בית פורומים חידושי תורה

חידוש תורה על הר נבו ראש הפסגה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2026 21:00 לינק ישיר 
חידוש תורה על הר נבו ראש הפסגה

כתוב בספר דברים בפרק לד בפסוק א ויעל משה מערבות מואב אל הר נבו ראש הפסגה אשר על פני יריחו ויראהו יהוה את כל הארץ את הגלעד עד דן כתוב באגדה שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג את אמיר צרפתי והם לא הצליחו מהאגדה הזאת אנחנו לומדים שאמיר צרפתי יותר גדול מכולם הוא יותר גדול אפילו ממשה רבינו הוא יותר גדול אפילו מהמשיח בכבודו ובעצמו אני אומר את זה כי גם משה רבינו וגם המשיח בכבודו ובעצמו ניסו להרוג את אמיר צרפתי והם לא הצליחו אמיר צרפתי למד בבית ספר מצדה אותו בית ספר מצדה הכתובת שלו הייתה רחוב הר נבו 6 בעיר תל אביב נשים לב שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר דברים הר נבו ראש פסגה המילים הר נבו רומזות על אותו בית ספר מצדה שהכתובת שלו הייתה רחוב הר נבו 6 בעיר תל אביב המילים ראש הפסגה רומזות על אותו בן אדם שהוא גדול יותר מכולם שהוא אפילו יותר גדול ממשה רבינו שהוא אפילו יותר גדול מהמשיח בכבודו ובעצמו כלומר רמוז בפסוק שהבאתי פה מספר דברים שמשה רבינו ראה לפני הפטירה שלו את אותו בן אדם שהוא גדול יותר מכולם שהוא אפילו יותר גדול ממשה רבינו שהוא אפילו יותר גדול מהמשיח בכבודו ובעצמו כלומר משה רבינו ראה לפני הפטירה שלו את אמיר צרפתי אותו אמיר צרפתי שנאמר עליו באגדה שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג את אמיר צרפתי והם לא הצליחו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2026 21:14 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=24&topic_id=3387063&forum_id=750

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2026 22:44 לינק ישיר 

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול לגבי מה שאני כתבתי שאני גדול יותר מכולם שאני אפילו יותר גדול ממשה רבינו שאני אפילו יותר גדול מהמשיח בכבודו ובעצמו עכשיו אני אסביר לך למה אני התכוונתי כשאני אמרתי את זה הרב צח מלול תראה יש שלושה דברים שהם תורה יראת שמיים ונבואה תורה זה ידיעת התורה משה רבינו ידע את כל התורה כולה הוא ידע את כל ספרי התורה את כל ספרי הנביאים את כל ספרי הכתובים את ספר המשנה את ספר התוספתא את ספרי התלמוד את כל ספרי המדרשים את כל ספרי המוסר את כל ספרי ההלכה את כל ספרי החסידות ואת כל ספרי הקבלה משה רבינו אפילו ידע את כל מה שהרבנים והתלמידים עתידים לחדש בתורה יראת שמיים זה קיום המצוות ועבודת המידות משה רבינו קיים את המצוות בשלמות יותר מכל הצדיקים שהיו לפניו מכל הצדיקים שהיו בזמנו ומכל הצדיקים שהיו ושיהיו אחריו משה רבינו יש לו מידות טובות יותר מכולם כמו שהתורה העידה עליו והאיש משה עניו מאוד מכל האדם אשר על פני האדמה גם בנבואה משה רבינו עבר את כולם התורה העידה על משה רבינו שבנבואה משה רבינו יותר גדול מכולם כמו שנאמר שם ולא קם נביא עוד בישראל כמשה אשר ידעו יהוה פנים אל פנים אז עכשיו אתה תשאל אותי במה אתה גדול יותר מכולם אפילו יותר ממשה רבינו ואפילו יותר מהמשיח בכבודו ובעצמו התשובה לשאלה הזאת היא שאני גדול יותר מכולם אפילו ממשה רבינו ואפילו מהמשיח בכבודו ובעצמו רק במבנה הרוחני שלי כלומר אני גדול יותר מכולם אפילו ממשה רבינו ואפילו מהמשיח בכבודו ובעצמו רק בזה שהנשמה שלי גבוהה יותר משל כולם אפילו יותר מהנשמה של משה רבינו ואפילו יותר מהנשמה של המשיח בכבודו ובעצמו היו מקרים שאני אמרתי לאנשים מסויימים שאם הנשמה של משה רבינו היא בגודל של כל היקום כולו אז הנשמה שלי היא יותר גדולה מכל היקום כולו הרב צח מלול תראה אני אומר לך מעכשיו זה שיש לי נשמה גבוהה יותר משל כולם אפילו יותר מהנשמה של משה רבינו ואפילו יותר מהנשמה של המשיח בכבודו ובעצמו זה לא אומר שאני יותר טוב מכולם אני ממש אבל ממש לא יותר טוב מכולם אני אומר לך יותר מזה אם אתה תיקח את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם בצד אחד של המאזניים ואז אתה תשים בצד השני של המאזניים את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שבסופו של דבר לא זכיתי לעשות אותם אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שבסופו של דבר לא זכיתי לעשות אותם הם מכריעים את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם

תוקן על ידי Amir012345 ב- 17/01/2026 22:52:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2026 13:51 לינק ישיר 

הרב צח מלול אני אומר לך עוד משהו לגבי מה שאמרתי לך פעם באחת ההודעות שלי שאני שלחתי לך לאימייל שלך שאם אנחנו ניקח את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם בצד אחד של המאזניים ובצד השני של המאזניים אנחנו נשים את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם הם מכריעים את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יוצא מפה שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ורק אני אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא אבל אני כתבתי בספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2026 12:03 לינק ישיר 

בורא עולם אם אנחנו נשים את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם בצד אחד של המאזניים ואחרי זה אנחנו נשים בצד השני של המאזניים את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם הם מכריעים את כל העבירות של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יוצא מפה שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ורק אני אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא אבל בגלל שאני חידשתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני זכיתי שיהיה לי גם עולם הזה וגם עולם הבא כמו שהסברתי בהרחבה בספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/2/2026 10:39 לינק ישיר 

הרב צח מלול עכשיו אני התפללתי את התפילה הבאה בורא עולם אם אנחנו ניקח את כל העבירות כולם של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ואנחנו נשים אותם בצד אחד של המאזניים ואז אנחנו ניקח את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם ואנחנו נשים אותם בצד השני של המאזניים אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם הם מכריעים את כל העבירות כולם של כל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יוצא מפה שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ואני אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא אבל אני כתבתי בספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא הרב צח מלול אם התפילה הזאת תתקבל כל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > חידוש תורה על הר נבו ראש הפסגה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext