בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה גם על כוחות הקדושה וגם על כוחות הטומאה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2026 09:33 לינק ישיר 
דבר תורה גם על כוחות הקדושה וגם על כוחות הטומאה

אתמול דיברתי בטלפון עם הרב שלי הרב צח מלול שליט"א אמרתי לו שהתורה שלי היא תורת שקר הרב צח מלול אמר לי שהתורה שלי היא תורת אמת אם הרב צח מלול צודק ואני טועה אז צריך לומר את הדבר הבא באמת נגזר על שיראל אוחנה שהיא תתחתן עם אותם שלושה בעלים שהיו לה כמו שהסברתי בהרחבה בחידושי תורה הקודמים שלי כלומר זה ששיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה זה מעשים שהם היו מצד הקדושה אם שיראל אוחנה תתחתן בפעם הרביעית בפעם החמישית וכן הלאה זה מעשים שהם לא מצד הקדושה זה מעשים שהם מצד הטומאה מה שאני מנסה לומר זה שכוחות הטומאה יעשו הכל כדי שאני ושיראל אוחנה לא נהיה ביחד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2026 09:35 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2026 12:06 לינק ישיר 

ממה שאני חידשתי יוצא מפה שאני חייב להתפלל שכוחות הקדושה ינצחו את כוחות הטומאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2026 13:42 לינק ישיר 

כתוב בספר ויקרא בפרק יא בפסוק מד כי אני יהוה אלוהיכם והתקדשתם והייתם קדושים כי קדוש אני ולא תטמאו את נפשותיכם בכל השרץ הרומש על הארץ נשים לב שהמשפט והתקדשתם והייתם קדושים מורכב משלושה מילים כלומר המשפט והתקדשתם והייתם קדושים רומז על אותם שלושה בעלים שהיו לשיראל אוחנה נשים לב גם שכתוב בפסוק שהבאתי פה מספר ויקרא המילים ולא תטמאו את נפשותיכם בכל השרץ הרומש על הארץ אנחנו לומדים מפה שזה ששיראל אוחנה התחתנה עם אותם שלושה בעלים שהיו לה זה מעשים שהם היו מצד הקדושה אם שיראל אוחנה תתחתן בפעם הרביעית בפעם החמישית וכן הלאה אותם מעשים הם לא יהיו מצד הקדושה הם יהיו מצד הטומאה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה גם על כוחות הקדושה וגם על כוחות הטומאה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext