חידוש תורה על הפסוק ואת עשו שנאתי ואשים את הריו שממה ואת נחלתו לתנות מדבר
כתוב בספר מלאכי בפרק ג בפסוק א ואת עשו שנאתי ואשים את הריו שממה ואת נחלתו לתנות מדבר נשים לב שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר מלאכי שאלוהים אומר לעם ישראל שהוא שונא את עשו אחיו של יעקוב אבינו יוצא מפה שאלוהים אוהב את כולם חוץ מעשו אחיו של יעקוב אבינו אני אומר את זה כי אני כתבתי בתחילת הספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א שבגלל שאני לא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אין לי לא עולם הזה ולא עולם הבא יוצא מפה שכולם יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא חוץ ממני(אחר כך אני כתבתי שאני עשיתי תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם כך שיש לי גם עולם הזה וגם עולם הבא אבל נשים את זה רגע בצד)אז מה שצריך לומר זה כך אלוהים לא שונא את אף אחד גם לא את עשו אחיו של יעקוב אבינו עכשיו אתם תאמרו לי אבל כתוב במפורש בפסוק שהבאתי פה מספר מלאכי שאלוהים שונא את עשו אחיו של יעקוב אבינו התשובה שלי אליכם היא שמה שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר מלאכי שאלוהים שונא את עשו אחיו של יעקוב אבינו אלוהים רצה לומר לנו בעצם אל תתנהגו כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו להתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו הכוונה היא להתנהג לא כמו ההלכה אם אנחנו מתנהגים כמו שכתוב בספרי ההלכה אז אנחנו לא מתנהגים כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו אבל אם אנחנו מתנהגים לא כמו ההלכה אז אנחנו מתנהגים כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו
כתוב בספר בראשית בפרק ב בפסוק א ויכולו השמיים והארץ וכל צבאם נשים לב שהפסוק שהבאתי פה מספר בראשית מורכב מחמישה מילים כלומר הפסוק שהבאתי פה מספר בראשית רומז על חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל פסוק לפני הפסוק שהבאתי פה מספר בראשית נאמר שם וירא אלוהים את כל אשר עשה והנה טוב מאוד ויהי ערב ויהי בוקר יום השישי רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שמה שנאמר בפסוק יום השישי הכוונה היא ליום השישי של חודש סיוון שאז עם ישראל קיבלו את התורה הקדושה ידוע הדבר שהתורה הקדושה מורכבת משתי תורות שהם תורה שבכתב ותורה שבעל פה התורה שבעל פה היא הפירוש של התורה שבכתב אני כתבתי בחידוש תורה הקודם שלי שמה שכתוב בפסוק מספר מלאכי ואת עשו שנאתי הכוונה היא שאלוהים רצה להעביר לנו מסר אותו מסר הוא שאנחנו לא נתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו אחר כך אני הסברתי מה זה להתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו להתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו הכוונה היא להתנהג שלא כמו ההלכה אם אני מתנהג כמו שכתוב בספרי ההלכה אז אני לא מתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו התיקון השישי של אמיר צרפתי זה לא להתנהג כמו עשו אחיו של יעקוב אבינו וכן להתנהג כמו שכתוב בספרי ההלכה
תוקן על ידי Amir012345 ב- 18/04/2026 01:48:26
נשלח ב-18/4/2026 15:17
אני זכיתי לעשות חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל אני זכיתי לעשות את אותם חמישה תיקונים רק בגלל שאני הנשמה הכי גבוהה שיש זה רמוז באגדה שכתובה בתחילת הספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א זה רמוז בספר דברים וזה רמוז בספר שמואל כתוב באגדה שכתובה בתחילת הספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג אותי והם לא הצליחו כתוב בספר דברים בפרק לד בפסוק א ויעל משה מערבות מואב אל הר נבו ראש הפסגה אשר על פני יריחו ויראהו יהוה את כל הארץ את הגלעד עד דן עכשיו אנחנו נשים לב למילים הר נבו ראש הפסגה המילים הר נבו רומזות על בית ספר מצדה שהיה ברחוב הר נבו 6 בעיר תל אביב שם אני למדתי בילדותי המילים ראש הפסגה רומזות על זה שאני הנשמה הכי גבוהה שיש כתוב בספר שמואל חלק א בפרק יג בפסוק א בן שנה שאול במולכו ושתי שנים מלך על ישראל כתוב בספר שמואל חלק א בפרק טו בפסוק יז ויאמר שמואל הלוא אם קטן אתה בעיניך ראש שבטי ישראל אתה וימשחך יהוה למלך על ישראל כתוב בספר שמואל חלק א בפרק ט בפסוק א ובפסוק ב ויהי איש מבנימין ושמו קיש בן אביאל בן צרור בן בכורת בן אפיח בן איש ימיני גיבור חיל ולו היה בן ושמו שאול בחור וטוב ואין איש מבני ישראל טוב ממנו משכמו ומעלה גבוה מכל העם קודם כל נשים לב לפסוק הראשון שהבאתי פה מספר שמואל חלק א המילים בן שנה שאול במולכו רומזות על זה שאני התחלתי לגור בחדר החדש שלי בשנת תשפ"ג המילים ושתי שנים מלך על ישראל רומזות על שנת תשפ"ד ועל שנת תשפ"ה אני כתבתי בספר שלי שהדפיס לי הרב שלי הרב צח מלול שליט"א שמשהו יקרה לי בשנת תשפ"ו שזאת השנה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה עכשיו עכשיו אנחנו נשים לב לשלושת הפסוקים האחרונים שאני הבאתי פה מספר שמואל חלק א שמואל הנביא אומר לשאול המלך שהוא ראש שבטי ישראל זה רומז על כך שאני הנשמה הכי גבוהה שיש שמואל הנביא אומר על שאול המלך שהוא גבוה מכל העם גם זה רומז על כך שאני הנשמה הכי גבוהה שיש
תוקן על ידי Amir012345 ב- 18/04/2026 15:26:57
נשלח ב-26/4/2026 12:28
הרב צח מלול עכשיו התחדש לי משהו כתוב בספר שמות בפרק ב בפסוק א ובפסוק ב וילך איש מבית לוי ויקח את בת לוי ותהר האישה ותלד בן ותרא אותו כי טוב הוא ותצפנהו שלושה ירחים אני כתבתי באחד מהחידושי תורה הקודמים שלי שמה שכתוב בספר בראשית בפרק ב בפסוק א ויכולו השמיים והארץ וכל צבאם הכוונה היא לאותם חמישה תיקונים שאני זכיתי לעשות אותם ופסוק לפני זה כתוב וירא אלוהים את כל אשר עשה והנה טוב מאוד ויהי ערב ויהי בוקר יום השישי שהכוונה היא לתיקון השישי שלי שאני עוד לא זכיתי לעשות אותו שזה לקיים את התורה ומצוותיה בשלמות מכל מה שכתבתי עד עכשיו יוצא מפה שמשה רבינו נקרא טוב ואני נקרא טוב מאוד לגבי מה שנאמר על משה רבינו שהצפינו אותו שלושה ירחים רבותינו זיכרונם לברכה אמרו קודשא בריך הוא ואורייתא וישראל חד הוא יוצא מפה שהקדוש ברוך הוא במקום הראשון התורה הקדושה במקום השני ועם ישראל במקום השלישי כלומר מה שנאמר על משה רבינו שהצפינו אותו שלושה ירחים זה רומז על כך שמשה רבינו הוא במקום השלישי כמו כל עם ישראל
נשלח ב-26/4/2026 14:21
כתוב בספר בראשית בפרק ב בפסוק א ויכולו השמיים והארץ וכל צבאם הפסוק הזה רומז על חמשת התיקונים שאני זכיתי לעשות אותם אחרי זה כתוב בהמשך ויכל אלוהים ביום השביעי מלאכתו אשר עשה וישבות ביום השביעי מכל מלאכתו אשר עשה ויברך אלוהים את יום השביעי ויקדש אותו כי בו שבת מכל מלאכתו אשר ברא אלוהים לעשות נשים לב שהמילים יום השביעי מופיעים פה שלוש פעמים אנחנו לומדים מפה שבזכות שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם אני עשיתי את אותם חמישה תיקונים
נשלח ב-26/4/2026 23:56
אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות אמיר צרפתי זכה לעשות חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל כתוב בספר שמות בפרק ב בפסוק יב ויפן כה וכה וירא כי אין איש ויך את המצרי ויטמנהו בחול המשפט ויפן כה וכה וירא כי אין איש מורכב משבע מילים כלומר המשפט ויפן כה וכה וירא כי אין איש רומז על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם המשפט ויך את המצרי ויטמנהו בחול מורכב מחמש מילים כלומר המשפט ויך את המצרי ויטמנהו בחול רומז על אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם אנחנו לומדים מפה שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים שהבאתי פה
נשלח ב-3/5/2026 20:45
אמיר צרפתי כתב בספר שלו שהדפיס לו הרב שלו הרב צח מלול שליט"א שבגלל שאמיר צרפתי עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא יזכה לחיות 15 שנים שלמות בנוסף לזה שיהיה לו גם עולם הזה וגם עולם הבא כך שהוא יזכה לחיות עד שנת תת"א עכשיו אנחנו נשים לב למספר 15 המספר הזה מורכב מהמספר 1 ומהמספר 5 המספר 5 רומז על אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל המספר 1 רומז על התיקון השישי שאמיר צרפתי עדיין לא זכה לעשות אותו שזה לקיים את התורה כמו שבאמת צריך לקיים אותה האות א של שנת תת"א גם רומזת על אותו תיקון שישי שאמיר צרפתי עדיין לא זכה לעשות אותו אני אומר את זה כי הגימטריה של האות א היא 1 מכל מה שכתבתי עד עכשיו אנחנו לומדים שאם אמיר צרפתי יזכה לעשות את התיקון השישי הוא יעזוב את העולם הזה לפני שנת תת"א
נשלח ב-12/5/2026 13:28
בגלל שבית המקדש הראשון נחרב באו לעולם חמישה צומות שהם צום גדליה צום עשרה בטבת צום תענית אסתר צום שבעה עשר בתמוז וצום תשעה באב אותם חמישה צומות שהבאתי פה הם כנגד חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל אנחנו לומדים מפה שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את התפקיד שלו שהוא לכתחילה שזה אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא עשה את התפקיד שלו שהוא בדיעבד שזה לעשות את אותם חמישה תיקונים שהבאתי פה אני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את התפקיד שלו שהוא לכתחילה שזה אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא גרם לכך ששיראל אוחנה תתחתן עם אותם שלושה בעלים שהיו לה ואני גם כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי ששיראל אוחנה היא בית המקדש הראשון כי בית המקדש הראשון נחרב על שלוש עבירות שהם עבודה זרה גילוי עריות ושפיכות דמים יום הכיפורים שהוא הצום היחיד שהתורה הקדושה ציוותה עליו הוא כנגד התיקון השישי של אמיר צרפתי שזה לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה
נשלח ב-13/5/2026 01:25
בתלמוד הבבלי במסכת שבת בדף פו בעמוד ב יש מחלוקת בין חכמים לרבי יוסי מתי עם ישראל קיבלו את התורה לפי חכמים עם ישראל קיבלו את התורה ביום השישי של חודש סיוון לפי רבי יוסי עם ישראל קיבלו את התורה ביום השביעי של חודש סיוון לפי חכמים אמיר צרפתי חייב לעשות את התיקון השישי שזה לקיים את התורה כמו שבאמת צריך לקיים אותה כמו שנאמר בספר בראשית בפרק ב בפסוק א נאמר שם ויכולו השמיים והארץ וכל צבאם הפסוק הזה שהבאתי פה מספר בראשית מורכב מחמישה מילים כלומר הפסוק הזה שהבאתי פה מספר בראשית רומז על חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל פסוק לפני זה כתוב וירא אלוהים את כל אשר עשה והנה טוב מאוד ויהי ערב ויהי בוקר יום השישי יום השישי הכוונה היא ליום השישי של חודש סיוון שעם ישראל קיבלו את התורה לפי רבי יוסי אמיר צרפתי חייב לעשות את אותו תיקון שישי שהבאתי פה והוא חייב גם לעשות תיקון שביעי התיקון השביעי הוא לדעת את כל התורה כולה כמו שאמרו רבותינו זיכרונם לברכה שעם ישראל קיבלו את יום השבת בשביל שהם ילמדו את התורה הקדושה יום שבת זה היום השביעי בשבוע
נשלח ב-13/5/2026 03:35
הרב צח מלול יתכן שבמקרה שלי ההלכה היא כמו רבי יוסי ולא כמו חכמים אני אומר לך את זה למרות שיש לנו כלל ביהדות שאומר יחיד ורבים הלכה כרבים עכשיו אני אסביר לך למה אני אומר לך את זה אני אומר לך את זה כי כתוב בתורה ויכולו השמיים והארץ וכל צבאם שזה רומז על אותם חמישה תיקונים שאני זכיתי לעשות אותם פסוק לפני זה כתוב וירא אלוהים את כל אשר עשה והנה טוב מאוד ויהי ערב ויהי בוקר יום השישי שזה רומז על התיקון השישי שלי שאני עדיין לא זכיתי לעשות אותו שזה לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה בפסוקים שאחרי זה כתוב ויכל אלוהים ביום השביעי מלאכתו אשר עשה וישבות ביום השביעי מכל מלאכתו אשר עשה ויברך אלוהים את יום השביעי ויקדש אותו כי בו שבת מכל מלאכתו אשר ברא אלוהים לעשות ידוע הדבר שהשם הקדוש יהוה הוא מידת הרחמים והשם הקדוש אלוהים הוא מידת הדין הלכות נקראים גם דינים אם במקרה שלי ההלכה היא כמו רבי יוסי ולא כמו חכמים יוצא מפה שאני חייב לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה ובנוסף לזה אני גם חייב לדעת את כל התורה כולה שזה התיקון השביעי שלי שאני עדיין לא זכיתי לעשות אותו
נשלח ב-14/5/2026 01:02
הפסוק הראשון של התורה הוא בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ המילה היחידה בפסוק הזה שמופיעה שתי פעמים היא המילה את אם אנחנו נוריד אותה ישאר לנו רק חמש מילים שהם בראשית ברא אלוהים השמיים והארץ אותם חמש מילים הם רומזות על אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל יש לנו כלל ביהדות שהוא המילים את וכל באים לרבות והמילים אך ורק באים למעט יוצא מפה שהמילה את הראשונה של הפסוק הראשון של התורה הוא התיקון השישי שאמיר צרפתי עדיין לא זכה לעשות אותו שהוא לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה והמילה את השנייה של הפסוק הראשון של התורה הוא התיקון השביעי שאמיר צרפתי עדיין לא זכה לעשות אותו שהוא לדעת את כל התורה כולה
נשלח ב-16/5/2026 22:50
אמיר צרפתי כתב בספר שלו שהדפיס לו הרב שלו הרב צח מלול שליט"א שבגלל שהוא עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא זכה שיהיה לו גם עולם הזה וגם עולם הבא ובנוסף לזה הוא גם יזכה לחיות עוד 15 שנים שלמות עד שנת תת"א אני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שאמיר צרפתי חייב לעשות גם את התיקון השישי וגם את התיקון השביעי התיקון השישי זה לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה והתיקון השביעי זה לדעת את כל התורה כולה יוצא מפה שאמיר צרפתי היה אמור לזכות לחיות עוד 25 שנים שלמות עד שנת תתי"א אני אומר את זה כי המספר 15 מורכב מהמספר 1 ומהמספר 5 המספר 5 זה אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם והמספר 1 זה התיקון השישי שאמיר צרפתי עדיין לא זכה לעשות אותו אנחנו חייבים לומר את הדבר הבא כתוב בספר מלכים חלק ב בפרק טו בפסוק יז בשנת שלושים ותשע שנה לעזריה מלך יהודה מלך מנחם בן גדי על ישראל עשר שנים בשומרון העיר שומרון רומזת על שמירת התורה ומצוותיה העיר שומרון רומזת גם על זה שאנחנו חייבים שהתורה תהיה שמורה בתוכנו אנחנו לומדים מפה שאם אמיר צרפתי יזכה לעשות גם את התיקון השישי וגם את התיקון השביעי הוא יזכה לחיות עוד 10 שנים שלמות אחרי שהוא יזכה לחיות עוד 15 שנים שלמות עד שנת תת"א כך שהוא יזכה לחיות עד שנת תתי"א
נשלח ב-21/5/2026 14:14
הרב צח מלול לגבי מה שאמרתי לך קודם לכן שהתיקון השישי זה לקיים את התורה כמו שבאמת חייבים לקיים אותה והתיקון השביעי זה לדעת את כל התורה כולה ושתי התיקונים האלו הם דינים הם לא רחמים ואם אני אצליח להפוך את כל הדינים לרחמים אני אהיה פטור מהתיקון השישי ומהתיקון השביעי עכשיו אני חשבתי לעצמי שאם אני אכתוב תפילה מסויימת וכל הרבנים הגדולים של עם ישראל יחתמו לי עליה אז אני אצליח להפוך את כל הדינים לרחמים ואז ממילא אני אהיה פטור מהתיקון השישי ומהתיקון השביעי התפילה היא כך בורא עולם אני אומר לך מעכשיו אין דינים ואין מידת הדין מעכשיו יהיה רק רחמים ומידת הרחמים