שיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה והיא גם התגרשה מהם אותם שלושה נישואים שהיו לה הם כנגד שלושה סוגים של ספרים שהם ספרי התורה ספרי הנביאים וספרי הכתובים אותם שלושה גירושים שהיו לה הם כנגד שלושה סוגים של ספרים שהם ספר המשנה ספר התוספתא וספרי התלמוד אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אנחנו לומדים מפה שאותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם אמרו לאלוהים אלוהים שיראל אוחנה התחתנה שלושה פעמים אותם שלושה פעמים ששיראל אוחנה התחתנה הם כנגד שלושה סוגים של ספרים שהם ספרי התורה ספרי הנביאים וספרי הכתובים יוצא מפה שאותם שלושה פעמים ששיראל אוחנה התגרשה הם כנגד שלושה סוגים של ספרים שהם ספר המשנה ספר התוספתא וספרי התלמוד אני שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אלוהים בבקשה ממך תעשה ששיראל אוחנה תתגרש מבעלה השלישי והאחרון שנגזר עליה בזכותי אלוהים הקשיב לשבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ושיראל אוחנה התגרשה מבעלה השלישי והאחרון שנגזר עליה
הרב צח מלול לגבי המזונות והכתובה של שיראל אוחנה אני חשבתי לעצמי שזה לא במקרה ששיראל אוחנה ויתרה על הכתובה שלה ועל המזונות שלה בשביל שהיא תתגרש מאלחי תם אני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שבגלל שאני לא עשיתי את התפקיד שלי שהוא לכתחילה שזה אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה במקום שהיא תתחתן איתי שאני הזיווג האמיתי שלה משורש נשמתה כלומר אם הייתי עושה את התפקיד שלי שהוא לכתחילה שיראל אוחנה הייתה מתחתנת רק איתי יוצא מפה שהחיים שלי והחיים של שיראל אוחנה הם מציאות שהיא בדיעבד הם לא מציאות שהיא לכתחילה
נשלח ב-4/5/2026 18:28
הרב צח מלול לגבי החידוש תורה האחרון שלי שאמרתי שם שבזכות שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאני זכיתי לחדש אותם שיראל אוחנה זכתה להתגרש מבעלה השלישי והאחרון שנגזר עליה שיראל אוחנה אמרה לי שבעלה השלישי והאחרון נתן לה גט רק בגלל שהיא ויתרה על הכתובה שלה ועל המזונות שלה מה שצריך לומר זה כך שיראל אוחנה זכתה להתגרש מבעלה השלישי והאחרון שנגזר עליה בזכות אותם שבעה סדרים שאני זכיתי לחדש אותם אבל היא הייתה חייבת לוותר על הכתובה שלה ועל המזונות שלה כדי שהגירושים האלו יתקיימו בפועל
נשלח ב-4/5/2026 20:11
הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על עוד משהו רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שיש שתי סוגים של גאולות שהם גאולה בעתה וגאולה אחישנה גאולה בעתה זאת גאולה שבאה בזמנה וגאולה אחישנה זאת גאולה שבאה לפני זמנה אותם שתי סוגים של גאולות זה כמו שתי סוגי המציאויות שאני אמרתי לך שהם מציאות שהיא לכתחילה ומציאות שהיא בדיעבד
נשלח ב-5/5/2026 10:34
כתוב בספר מלכים חלק א בפרק ט בפסוק כ כל העם הנותר מן האמורי החיתי הפריזי החיווי והיבוסי אשר לא מבני ישראל המה נשים לב שמופיעים בפסוק שהבאתי פה מספר מלכים חלק א האומה האמורית האומה החיתית האומה הפריזית האומה החיווית והאומה היבוסית האומה הכנענית והאומה הגירגשית לא מופיעים בפסוק שהבאתי פה מספר מלכים חלק א האומה הכנענית שלא מופיעה בפסוק שהבאתי פה מספר מלכים חלק א רומזת על זה ששיראל אוחנה נכנעה לאלחי תם וויתרה לו על הכתובה שלה ועל המזונות שלה אני אומר את זה כי המילה כנען רומזת על כניעה האומה הגירגשית שלא מופיעה בפסוק שהבאתי פה מספר מלכים חלק א רומזת על זה ששיראל אוחנה התגרשה מאלחי תם אני אומר את זה כי המילה גירגשי רומזת על גירושים עכשיו אנחנו נשים לב שכתוב בסוף הפסוק שהבאתי פה מספר מלכים חלק א אשר לא מבני ישראל המה המשפט הזה מורכב מחמש מילים כלומר המשפט אשר לא מבני ישראל המה רומז על אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם בזכות אותם שבעה סדרים שהוא חידש כמו שהסברתי בהרחבה בחידושי תורה הקודמים שלי ואני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי ששיראל אוחנה זכתה להתגרש מאלחי תם בזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם
נשלח ב-8/5/2026 13:10
הרב צח מלול עכשיו אני חשבתי על עוד משהו רבותינו זיכרונם לברכה אמרו שיש שתי סוגים של גאולות שהם גאולה בעתה וגאולה אחישנה גאולה בעתה זאת גאולה שבאה בזמנה וגאולה אחישנה זאת גאולה שבאה לפני זמנה אותם שתי סוגים של גאולות זה כמו שתי סוגי המציאויות שאני אמרתי לך שהם מציאות שהיא לכתחילה ומציאות שהיא בדיעבד עכשיו אני אסביר את עצמי אם עם ישראל חוזרים בתשובה הגאולה תבוא לפני הזמן שלה אם הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שיראל אוחנה הייתה מתחתנת רק איתי שזאת המציאות שהיא לכתחילה אם עם ישראל לא חוזרים בתשובה הגאולה תבוא בזמן שלה בגלל שלא עשיתי את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם שיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה שזאת המציאות שהיא בדיעבד
נשלח ב-9/5/2026 17:19
שיראל אוחנה התגרשה מאלחי תם בחודש אייר של שנת תשפ"ו ארבעת החודשים האחרונים של שנת תשפ"ו שהם סיוון תמוז אב ואלול הם כנגד ארבעה ספרים שהם ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן והתלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי אמיר צרפתי כתב ספר שהוא ההמשך של אותם ארבעה ספרים שהבאתי פה אותו ספר שאמיר צרפתי כתב הוא מכיל בתוכו את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ואני כתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי שבגלל שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שיראל אוחנה זכתה להתגרש מאלחי תם
נשלח ב-21/5/2026 20:18
לגבי מה שכתבתי בחידושי תורה הקודמים שלי ששיראל אוחנה התגרשה בחודש אייר של שנת תשפ"ו וארבעת החודשים האחרונים של שנת תשפ"ו שהם סיוון תמוז אב ואלול הם כנגד ארבעה ספרים שהם ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן והתלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי אמיר צרפתי כתב ספר שהוא ההמשך של אותם ארבעה ספרים שהבאתי פה אותו ספר שאמיר צרפתי זכה לכתוב הוא מכיל בתוכו את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד יוצא מפה ששיראל אוחנה הייתה אמורה להתגרש בחודש סיוון של שנת תשפ"ו אני אומר את זה כי שלושת החודשים האחרונים של שנת תשפ"ו שהם תמוז אב ואלול הם כנגד המשנה התוספתא והתלמוד אנחנו לומדים את זה ממה שנאמר בספר עמוס בפרק ב בפסוק ו נאמר שם כה אמר יהוה על שלושה פשעי ישראל ועל ארבעה לא אשיבנו על מכרם בכסף צדיק ואביון בעבור נעליים שלושה פשעי ישראל זה שלושת החודשים האחרונים של שנת תשפ"ו שהם תמוז אב ואלול ארבעה לא אשיבנו זה ארבעת החודשים האחרונים של שנת תשפ"ו שהם סיוון תמוז אב ואלול אנחנו לומדים מפה ששיראל אוחנה היא לא פושעת ישראלית אם שיראל אוחנה הייתה פושעת ישראלית היא הייתה מתגרשת בחודש סיוון של שנת תשפ"ו
נשלח ב-21/5/2026 20:52
אמיר צרפתי כתב בספר שלו שהדפיס לו הרב שלו הרב צח מלול שליט"א שהוא היה אמור לעשות שבעה דברים מסויימים ובגלל שהוא לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא הגימטריה של אמיר היא 251 אם אנחנו נעשה 2+5+1 יצא לנו 8 אנחנו לומדים מפה שאם אמיר צרפתי היה עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא היה זוכה שיהיו לו נכדים שזה הדבר השמיני כתוב בספר ויקרא בפרק כה בפסוק כב וזרעתם את השנה השמינית ואכלתם מן התבואה ישן עד השנה התשיעית עד בוא תבואתה תאכלו ישן השנה השמינית רומז לדבר השמיני שזה הנכדים של אמיר צרפתי השנה התשיעית רומז לדבר התשיעי שזה הנינים של אמיר צרפתי כתוב בספר עמוס בפרק א בפסוק ג כה אמר יהוה על שלושה פשעי דמשק ועל ארבעה לא אשיבנו על דושם בחרוצות הברזל את הגלעד כתוב בספר עמוס בפרק א בפסוק ו כה אמר יהוה על שלושה פשעי עזה ועל ארבעה לא אשיבנו על הגלותם גלות שלמה להסגיר לאדום כתוב בספר עמוס בפרק א בפסוק ט כה אמר יהוה על שלושה פשעי צור ועל ארבעה לא אשיבנו על הסגירם גלות שלמה לאדום ולא זכרו ברית אחים כתוב בספר עמוס בפרק א בפסוק יא כה אמר יהוה על שלושה פשעי אדום ועל ארבעה לא אשיבנו על רודפו בחרב אחיו ושחת רחמיו ויטרוף לעד אפו ועברתו שמורה נצח כתוב בספר עמוס בפרק א בפסוק יג כה אמר יהוה על שלושה פשעי בני עמון ועל ארבעה לא אשיבנו על בקעם הרות הגלעד למען הרחיב את גבולם כתוב בספר עמוס בפרק ב בפסוק א כה אמר יהוה על שלושה פשעי מואב ועל ארבעה לא אשיבנו על שורפו עצמות מלך אדום לשיד כתוב בספר עמוס בפרק ב בפסוק ד כה אמר יהוה על שלושה פשעי יהודה ועל ארבעה לא אשיבנו על מאסם את תורת יהוה וחוקיו לא שמרו ויתעום כזביהם אשר הלכו אבותם אחריהם כתוב בספר עמוס בפרק ב בפסוק ו כה אמר יהוה על שלושה פשעי ישראל ועל ארבעה לא אשיבנו על מכרם בכסף צדיק ואביון בעבור נעליים עכשיו אנחנו נשים לב שהמכנה המשותף של כל הפסוקים שאני הבאתי פה מספר עמוס הם שלושה פשעים הפשע הראשון של אמיר צרפתי זה שהוא לא הביא ילדים לעולם שזה הדבר השביעי והאחרון שהוא היה חייב לעשות אותו מתוך אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הפשע השני של אמיר צרפתי זה הדבר השמיני שזה הנכדים של אמיר צרפתי הפשע השלישי והאחרון של אמיר צרפתי זה הדבר התשיעי שזה הנינים של אמיר צרפתי נשים לב גם שכתוב בכל הפסוקים שאני הבאתי פה מספר עמוס ועל ארבעה לא אשיבנו אנחנו לומדים מפה שאם אמיר צרפתי היה לו פשע רביעי שזה הילדים של הנינים שלו אז לא היה לו אפשרות לתקן את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם