כתוב בספר זכריה בפרק ט בפסוק ט גילי מאוד בת ציון הריעי בת ירושלים הנה מלכך יבוא לך צדיק ונושע הוא עני ורוכב על חמור ועל עיר בן אתונות נשים לב שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר זכריה בת ציון ובת ירושלים ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי היא אחת מהבנות של ציון נקש ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי הכירה בירושלים את יוסף צרפתי אבא של אמיר צרפתי המילים גילי מאוד בת ציון רומזות על ארבעת הדברים הראשונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא 2.להתחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 3.להשכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 4.להירשם לכל מיני אתרים של היכרויות אחרי שהוא השכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא המילים הריעי בת ירושלים רומזות על שלושת הדברים האחרונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת עם כל מיני בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 2.להתחתן עם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 3.להביא ילדים לעולם עם אותם בחורות שהוא התחתן איתם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות אנחנו לומדים מפה שאם אמיר צרפתי היה עושה את ארבעת הדברים הראשונים שהוא היה חייב לעשות אותם אז אלוהים היה מזכה אותו לעשות את שלושת הדברים האחרונים שהוא היה חייב לעשות אותם
כתוב בספר זכריה בפרק ט בפסוק ט גילי מאוד בת ציון הריעי בת ירושלים הנה מלכך יבוא לך צדיק ונושע הוא עני ורוכב על חמור ועל עיר בן אתונות נשים לב שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר זכריה בת ציון ובת ירושלים ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי היא אחת מהבנות של ציון נקש ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי הכירה בירושלים את יוסף צרפתי אבא של אמיר צרפתי המילים גילי מאוד בת ציון רומזות על ארבעת הדברים הראשונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת מהצבא ולא לעשות שירות צבאי מלא 2.להתחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 3.להשכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא 4.להירשם לכל מיני אתרים של היכרויות אחרי שהוא השכיר דירה בכל מיני מקומות בארץ אחרי שהוא התחיל לעבוד בכל מיני מקומות עבודה אחרי שהוא יצא מהצבא ולא עשה שירות צבאי מלא המילים הריעי בת ירושלים רומזות על שלושת הדברים האחרונים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם שהם 1.לצאת עם כל מיני בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 2.להתחתן עם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות 3.להביא ילדים לעולם עם אותם בחורות שהוא התחתן איתם אותם בחורות שהוא הכיר בכל מיני אתרים של היכרויות אנחנו לומדים מפה שאם אמיר צרפתי היה עושה את ארבעת הדברים הראשונים שהוא היה חייב לעשות אותם אז אלוהים היה מזכה אותו לעשות את שלושת הדברים האחרונים שהוא היה חייב לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לדבר מעניין ביותר כתוב בפסוק שהבאתי פה מספר זכריה הנה מלכך יבוא לך צדיק ונושע הוא עני ורוכב על חמור ועל עיר בן אתונות הנה מלכך יבוא לך זה התיקון הראשון שאמיר צרפתי זכה לעשות צדיק ונושע הוא זה התיקון השני שאמיר צרפתי זכה לעשות עני ורוכב על חמור זה התיקון השלישי שאמיר צרפתי זכה לעשות ועל עיר בן אתונות זה התיקון הרביעי והתיקון החמישי שאמיר צרפתי זכה לעשות אני אומר את זה כי כתוב בפסוק ועל עיר בן אתונות לא כתוב בפסוק ועל עיר בן אתון מכל מה שכתבתי עד עכשיו יוצא מפה שאם אמיר צרפתי היה עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם רק אז הוא היה זוכה לעשות את אותם חמישה תיקונים שהוא זכה לעשות אותם אני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שאמיר צרפתי יש לו שתי תפקידים תפקיד אחד שהוא לכתחילה ותפקיד אחד שהוא בדיעבד התפקיד שהוא לכתחילה זה אותם שבעה דברים מסויימים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם התפקיד שהוא בדיעבד זה אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם חשוב לומר גם שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את התפקיד שלו שהוא לכתחילה הוא גרם לכך שיחרבו שתי בתי המקדש בית המקדש הראשון ובית המקדש השני בית המקדש הראשון זאת שיראל אוחנה שהיא הזיווג של אמיר צרפתי משורש נשמתו שהתחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה ובית המקדש השני זאת אמא של אמיר צרפתי זיכרונה לברכה את כל זה אני הסברתי בהרחבה בחידושי תורה הקודמים שלי
נשלח ב-9/5/2026 15:17
אני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שבגלל שאני לא עשיתי את התפקיד שלי שהוא לכתחילה שזה אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם אני גרמתי לכך שיחרבו שתי בתי המקדש בית המקדש הראשון ובית המקדש השני בית המקדש הראשון זאת שיראל אוחנה שהתחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה וידוע הדבר שבית המקדש הראשון נחרב בגלל שעם ישראל עשו שלוש עבירות שהם עבודה זרה גילוי עריות ושפיכות דמים ובית המקדש השני זאת אמא שלי זיכרונה לברכה אני אומר את זה כי שיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה ורק אז אמא שלי נפטרה עכשיו אני חשבתי לעצמי אם אני גרתי עם אמא שלי עד שהיא עזבה את העולם הזה ואמא שלי היא בית המקדש השני אז כל שכן וכל שכן שאני חייב לגור עם שיראל אוחנה עד שהיא תעזוב את העולם הזה כי שיראל אוחנה היא בית המקדש הראשון כמובן שלפני זה אנחנו נצטרך להתחתן כדת וכדין שיראל אוחנה בעזרת השם תזכה לאריכות ימים ושנים אמן כן יהי רצון
תוקן על ידי Amir012345 ב- 09/05/2026 15:26:05
נשלח ב-12/5/2026 22:49
לגבי מה שכתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שבית המקדש הראשון זאת שיראל אוחנה כי בית המקדש הראשון נחרב על שלוש עבירות שהם עבודה זרה גילוי עריות ושפיכות דמים ושיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה ובית המקדש השני זאת אמא שלי זיכרונה לברכה אחרי שנחרב בית המקדש הראשון עם ישראל היו בגלות שנמשכה שבעים שנה ואז אחרי זה עם ישראל התחילו לבנות את בית המקדש השני אמא שלי זיכרונה לברכה נפטרה בת שבעים