בית פורומים חידושי תורה

דבר תורה על בשבילי נבראו כל העולמות כולם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/5/2026 17:47 לינק ישיר 
דבר תורה על בשבילי נבראו כל העולמות כולם

לפי תורת הקבלה יש חמישה עולמות שהם 1.אדם קדמון 2.עולם האצילות 3.עולם הבריאה 4.עולם היצירה 5.עולם העשייה אותם חמישה עולמות שהבאתי פה הם כנגד אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם שהם 1.לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם 2.לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה 3.לתקן את עץ הדעת טוב ורע 4.לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא 5.לתקן את חטא העגל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:49 לינק ישיר 

https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3387063

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:49 לינק ישיר 

נוח הביא לעולם שלושה ילדים שהם שם חם ויפת אותם שלושה ילדים זכו שמהם תצא כל האנושות כולה אני חשבתי לעצמי שאותם שלושה ילדים שנוח הביא לעולם הם כנגד המשנה התוספתא והתלמוד אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד יוצא מפה שכל העולם כולו נברא בשביל אמיר צרפתי עכשיו אתם תאמרו לי שהמשנה בעצמה אומרת שכל העולם כולו נברא בשביל כל אחד ואחד מאיתנו התשובה שלי אליכם היא כך לפני שאלוהים ברא את העולם הזה הוא חשב על כל האנושות כולה הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה הוא אמיר צרפתי אמיר צרפתי הוא הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה בגלל שאלוהים ידע שאמיר צרפתי יעשה חמישה תיקונים התיקון הראשון הוא לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם התיקון השני הוא לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה התיקון השלישי הוא לתקן את עץ הדעת טוב ורע התיקון הרביעי הוא לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא התיקון החמישי והאחרון הוא לתקן את חטא העגל עכשיו אתם תשאלו אותי למה אמיר צרפתי זכה לעשות את אותם חמישה תיקונים ולא אף אחד אחר התשובה שלי אליכם היא שהנשמה של אמיר צרפתי היא הנשמה הכי גבוהה שיש זה רמוז באגדה שכתובה בתחילת הספר של אמיר צרפתי שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו זה רמוז בספר דברים וזה רמוז בספר שמואל באגדה שכתובה בתחילת הספר של אמיר צרפתי שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו נאמר שכל האנשים כולם שהיו בכל התקופות כולם ניסו להרוג את אמיר צרפתי והם לא הצליחו בכך כתוב בספר דברים בפרק לד בפסוק א ויעל משה מערבות מואב אל הר נבו ראש הפסגה אשר על פני יריחו ויראהו יהוה את כל הארץ את הגלעד עד דן עכשיו אנחנו נשים לב למילים הר נבו ראש הפסגה המילים הר נבו רומזות על בית ספר מצדה שהיה ברחוב הר נבו 6 בעיר תל אביב אמיר צרפתי למד שם בילדותו המילים ראש הפסגה רומזות על הנשמה הכי גבוהה שיש כתוב בספר שמואל חלק א בפרק יג בפסוק א בן שנה שאול במולכו ושתי שנים מלך על ישראל המילים בן שנה שאול במולכו רומזות על זה שאמיר צרפתי התחיל לגור בחדר החדש שלו בשנת תשפ"ג המילים ושתי שנים מלך על ישראל רומזות על שנת תשפ"ד ועל שנת תשפ"ה אמיר צרפתי כתב בספר שלו שהרב צח מלול זכה להדפיס אותו שמשהו יקרה לאמיר צרפתי בשנת תשפ"ו כתוב בספר שמואל חלק א בפרק טו בפסוק יז ויאמר שמואל הלוא אם קטן אתה בעיניך ראש שבטי ישראל אתה וימשחך יהוה למלך על ישראל נשים לב ששמואל הנביא אמר לשאול המלך שהוא ראש שבטי ישראל זה רומז על כך שאמיר צרפתי הוא הנשמה הכי גבוהה שיש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:50 לינק ישיר 

הרב צח מלול מה שלומך איך אתה מרגיש אני מקווה מאוד שהכל בסדר איתך הרב צח מלול היום אני דיברתי עם הרב שרון בזכותו אני זכיתי לחדש חידוש תורה חדש אני חידשתי שאני עשיתי ארבעה תיקונים התיקון הראשון הוא שאני תיקנתי את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם התיקון השני הוא שאני תיקנתי את השם הקדוש אהיה אשר אהיה התיקון השלישי הוא שאני תיקנתי את עץ הדעת טוב ורע התיקון הרביעי והאחרון הוא שאני תיקנתי את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא היום אני חידשתי שאני עשיתי תיקון חמישי התיקון החמישי הוא שאני תיקנתי את חטא העגל עכשיו אני אסביר לך איך הגעתי לזה עם ישראל אמרו אלה אלוהיך ישראל אשר העלות מארץ מצרים המשפט הזה מורכב משבע מילים אני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד יוצא מפה שבזכות זה שאני כתבתי את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד חטא העגל הגיע לתיקון שלו עכשיו אתה תאמר לי אבל דויד המלך אמר לנתן הנביא ואת הכבשה ישלם ארבעתיים עקב אשר עשה את הדבר הזה ועל אשר לא חמל וארבעתיים זה ארבעה תיקונים אז התשובה שלי אליך היא כך ארבעת התיקונים שאני עשיתי הם כנגד ארבעת החלקים הרוחניים שלי שהם הנפש שלי הרוח שלי הנשמה שלי והחיה שלי התיקון החמישי שאני עשיתי הוא כנגד החלק הרוחני החמישי שלי שהוא היחידה שלי יחידה זה לשון יחיד כלומר התיקון החמישי שאני עשיתי הוא התיקון היחיד שלא רמוז במה שאמר דויד המלך לנתן הנביא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:51 לינק ישיר 

כתוב בספר שמואל חלק ב בפרק יא בפסוק כז ויעבור האבל וישלח דויד ויאספה אל ביתו ותהיי לו לאישה ותלד לו בן וירע הדבר אשר עשה דויד בעיני יהוה כתוב בספר שמואל חלק ב בפרק יב בפסוק ו ואת הכבשה ישלם ארבעתיים עקב אשר עשה את הדבר הזה ועל אשר לא חמל כתוב בספר שמואל חלק ב בפרק יב בפסוק יד אפס כי נאץ נאצת את אויבי יהוה בדבר הזה גם הבן הילוד לך מות ימות כתוב בספר שמואל חלק ב בפרק יב בפסוק יח ויהי ביום השביעי וימות הילד ויראו עבדי דויד להגיד לו כי מת הילד כי אמרו הנה בהיות הילד חי דיברנו אליו ולא שמע בקולנו ואיך נאמר אליו מת הילד ועשה רעה קודם כל אנחנו נשים לב לפסוק הראשון שהבאתי פה מספר שמואל חלק ב נאמר שם וירע הדבר אשר עשה דויד בעיני יהוה המשפט הזה מורכב משבע מילים כלומר המשפט וירע הדבר אשר עשה דויד בעיני יהוה רומז על זה שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק הרביעי והאחרון שהבאתי פה מספר שמואל חלק ב נאמר שם ויהי ביום השביעי וימות הילד המשפט הזה רומז על כך שאמיר צרפתי היה אמור לעזוב את העולם הזה בשנת תשפ"ו בגלל שהוא לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם כמו שאמיר צרפתי הסביר את זה בהרחבה בספר שלו שהדפיס לו הרב שלו הרב צח מלול שליט"א עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השלישי שהבאתי פה מספר שמואל חלק ב נאמר שם גם הבן הילוד לך מות ימות המשפט הזה רומז על כך שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק השני שהבאתי פה מספר שמואל חלק ב נאמר שם ואת הכבשה ישלם ארבעתיים נשים לב שלא נאמר שם ואת הכבשה ישלם ארבעה נאמר שם ואת הכבשה ישלם ארבעתיים אנחנו לומדים מפה שבגלל שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם אמיר צרפתי כתב ספר שהוא ההמשך של ארבעה ספרים שהם ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן והתלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי בזכות אותו ספר שאמיר צרפתי זכה לכתוב אמיר צרפתי עשה ארבעה תיקונים שהם לתקן את שבעת הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע ולתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:51 לינק ישיר 

כתוב בתלמוד הבבלי במסכת ברכות בדף מ בעמוד א אילן שאכל ממנו אדם הראשון רבי מאיר אומר גפן היה שאין לך דבר שמביא יללה על האדם אלא יין שנאמר וישת מן היין וישכר רבי נחמיה אומר תאנה הייתה שבדבר שנתקלקלו בו נתקנו שנאמר ויתפרו עלה תאנה רבי יהודה אומר חיטה הייתה שאין התינוק יודע לקרות אבא ואמא עד שיטעום טעם דגן נשים לב שעץ הדעת טוב ורע היה מורכב משלושה דברים שהם גפן תאנה וחיטה גפן תאנה וחיטה רומזים למשנה לתוספתא ולתלמוד אנחנו לומדים מפה שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד עץ הדעת טוב ורע הגיע לתיקון שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:52 לינק ישיר 

בתלמוד הבבלי במסכת סנהדרין בדף סד בעמוד א ובתלמוד הבבלי במסכת יומא בדף סט בעמוד ב מופיע האגדה הבאה אנשי כנסת הגדולה התפללו לאלוהים כך ריבונו של עולם יצר הרע של עבודה זרה החריב את בית המקדש שרף את ההיכל הרג את הצדיקים והגלה את עם ישראל מארץ ישראל אתה נתת לנו את יצר הרע של עבודה זרה בשביל שנתגבר עליו ונקבל שכר על זה שהתגברנו עליו אנחנו לא רוצים לא את יצר הרע של עבודה זרה ולא את השכר שאנחנו נקבל על זה שנתגבר עליו אחרי שאנשי כנסת הגדולה התפללו לאלוהים את התפילה הזאת נפל פתק מהשמיים שכתוב בו אמת אחרי זה אנשי כנסת הגדולה צמו שלושה ימים שלמים אחרי זה יצא אריה קטן מאש מבית קודש הקודשים והנביא אמר לאנשי כנסת הגדולה שאותו אריה קטן מאש שיצא מבית קודש הקודשים הוא יצר הרע של עבודה זרה אחרי זה אנשי כנסת הגדולה תפסו את אותו אריה קטן מאש שיצא מבית קודש קודשים ונתלשה ממנו שערה והוא צעק צעקה של ארבע מאות פרסה אחרי זה אנשי כנסת הגדולה אמרו לעצמם שאלוהים ירחם על אותו אריה קטן מאש ואז הנביא אמר לאנשי כנסת הגדולה להשליך את אותו אריה קטן מאש לעופרת וזה מה שהם עשו וכך התבטל יצר הרע של עבודה זרה אמיר צרפתי כתב ספר שהוא ההמשך של ארבע ספרים שהם ספר המשנה שכתב רבי יהודה הנשיא ספר התוספתא שכתב רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא התלמוד הירושלמי שכתב רבי יוחנן והתלמוד הבבלי שכתבו רבינא ורב אשי אותו ספר שאמיר צרפתי כתב הוא מכיל בתוכו את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד אותו ספר שאמיר צרפתי כתב כתוב בתוכו שאמיר צרפתי אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא רק בגלל שהוא לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם אחרי זה כתוב שם בהמשך הספר שאמיר צרפתי עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם על ידי זה שהוא כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד כך שיש לו גם עולם הזה וגם עולם הבא אנשי כנסת הגדולה הזכירו בתפילה שלהם ארבעה דברים שהם חורבן בית המקדש שריפת ההיכל הריגת הצדיקים וזה שעם ישראל יצאו לגלות אותם ארבעה דברים שאנשי כנסת הגדולה הזכירו בתפילה שלהם הם כנגד ספר המשנה ספר התוספתא התלמוד הירושלמי והתלמוד הבבלי אנשי כנסת הגדולה צמו שלושה ימים שלמים אותם שלושה ימים שלמים שבהם אנשי כנסת הגדולה צמו הם כנגד המשנה התוספתא והתלמוד מה שנאמר באגדה שאנשי כנסת הגדולה תפסו את אותו אריה קטן מאש שיצא מבית קודש הקודשים ונתלשה ממנו שערה והוא צעק צעקה של ארבע מאות פרסה הכוונה היא שבגלל שאמיר צרפתי כתב בספר שלו שאין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא רק בגלל שהוא לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם הוא גרם לכך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא חוץ ממנו מה שנאמר באגדה שאנשי כנסת הגדולה אמרו לעצמם שאלוהים ירחם על אותו אריה קטן מאש ואז הנביא אמר לאנשי כנסת הגדולה להשליך את אותו אריה קטן מאש לעופרת וזה מה שהם עשו וכך התבטל יצר הרע של עבודה זרה הכוונה היא שאמיר צרפתי כתב בהמשך הספר שהוא עשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם על ידי זה שהוא כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד כך שיש לו גם עולם הזה וגם עולם הבא בנוסף לזה שכל האנושות כולה יש להם גם עולם הזה וגם עולם הבא כתוב בתלמוד הבבלי במסכת ערכין בדף לב בעמוד ב שכתוב בספר נחמיה בפרק ח בפסוק יז ויעשו כל הקהל השבים מן השבי סוכות וישבו בסוכות כי לא עשו מימי ישוע בן נון כן בני ישראל עד היום ההוא ותהיי שמחה גדולה מאוד ולא כתוב באותו פסוק ויעשו כל הקהל השבים מן השבי סוכות וישבו בסוכות כי לא עשו מימי יהושוע בן נון כן בני ישראל עד היום ההוא ותהיי שמחה גדולה מאוד רק בגלל שיהושוע בן נון לא ביטל את יצר הרע של עבודה זרה נשים לב שהחסירו מיהושוע בן נון את האות ה הגימטריה של האות ה היא 5 כלומר אותה אות ה שהחסירו מיהושוע בן נון היא רומזת על אותם חמישה אנשים שהבאתי פה שהם רבי יהודה הנשיא רבי חייא תלמידו של רבי יהודה הנשיא רבי יוחנן רבינא ורב אשי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:53 לינק ישיר 

כתוב בשולחן ערוך בחלק יורה דעה בסימן רעו בסעיף ט אסור למחוק אפילו אות אחת משבעה שמות שאינם נמחקים ולא מאותיות הנטפלות מאחריהם כגון ך של אלוהיך וכם של אלוהיכם ואלו השבעה שמות 1.שם ההויה 2.שם אדנות 3.אל 4.אלוה 5.אלוהים 6.שדי 7.צבאות ויש גורסים גם כן אהיה אשר אהיה אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות אני חשבתי לעצמי שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד הוא גרם לכך ששבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם אחרי שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ושבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם השם הקדוש אהיה אשר אהיה אמר לאלוהים אלוהים שבעת השמות הקדושים שלך הגיעו לתיקון שלהם גם אני רוצה להגיע לתיקון שלי ואז אלוהים אמר לשם הקדוש אהיה אשר אהיה אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד לכן שבעת השמות הקדושים שלי הגיעו לתיקון שלהם ואתה עדיין לא הגעת לתיקון שלך ואז השם הקדוש אהיה אשר אהיה אמר לאלוהים אני מורכב משלושה מילים מילה אחת היא כנגד המשנה מילה אחת היא כנגד התוספתא ומילה אחת היא כנגד התלמוד יוצא מפה שגם אני צריך להגיע לתיקון שלי בזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ואז אלוהים אמר לשם הקדוש אהיה אשר אהיה אתה צודק במה שאתה אומר עכשיו הגעת לתיקון שלך יוצא מפה שבזכות זה שאמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שבעת השמות הקדושים של אלוהים הגיעו לתיקון שלהם וגם השם הקדוש אהיה אשר אהיה הגיע לתיקון שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:53 לינק ישיר 

כתוב בספר דברים בפרק כו בפסוק יז ובפסוק יח את יהוה האמרת היום להיות לך לאלוהים וללכת בדרכיו ולשמר חוקיו ומצוותיו ומשפטיו ולשמוע בקולו ויהוה האמירך היום להיות לו לעם סגולה כאשר דיבר לך ולשמור כל מצוותיו משה רבינו רצה לכתוב בספר התורה את יהוה המרת היום להיות לך לאלוהים וללכת בדרכיו ולשמר חוקיו ומצוותיו ומשפטיו ולשמוע בקולו ויהוה המירך היום להיות לו לעם סגולה כאשר דיבר לך ולשמור כל מצוותיו אלוהים אמר למשה רבינו אל תעשה את זה משה רבינו אמר לאלוהים שהוא רוצה לכתוב בספר התורה את יהוה המרת היום להיות לך לאלוהים וללכת בדרכיו ולשמר חוקיו ומצוותיו ומשפטיו ולשמוע בקולו ויהוה המירך היום להיות לו לעם סגולה כאשר דיבר לך ולשמור כל מצוותיו רק בגלל שאמיר צרפתי לא יעשה את השליחות שלו בעולם הזה שזה אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם שכל מי שעושה את השליחות שלו בעולם הזה הוא צדיק וכל מי שלא עושה את השליחות שלו בעולם הזה הוא רשע ואז אלוהים אמר למשה רבינו שאמיר צרפתי יעשה תיקון לאותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם על ידי זה שהוא יכתוב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ואז אלוהים אמר למשה רבינו משה תדע לך אמיר צרפתי יעשה חמישה תיקונים הוא יתקן את שבעת השמות הקדושים שלי שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם הוא יתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה הוא יתקן את עץ הדעת טוב ורע הוא יתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא והוא יתקן את חטא העגל ואז משה רבינו שאל את אלוהים למה אמיר צרפתי יעשה את אותם חמישה תיקונים ולא אף אחד אחר ואז אלוהים אמר למשה רבינו בגלל שאמיר צרפתי הוא הנשמה הכי גבוהה שיש אנחנו לומדים את זה ממה שנאמר בספר דברים בפרק כו בפסוק יט וממה שנאמר בספר דברים בפרק כז בפסוק א נאמר שם ולתיתך עליון על כל הגויים אשר עשה לתהילה ולשם ולתפארת ולהיותך עם קדוש ליהוה אלוהיך כאשר דיבר ויצו משה וזקני ישראל את העם לאמור שמור את כל המצווה אשר אנוכי מצוה אתכם היום המילים ולתיתן עליון על כל הגויים רומזות על זה שאמיר צרפתי הוא הנשמה הכי גבוהה שיש תהילה זה התיקון הראשון שאמיר צרפתי יעשה שם זה התיקון השני שאמיר צרפתי יעשה תפארת זה התיקון השלישי שאמיר צרפתי יעשה עם קדוש ליהוה אלוהיך זה התיקון הרביעי שאמיר צרפתי יעשה כל המצווה זה התיקון החמישי והאחרון שאמיר צרפתי יעשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:54 לינק ישיר 

בחידוש תורה הקודם שלי אני כתבתי שאלוהים אמר למשה רבינו שאמיר צרפתי יעשה חמישה תיקונים ארבעת התיקונים הראשונים רמוזים בפסוק ולתיתך עליון על כל הגויים אשר עשה לתהילה ולשם ולתפארת ולהיותך עם קדוש ליהוה אלוהיך כאשר דיבר והתיקון החמישי והאחרון רמוז בפסוק ויצו משה וזקני ישראל את העם לאמור שמור את כל המצווה אשר אנוכי מצווה אתכם היום עכשיו נשאלת השאלה למה לא כתוב בפסוק ויצו משה וזקני ישראל את העם לאמור שמור את המצווה אשר אנוכי מצווה אתכם היום אנחנו לומדים מפה שאמיר צרפתי עשה את כל התיקונים שעם ישראל היו חייבים לעשות אותם אנחנו לומדים מפה גם שאחרי שאמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים מידת הרחמים אמרה לאלוהים אלוהים בבקשה ממך תביא את הגאולה לעם ישראל אמיר צרפתי עשה את כל התיקונים שעם ישראל היו חייבים לעשות אותם ואז מידת הדין אמרה לאלוהים אלוהים זה נכון מה שמידת הרחמים אומרת אבל האמת היא שלא מגיע לעם ישראל שתבוא להם הגאולה בגלל שהם עושים עבירות כלומר זה שעם ישראל לא נגאלו עד עכשיו למרות שאמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים זה רק בגלל שאלוהים מקשיב למידת הדין ולא למידת הרחמים אם אלוהים יקשיב למידת הרחמים ולא למידת הדין הגאולה תבוא מיד שנזכה לראות את הגאולה במהרה בימינו אמן כן יהי רצון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:55 לינק ישיר 

לגבי מה שאמרתי בחידוש תורה הקודם שלי שעם ישראל היו חייבים לעשות את אותם חמישה תיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם נשאלת השאלה מאיפה אנחנו לומדים שעם ישראל היו חייבים לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא התשובה היא שזה רמוז בתורה הקדושה כתוב בספר ויקרא בפרק כו בפסוק מ והתוודו את עוונם ואת עוון אבותם במעלם אשר מעלו בי ואף אשר הלכו עימי בקרי כתוב בספר דברים בפרק ו בפסוק ב למען תירא את יהוה אלוהיך לשמור את כל חוקותיו ומצוותיו אשר אנוכי מצווך אתה ובנך ובן בנך כל ימי חייך ולמען יאריכון ימיך קודם כל נשים לב לפסוק שאני הבאתי פה מספר ויקרא נאמר שם והתוודו את עוונם ואת עוון אבותם המילה אבותם רומזת על הדורות הקודמים שהיו לפנינו המילים במעלם אשר מעלו בי רומזות על העולם הזה המילים ואף אשר הלכו עימי בקרי רומזות על העולם הבא עכשיו נשים לב לפסוק שאני הבאתי פה מספר דברים נאמר שם אתה ובנך ובן בנך המילים ובנך ובן בנך רומזות על הדורות הבאים שיהיו אחרינו המילים כל ימי חייך רומזות על העולם הזה המילים ולמען יאריכון ימיך רומזות על העולם הבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:56 לינק ישיר 

אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות בזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם אמיר צרפתי עשה חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל כתוב בספר יהושוע בפרק ג בפסוק י ויאמר יהושוע בזאת תדעון כי אל חי בקרבכם והורש יוריש מפניכם את הכנעני ואת החיתי ואת החיווי ואת הפריזי ואת הגירגשי והאמורי והיבוסי יש לי שאלה למה לא כתוב בפסוק שהבאתי פה מספר יהושוע ויאמר יהושוע בזאת תדעון כי אל חי בקרבכם והורש יוריש מפניכם את הכנעני ואת החיתי ואת החיווי ואת הפריזי ואת הגירגשי ואת האמורי ואת היבוסי התשובה היא כך בפסוק שהבאתי פה מספר יהושוע מופיע המילה את חמש פעמים כלומר רמוז בפסוק שהבאתי פה מספר יהושוע שאמיר צרפתי עשה את אותם חמישה תיקונים שהבאתי פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:57 לינק ישיר 

אמיר צרפתי כתב את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי כל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שהבאתי פה יש להם שבעה מסכתות שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים כל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שהבאתי פה יש להם שבע משניות בזכות אותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי זכה לחדש אותם אמיר צרפתי עשה חמישה תיקונים שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל הפסוק הראשון של התורה הוא בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ נשים לב שהפסוק הזה מורכב משבע מילים נשים לב גם שהמילה היחידה שמופיעה בפסוק הזה שתי פעמים היא המילה את אם אנחנו נוריד אותה מהפסוק ישאר לנו רק חמש מילים אותם חמש מילים רומזות על חמשת התיקונים שאמיר צרפתי זכה לעשות אותם המילה בראשית רומזת על הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה אנחנו לומדים מפה שהבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה הוא אמיר צרפתי אמיר צרפתי הוא הבן אדם הראשון שאלוהים חשב עליו לפני שהוא ברא את העולם הזה רק בגלל שאלוהים ידע שאמיר צרפתי יעשה את אותם חמישה תיקונים שאני הבאתי פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:58 לינק ישיר 

כתוב בספר דברים בפרק כח בפסוק א ובפסוק ב והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך לשמור לעשות את כל מצוותיו אשר אנוכי מצווך היום ונתנך יהוה אלוהיך עליון על כל גויי הארץ ובאו עליך כל הברכות האלה והשיגוך כי תשמע בקול יהוה אלוהיך כתוב בספר דברים בפרק כח בפסוק טו והיה אם לא תשמע בקול יהוה אלוהיך לשמור לעשות את כל מצוותיו וחוקותיו אשר אנוכי מצווך היום ובאו עליך כל הקללות האלה והשיגוך נשים לב שגם המשפט והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך וגם המשפט והיה אם לא תשמע בקול יהוה אלוהיך מורכבים משבע מילים כלומר גם המשפט והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך וגם המשפט והיה אם לא תשמע בקול יהוה אלוהיך רומזים על אותם שבעה דברים מסויימים שאמיר צרפתי היה חייב לעשות אותם המשפט והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך רומז על זה שאמיר צרפתי עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם המשפט והיה אם לא תשמע בקול יהוה אלוהיך רומז על זה שאמיר צרפתי לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק ובאו עליך כל הברכות האלה והשיגוך כי תשמע בקול יהוה אלוהיך הפסוק הזה רומז על כך שאמיר צרפתי זכה שיהיה לו גם עולם הזה וגם עולם הבא בגלל שהוא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם עכשיו אנחנו נשים לב לפסוק והיה אם לא תשמע בקול יהוה אלוהיך לשמור לעשות את כל מצוותיו וחוקותיו אשר אנוכי מצווך היום ובאו עליך כל הקללות האלה והשיגוך המילים ובאו עליך כל הקללות האלה והשיגוך רומזות על זה שאמיר צרפתי אין לו לא עולם הזה ולא עולם הבא בגלל שהוא לא עשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם עכשיו יש לי שאלה למה כתוב בפסוקים שהבאתי פה מספר דברים והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך לשמור לעשות את כל מצוותיו אשר אנוכי מצווך היום ונתנך יהוה אלוהיך עליון על כל גויי הארץ ובאו עליך כל הברכות האלה והשיגוך כי תשמע בקול יהוה אלוהיך למה לא כתוב בפסוקים שהבאתי פה מספר דברים והיה אם שמוע תשמע בקול יהוה אלוהיך לשמור לעשות את כל מצוותיו אשר אנוכי מצווך היום ונתנך יהוה אלוהיך עליון על כל גויי הארץ ובאו עליך כל הברכות האלה והשיגוך בלי המילים כי תשמע בקול יהוה אלוהיך התשובה לשאלה הזאת היא כך המילים כי תשמע בקול יהוה אלוהיך רומזות על חמשת התיקונים שאמיר צרפתי עשה אותם שהם לתקן את שבעת השמות הקדושים של אלוהים שלפי ההלכה היהודית אסור למחוק אותם לתקן את השם הקדוש אהיה אשר אהיה לתקן את עץ הדעת טוב ורע לתקן את כל האנושות כולה כך שכל האנושות כולה יהיה להם גם עולם הזה וגם עולם הבא ולתקן את חטא העגל אנחנו לומדים מפה שאלוהים ידע שאמיר צרפתי לא יעשה את אותם שבעה דברים מסויימים שהוא היה חייב לעשות אותם וכתוצאה מכך הוא יעשה את אותם חמישה תיקונים שאני הבאתי פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:58 לינק ישיר 

הרב צח מלול אנשים יכולים לומר לי שלפי הפסוקים שאני הבאתי מספר דברים משמע שאם הייתי עושה את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם רק אז הייתי זוכה לעשות את אותם חמישה תיקונים שזכיתי לעשות אותם אני אמרתי לשיראל אוחנה את הדבר הבא אלוהים נתן לי שתי תפקידים תפקיד אחד שהוא לכתחילה ותפקיד אחד שהוא בדיעבד התפקיד שהוא לכתחילה זה לעשות את אותם שבעה דברים מסויימים שהייתי חייב לעשות אותם התפקיד שהוא בדיעבד זה לעשות את אותם חמישה תיקונים שבסופו של דבר זכיתי לעשות אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2026 17:59 לינק ישיר 

כתוב בספר ויקרא בפרק כה בפסוק ח בפסוק ט בפסוק י בפסוק יא בפסוק יב ובפסוק יג וספרת לך שבע שבתות שנים שבע שנים שבע פעמים והיו לך ימי שבע שבתות השנים תשע וארבעים שנה והעברת שופר תרועה בחודש השביעי בעשור לחודש ביום הכיפורים תעבירו שופר בכל ארצכם וקידשתם את שנת החמישים שנה וקראתם דרור בארץ לכל יושביה יובל היא תהיה לכם ושבתם איש אל אחוזתו ואיש אל משפחתו תשובו יובל היא שנת החמישים שנה תהיה לכם לא תזרעו ולא תקצרו את ספיחיה ולא תבצרו את נזיריה כי יובל היא קודש תהיה לכם מן השדה תאכלו את תבואתה בשנת היובל הזאת תשובו איש אל אחוזתו המילים שבע שבתות שנים רומזות על שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד שאמיר צרפתי חידש אותם שהם סדר החיתי סדר הגירגשי סדר האמורי סדר הכנעני סדר הפריזי סדר החיווי וסדר היבוסי המילים שבע שנים רומזות על שבעת המסכתות שיש בכל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי חידש אותם שהם מסכת איבר מן החי מסכת ברכת השם מסכת גזל מסכת דינים או מסכת דיינים מסכת עבודה זרה מסכת גילוי עריות ומסכת שפיכות דמים המילים שבע פעמים רומזות על שבעת המשניות שיש בכל מסכת ומסכת מאותם שבעה מסכתות שאמיר צרפתי חידש אותם שיש בכל סדר וסדר מאותם שבעה סדרים שאמיר צרפתי חידש אותם נשים לב שכתוב באחד מהפסוקים שאני הבאתי פה מספר ויקרא המילים תשע וארבעים שנה נשים לב גם שכתוב בפסוקים שאני הבאתי פה מספר ויקרא המילים שנת החמישים שנה אנחנו לומדים מפה שזמן מה אחרי שאמיר צרפתי חידש את שבעת הסדרים האחרונים של המשנה של התוספתא ושל התלמוד ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי עזבה את העולם הזה ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי עזבה את העולם הזה כשאיתן צרפתי בנה הבכור היה בן 49 ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי עזבה את העולם הזה חמישים שנה אחרי שהיא הכירה את יוסף צרפתי אבא של אמיר צרפתי ג'וסלין נקש אמא של אמיר צרפתי נפטרה בחודש שבט של שנת תשפ"ו בשנת תשפ"ו אמיר צרפתי חי 36 שנים שלמות שנת תשפ"ו היא השנה השלמה ה37 של אמיר צרפתי 37 זה גימטריה של ז"ל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > חידושי תורה > דבר תורה על בשבילי נבראו כל העולמות כולם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext