומר לך מעכשיו תבדוק את עצמך תבדוק אם כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה הם מצד הקדושה או מצד הטומאה אם כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה הם מצד הקדושה אז אתה בן אדם צדיק אבל אם כל מה שאתה חושב כל מה שאתה מדבר וכל מה שאתה עושה הם מצד הטומאה ולא מצד הקדושה אז אתה בן אדם רשע

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2026 04:49 לינק ישיר 

הרב צח מלול לגבי מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי ששלחתי לך שאנחנו חייבים שהמחשבות שלנו הדיבורים שלנו והמעשים שלנו יהיו בשביל אלוהים בשביל ללמוד את התורה הקדושה בשביל לקיים את המצוות שכתובות בתורה הקדושה ובשביל לעשות מעשים טובים הרב צח מלול אני אומר לך מעכשיו שאני לא התכוונתי שאתה תעשה עבירות בשביל אלוהים בשביל ללמוד את התורה הקדושה בשביל לקיים את המצוות שכתובות בתורה הקדושה ובשביל לעשות מעשים טובים אני אומר לך את זה כי אפשר לעשות עבירות גם במחשבה גם בדיבור וגם במעשה כמו שאפשר לעשות מצוות גם במחשבה גם בדיבור וגם במעשה כמו למשל לחשוב על אלוהים לחשוב על השמות של אלוהים ולחשוב על דברי תורה שאלו מצוות שמקיימים אותם במחשבה כן כן תתפלא לשמוע יש עבירות גם במחשבה יש מחשבות שאסור לחשוב עליהם שאם אתה חושב עליהם אתה עושה עבירה כמו למשל מחשבות על נשים ומחשבות של כפירה שהכוונה היא מחשבות על אלילים שזה פחות מצוי היום מחשבות של כפירה זה גם לחשוב שאלוהים לא קיים בכלל שאלוהים לא היה ולא נברא שאלוהים זה המצאה של אנשים מחשבות של כפירה זה גם לחשוב על אלוהים שהוא רע שהוא לא טוב כמו שאמרו לנו רבותינו זיכרונם לברכה שכל מה שאלוהים עושה לטובה הוא עושה שים לב מה אמרו לנו רבותינו זיכרונם לברכה כל מה שאלוהים עושה לטובה הוא עושה רבותינו זיכרונם לברכה לא אמרו לנו רוב הדברים שאלוהים עושה לטובה הוא עושה כלומר אם מישהו חושב שרוב הדברים שאלוהים עושה זה לטובה כלומר שיש מעט דברים שאלוהים עושה שהם לרעה ולא לטובה אז אותו מישהו הוא כופר באלוהים מחשבות של כפירה זה גם לחשוב שאלוהים הוא לא כל יכול שיש דברים שהוא לא יכול לעשות מחשבות של כפירה זה גם לחשוב שיש דברים שאלוהים לא יודע שאלוהים לא יודע הכל שיש דברים שאלוהים יודע ויש דברים שאלוהים לא יודע במילים אחרות אם מישהו חושב על אלוהים שיש לו חסרונות כמו הדוגמאות שהבאתי לך פה אז אותו מישהו הוא כופר באלוהים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על אבי אבות הטומאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext