בית פורומים בחדרי חרדים

חוק פוליגרף נגד סחיטות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2026 04:34 לינק ישיר 
חוק פוליגרף נגד סחיטות

מה שבאמת יוכל לשנות את ההתנהלות הפושעת של שומרי הסף וכו', זה חוק שיחייב כל אחד שכזה לעבור מידי תקופה בדיקת פוליגרף האם הוא נסחט על ידי גורם כלשהו. בסופו של דבר זה יהיה לטובתו, כי לא יוכלו יותר לסחוט אותו, זה יתגלה מהר מאד.
תארו לעצמכם את היוהמ"שית, או הפצ"רית ודומיהם, רמטכ"ל, מפכ"ל, יו"ר ועדות בכנסת, שופטים, חברי כנסת וחברי מועצות מקומיות ועוד ועוד - כמו למשל השופט גרוניס שבצורה כל כך מוזרה פתאום שינה את דעתו ולמרות זאת מסיבות עלומות מתנגד לגופמן, זה מריח סחיטה עשר ק"מ נגד הרוח.
אם כל וועדה כזו כל חבריה יצטרכו כל שלושה חדשים לעבור פוליגרף נגד סחיטות ובא לציון גואל.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 07:31 לינק ישיר 

הנבל הזה רוצה שקיפות עד שזה מגיע ל-"חלקת אלוקים הקטנה שלו": תוסיף בחוק גם את ראשי "קופות הצדקה למיניהן" דהיינו מה נעשה עם הכסף הרב שנאסף בקופות: זה רק יחזק את ציבור התורמים להמשיך לתרום. למעשה, בשביל מה צריך את החוק הרי לא נאסר על בעלי הקופות להיבדק בפוליגרף כדי להוכיח שידיהם אכן נקיות אבל, משום מה ליבי אומר לי שהם לא יאמצו את הצעתי להיבדק בפוליגרף-חרף זאת שזה היה מגביר ברמות על את זרם התרומות לקופות, ולך תדע את הסיבה האמתית מדוע שיסרבו להיבדק בפוליגרף.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/05/2026 07:40:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 15:02 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
הנבל הזה רוצה שקיפות עד שזה מגיע ל-"חלקת אלוקים הקטנה שלו": תוסיף בחוק גם את ראשי "קופות הצדקה למיניהן" דהיינו מה נעשה עם הכסף הרב שנאסף בקופות: זה רק יחזק את ציבור התורמים להמשיך לתרום. למעשה, בשביל מה צריך את החוק הרי לא נאסר על בעלי הקופות להיבדק בפוליגרף כדי להוכיח שידיהם אכן נקיות אבל, משום מה ליבי אומר לי שהם לא יאמצו את הצעתי להיבדק בפוליגרף-חרף זאת שזה היה מגביר ברמות על את זרם התרומות לקופות, ולך תדע את הסיבה האמתית מדוע שיסרבו להיבדק בפוליגרף.

פותח האשכול העלה כאן נקודה מאוד מענינת, שמציקה הרבה לאזרחים.
התגובה שלך מוזרה ומעצבנת, את מי מענין בכלל מנהלי קופות העיר למיניהן, אדרבה שיקחו גם אותם לפוליגרף, ואם הם לא בסדר שיחליפו אותם, מה שמעצבן בתגובה שלך, זה שאתה מתארח כמו עלוקה, סליחה על הביטוי, על אשכול עם נושא מענין, כדי לתקוף שוב את קופות העיר השנואות עליך.

ולנושא, הייתי מוסיף רשימה ארוכה של אישי ציבור ופוליטיקאים לפוליגרף.
דבר ראשון את ליברמן, האיש שחתך שמאלה בצורה אגרסיבית, נגד חרדים, בזמן שמשפטו התנהל, שאלת הפוליגרף הנדרשת - האם קיבלת הבטחה מהמערכת המשפטית להטבה כלשהי בתמורה לחציית הקוים.
השני כמובן בנט, האדם שרימה את בוחריו ואת כלל בוחרי הימין, בצורה הכי בוגדנית אי פעם בהיסטוריה כאן מאז קום המדינה
אחריו, נועם סולברג, האיש והכיפה שפסקיו לא ממש מסתדרים עם דעותיו..
הרמטכ"ל שגורר את הציבור החרדי הרבה יותר ממש שהיועמשי"ת גוררת אותו
ובראש הכל - מפכ"ל המשטרה שעמד על דעתו כל הזמן שהמשטרה בשום אופן לא תהיה מעורבת במעצרי חרדים לצבא, ויום אחד פתאום עשה פרסה מלאה, והודיע שהמשטרה תתחיל לעצור באופן יזום, למה מה קרה? מה הבטיחו לך? מה איימו עליך?
אוסיף לכאורה על הכל, למרות שכולם מבינים שהכל חשיכה אחת גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2026 20:13 לינק ישיר 

הרשימה שלך מתייחסת בעיקר לעבר, לבדוק מי באמת נסחט, שזה חשוב בפני עצמו אבל לא ברור האם קביל משפטית בפני עצמו אם אין ראיות אחרות והנבדק לא מודה.
זה טוב ואני בעד, אבל אני מתכוון בעיקר ככלי הגנתי מפני סחיטות עתידיות. הסוחטים יידעו שתוך זמן קצר יתברר שהנסחט שלהם אכן נסחט, ובכך מנטרלים מראש את האופציה הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חוק פוליגרף נגד סחיטות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext