שלום לך הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו אני נולדתי בחודש ניסן של שנת תשמ"ט בחודש ניסן של השנה שנת תשפ"ו אני אהיה בן 37 אני כתבתי בספר שלי שאתה זכית להדפיס לי אותו שמשהו יקרה לי השנה שנת תשפ"ו אבל בגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני אזכה לחיות עד שנת תת"א בחודש ניסן של שנת תת"א אני אהיה בן 52 רבותינו זיכרונם לברכה אמרו בניסן נגאלו בניסן עתידים להיגאל בניסן נגאלו הכוונה היא שבחודש ניסן של השנה שנת תשפ"ו אני הייתי אמור לעזוב את העולם הזה בניסן עתידים להיגאל הכוונה היא שבגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני אעזוב את העולם הזה בחודש ניסן של שנת תת"א
הרב צח מלול לגבי מה שאמרתי לך קודם לכן שרבותינו זיכרונם לברכה אמרו בניסן נגאלו בניסן עתידים להיגאל בניסן נגאלו הכוונה היא שהייתי אמור לעזוב את העולם הזה בחודש ניסן של השנה שנת תשפ"ו בניסן עתידים להיגאל הכוונה היא שבגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני אזכה לחיות עד חודש ניסן של שנת תת"א אני חשבתי לעצמי בניסן נגאלו הכוונה היא שהייתי אמור לעזוב את העולם הזה ביום האחרון של חודש ניסן של השנה שנת תשפ"ו בניסן עתידים להיגאל הכוונה היא שבגלל שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אני אזכה לחיות עד היום האחרון של חודש ניסן של שנת תת"א עכשיו אני אסביר לך למה אני אומר לך את זה אני חשבתי לעצמי שחמשת החודשים האחרונים של השנה שהם אייר סיוון תמוז אב אלול הם כנגד חמשת החלקים הרוחניים שלי שהם הנפש שלי הרוח שלי הנשמה שלי החיה שלי והיחידה שלי מה שאני מנסה לומר לך זה שתי דברים הדבר הראשון שאני מנסה לומר לך זה שאם הייתי מסיים את שנת תשפ"ו למרות שאני לא תיקנתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם זה חסד גמור של אלוהים כי באמת זה לא היה מגיע לי שאני אסיים את שנת תשפ"ו כי אני לא עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם הדבר השני שאני מנסה לומר לך זה שאם אני אזכה לסיים את שנת תת"א זה חסד גמור של אלוהים כי באמת נגזר עלי שאני אחיה עד היום האחרון של חודש ניסן של שנת תת"א כמו שאני הסברתי לך פה בהרחבה
נשלח ב-10/3/2026 09:36
הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על משהו אני נולדתי בי"ח בניסן שנת תשמ"ט י"ח זה אותם אותיות של המילה חי רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שצדיקים במיתתם נקראים חיים ואני אמרתי לך באחת ההודעות שלי שאני שלחתי אליך שהנשמה שלי היא בדרגה של צדיק ואם הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם הנשמה שלי הייתה בדרגה של חסיד וידוע הדבר שחסיד זה יותר מצדיק אני נולדתי בחודש ניסן בגלל מה שאמרו רבותינו זיכרונם לברכה בניסן נגאלו בניסן עתידים להיגאל ובהודעה הקודמת שלי שאני שלחתי אליך אתמול בלילה אני הסברתי לך מה רמוז במילים האלה ואני אמרתי לך גם אתמול בלילה שחמשת החודשים האחרונים של השנה שהם אייר סיוון תמוז אב אלול הם כנגד חמשת החלקים הרוחניים שלי שהם הנפש שלי הרוח שלי הנשמה שלי החיה שלי והיחידה שלי אני נולדתי בשנת תשמ"ט בגלל מה שאמרו רבותינו זיכרונם לברכה שעם ישראל היו במ"ט שערי טומאה בארץ מצרים ואם הם היו נכנסים לשער הנו"ן לא היה להם אפשרות לצאת מארץ מצרים כלומר זה שאני נולדתי בשנת תשמ"ט זה בשביל ללמד אותי שיש לי אפשרות לעשות תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם