בית פורומים בחדרי חרדים

האם לרבי אלימלך בידרמן יש דרך לחזור בתשובה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/5/2026 17:34 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ניוטרל, כמה זלזול ברבנים / ראשי ישיבות, איזו יריקה לפרצופם, איזו דריכה על הראש שלהם.
מה עוד אתה יכול לעשות ולהמשיך להציג את עצמך כחרדי?
בתוך עמי וכו'... אני מספיק עברתי בחי-ים. כדי לראות שיש סוג עליון! שזה כל מה שמניתי למעלה! שלהם ולמשפחתם מותר הכל! וכולם דואגים להם... והסוג הפשוט, שזה אנחנו... ואם הנך סבור, שהם יכולים להתחמק מאחריות. והם פטורים מגהינום!!! אזי הנך מתמם!!! ובטוחני, שאם ר' ישרא-ל סלנטר. הי'ה חי עמנו היום! הי'ה מצדיק את פותח השרשור... זה עבורך https://youtube.com/shorts/AhjUoShk1BQ?si=MplabvJyfpQ7VdVs! ונקנח בסיפור חסידי! ר' אברהם מתתי'הו משטפנשט. נסע פעם אחת לנופש! אחרי המון לחצים מהחסידים! תוך כדי הטיול. נשמע קול בכי של ילד קטן! הוא שאל מה אירע? אמרו לו ילד קטן נפגע (כנראה) מהדוחק... הוא אמר אם ילד קטן נפגע בגלל זה! אינני מוכן להמשיך בטיול! הוא חזר חזרה וביטל את הנופש! (אינני בבית! כשאחזור בעזרת השם יותר מאוחר. אראה בפנים את הניסוח המדויק!) כעת. תמצא מישהו כזה היום! אולי אמשינוב! שאינני יודע, אם הוא בכלל יוצא לנופש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2026 18:40 לינק ישיר 

סתם שאלה: האם פותח האשכול "מהול" ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2026 19:55 לינק ישיר 

קונסול כתב:
סתם שאלה: האם פותח האשכול "מהול" ???
בבריתה!?!1;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2026 12:18 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
יהודים עושים שמחות לג בעומר בכל מקום עד שעה מאוחרת ממש בלילה, בכל מקרה יש דרך איך מבקרים, לא עושים כותרת על רב פלוני שיחזור בתשובה, חוצפה יסגי.
האשכול הזה נשמע יותר נסיון נואש נוסף של מישהו לקושש צומי, בדרך הפחות נעימה, מעצבנים ומקבלים תשומת לב.
איך שהאשכול הזה " נשמע לך" וכנראה רק לך, זה העניין שלך ורק שלך ואולי, בזמנך הפנוי עשה חשבון נפש מדוע אתה חושב כך וד"ל . לגוף העניין, נכון הוא הדבר, יהודים תמיד היו עורכים שמחות ומדורות בל"ג בעומר. במקרה הזה, מדובר במשהו חדש, וחדש: "אסור מן התורה": מעולם לא הייתה הילולת ל"ג מתקיימת בפורמט כזה ובשעות כאלה: מעמידים אוטובוסים מכל רחבי הארץ מפה אתה גם למד את עוצמות הרמקולים שהקהל הזה מצריך ועוד מוסיפים מדיליה "עולם עולם" ובכך עוד מעצמים את ההפרעה למסכנים וכו' שהיא בלאו הכי גדולה מאוד: נסמכים למקום מגורים של חולים וגלמודים וכו' להפריע להם עד נצנוצי בוקר -ראשוניים . היכן החמלה והרגישות לסבל של האחרים!? נאדה גורנישט?! הרי מדובר לכאורה במי שמציג את עצמו כל השנה כאדם רגיש לזולת ולחולים, ומשכך מנסה להתרים עבורם כסף באמצעות הפלטפורמות השונות כדי להקל מעליהם את מצוקתם: מה קורה פתאום נעלמה לה הרגישות לזולת?! ולעזאזל כל המסכנים שבשמם ולמענם הוא פועל כל השנה?! האם באמת הכול ביזנס וכבוד?!.לא מספיק לדגלם את ר' שלומקה מזוויל בענייני המקווה. ובה בעת, לשכוח אולי  "לא שמע" איך ר' שלומקה זצוק"ל התנהג עם החתולים וכ"ש ובן בנו של ק"ו עם אנשים וכמה היה נזהר שלא לצערם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2026 14:10 לינק ישיר 

במירון היה גם היה, ועכשיו שלא יכלו לעלות למירון, הציבור רצה תחליף, הציבור הצביע ברגלים, ולא רק הוא אלא גם כל תושבי הרחובות הסמוכים עזרת תורה וצאנז מילאו את המרפסות וגם הזמינו את כל הקרובים שלהם לבוא ולראות עד 2 בלילה כפי שניתן לראות מהתמונות והסרטונים שעלו.
אתה בא להגן כאן על אנשים שלא ביקשו טובות, הם נהנו, ואתה - קמח טחון טוחן ללא ביקוש.
מלבד זאת, אילו היית פונה בצורה יותר מכובדת היה מן הסתם הדיון כאן יותר מעשי, כשאתה כותב שרב פלוני צריך לחזור בתשובה כי לדעתך הוא שגה, תצפה לתגובות מעין אלו של קונסול וניוטרל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2026 18:14 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
במירון היה גם היה, ועכשיו שלא יכלו לעלות למירון, הציבור רצה תחליף, הציבור הצביע ברגלים, ולא רק הוא אלא גם כל תושבי הרחובות הסמוכים עזרת תורה וצאנז מילאו את המרפסות וגם הזמינו את כל הקרובים שלהם לבוא ולראות עד 2 בלילה כפי שניתן לראות מהתמונות והסרטונים שעלו.
אתה בא להגן כאן על אנשים שלא ביקשו טובות, הם נהנו, ואתה - קמח טחון טוחן ללא ביקוש.
מלבד זאת, אילו היית פונה בצורה יותר מכובדת היה מן הסתם הדיון כאן יותר מעשי, כשאתה כותב שרב פלוני צריך לחזור בתשובה כי לדעתך הוא שגה, תצפה לתגובות מעין אלו של קונסול וניוטרל..
נו טוב, ברור שבמירן זה כך אבל, במקום רגיל, וכ"ש ליד מוסד של חולים?!אין לזה מקום! רק בגלל שהציבור חושב שזה דבר נעלה הוא השתתף אך, כך פועל היצר: לתת לאדם לחשוב שהוא עושה מצווה ותכלס הוא מחטיאו. על כך כבר אמרו חכמים: "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות" עוצמת הביקורת היא פונקציה לעוצמת החטא, ובייחוד שמדובר בהתנהגות שאחרים יחשבו לאמץ אזי התגובה חייבת להיות עוצמתית וללא פשרות! לסוג התגובות באשכול? אני לא מתרגש מתגובות כאלה ואחרות, ואני מקווה בשבילך שגם אתה לא לוקח ללב מהחברים בפורם שמכנים אותך: "איש חשוך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2026 18:21 לינק ישיר 

מי פה עדיין לא הבין שזה ניק של ההנהלה? עד מתי תהיו תמימים וטיפשים ותמשיכו להגיב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2026 18:29 לינק ישיר 

חפוש חטאים,   -    ולמוד זכות,

"מדות טובות הן",
אלא שחפוש חטאים, צריך לחפש אצל עצמו,
          וזכיות -  אצל זולתו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 11:42 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ר' ישרא-ל סלנטר. הוא כלום עבורך! טוב לדעת! בין אדם לחברו זה כלום עבורך! טוב לדעת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 11:49 לינק ישיר 

13AV כתב:
חפוש חטאים,   -    ולמוד זכות,
           "מדות טובות הן",
אלא שחפוש חטאים, צריך לחפש אצל עצמו,
          וזכיות -  אצל זולתו,
זה לא הסיפור! כי צריך שעון מעורר! אך מי שצריך שעון מעורר, שיצלצל לו 10 פעמים בשעה. הוא במצב קשה! כי כולם אומרים זאת. אך אף 1 לא מתעורר מעצמו! וכמו שנאמר. כשיש דין למטה, אין דין למעלה! ולהפך! וכשהדין הינו מלמעלה, זה יכול להיות לא נחמד... ואחר כך שואלים מדוע קרה כך! (ראה את פרוש רע"ב. על ונפרעין מן האדם מדעתו. ושלא מדעתו!) אז כמו שמשתמשים בשעון מעורר. כך משתמשים ביהודי מעורר, על בין אדם לחברו. שעל זה בורא עולם מקפיד יותר! ובמיוחד, אצל אנשים. הנקראים בשם צדיקים וכדו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 14:22 לינק ישיר 

והבוקר בהמבשר : ....... מפרכסות זו את זו,

צחי ברים ביישר כח ענק לאיחוד הצלה ועוד כמה בבל"תים,  מרוח על תצי עמוד, ואיחוד הצלה עם יישר כח ענק לצחי ברים וחוזר חלילה, ולך תסביר להם שבכלל מדובר פה במצוה הבאה בעבירה,  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 15:00 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
תצפה לתגובות מעין אלו של קונסול וניוטרל..

ר' ישרא-ל סלנטר. הוא כלום עבורך! טוב לדעת! בין אדם לחברו זה כלום עבורך! טוב לדעת!

אל תגיד שאתה עד כדי כך כזה אידיוט.
לא שמת לב שדיברתי כאן עליך?
לגלגת כאן מקודם ללך תדע, וכתבתי ללך תדע שלגלגתם עליו בגלל הסגנון הפוגע שלו.
עכשיו אתה הוא זה שבא לדבר על מידות ור' ישראל סלנטר?
אתה הנושא כאן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 15:01 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
זה לא הסיפור! כי צריך שעון מעורר! אך מי שצריך שעון מעורר, שיצלצל לו 10 פעמים בשעה. הוא במצב קשה! כי כולם אומרים זאת. אך אף 1 לא מתעורר מעצמו! וכמו שנאמר. כשיש דין למטה, אין דין למעלה! ולהפך! וכשהדין הינו מלמעלה, זה יכול להיות לא נחמד... ואחר כך שואלים מדוע קרה כך! (ראה את פרוש רע"ב. על ונפרעין מן האדם מדעתו. ושלא מדעתו!) אז כמו שמשתמשים בשעון מעורר. כך משתמשים ביהודי מעורר, על בין אדם לחברו. שעל זה בורא עולם מקפיד יותר! ובמיוחד, אצל אנשים. הנקראים בשם צדיקים וכדו'...

אבל גם בזה יש בעיה, כי כל אחד רק מנסה לעורר את הזולת, וכך נוצר מעגל של מעוררים בלי שאף אחד יתעורר.
תעורר אתה את עצמך, לךתדע יעורר את עצמו, ר' מיילך יעורר את עצמו, וכך נתקדם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2026 15:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
נו טוב, ברור שבמירן זה כך אבל, במקום רגיל, וכ"ש ליד מוסד של חולים?!אין לזה מקום! רק בגלל שהציבור חושב שזה דבר נעלה הוא השתתף אך, כך פועל היצר: לתת לאדם לחשוב שהוא עושה מצווה ותכלס הוא מחטיאו. על כך כבר אמרו חכמים: "הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות" עוצמת הביקורת היא פונקציה לעוצמת החטא, ובייחוד שמדובר בהתנהגות שאחרים יחשבו לאמץ אזי התגובה חייבת להיות עוצמתית וללא פשרות! לסוג התגובות באשכול? אני לא מתרגש מתגובות כאלה ואחרות, ואני מקווה בשבילך שגם אתה לא לוקח ללב מהחברים בפורם שמכנים אותך: "איש חשוך"

הצבעתי על כך שהציבור הצביע כאן ברגלים, ברחובות עזרת תורה וצאנז, כולם עמדו במרפסות ונהנו עד השעות המאוחרות של הלילה, אין מרפסת שלא היתה מלאה בדיירי הבית ובקרוביהם שבאו גם להנות, וניתן לראות את זה בתמונות ובסרטונים.
אני אכן איש חשוך! אני מהחרדים הישנים החשוכים, אני גאה להיות כזה, ובז לכל קידמה, בלורית ופריקת עול, ובהחלט רואה כמחמאה כל מי שקורה לי חשוך, העתיד שלנו וגם העבר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2026 04:05 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

הצבעתי על כך שהציבור הצביע כאן ברגלים, ברחובות עזרת תורה וצאנז, כולם עמדו במרפסות ונהנו עד השעות המאוחרות של הלילה, אין מרפסת שלא היתה מלאה בדיירי הבית ובקרוביהם שבאו גם להנות, וניתן לראות את זה בתמונות ובסרטונים.
אני אכן איש חשוך! אני מהחרדים הישנים החשוכים, אני גאה להיות כזה, ובז לכל קידמה, בלורית ופריקת עול, ובהחלט רואה כמחמאה כל מי שקורה לי חשוך, העתיד שלנו וגם העבר!!
כל הכבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם לרבי אלימלך בידרמן יש דרך לחזור בתשובה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.