|
|
| נשלח ב-11/6/2026 16:31 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אם כך נשאר לך רק לפתור עוד נעלם אחד - בעולם הדמיון שלך, במה עובדים כל העשירונים התחתונים של החילונים, אלו שאינם מגיעים לתקרת תשלום מס הכנסה.
"אַל־תַּעַן כְּסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ פֶּן־תִּשְׁוֶה־לּוֹ גַם־אָתָּה." |
|
כבר השתמשת כמה פעמים בפסוק הזה, ואז שבת אל קיאך וענית לי, כשחשבת שיש לך כן מה לענות..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/06/2026 16:31:34
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2026 17:27 |
|
| |
אתה באמת לא מבין שאני לא מגיב לך? התגובות היו ונשארו לחברי הפורום. גם הפעם זו הצעה לחברי הפורום להתעלם! אתה לא רק עקום לוגית אתה גם צבוע 'למהדרין'. רק לאיש בזוי. 'צבוע' בטלן כמוך , מתאים לו לשרוץ באינטערנעט 'הטמא' אינסוף שעות. ובלי בושה להטיף לערכים החרדיים השמרניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2026 01:33 |
|
| |
ואת כל המילים האלו אתה כותב בתגובה לשאלה שלי - "אם כך נשאר לך רק לפתור עוד נעלם אחד - בעולם הדמיון שלך, במה עובדים כל העשירונים התחתונים של החילונים, אלו שאינם מגיעים לתקרת תשלום מס הכנסה". תראה את התגובה שלי, שפה נקיה, בלי השמצה וירידה על האישיות שלך. ותראה את עצמך איזו שפה וולגרית אתה בוחר, לא ניתן להבין מהתגובה שלי על מה ולמה אתה מדבר ככה לאנשים, יש לנו כאן ויכוח עניני טהור על מהות וכמות העבודה של החרדים, באמצע אתה מתפרץ בצורה מגעילה במיוחד ותוקף אישית "אל תען כסיל" "צבוע בטלן". ועם שפה כל כך וולגרית אני באמת מעדיף שתפסיק להתכתב איתי, ענינית ואישית, נראה אותך עומד במילתך ומתעלם, אדרבה. הייתי עונה לך על ה"שורץ באינטרנט הטמא", כל מי שבודק את התגובות שלי רואה שאני נמצא כאן משך כמה דקות פעמיים ביום, וזה כי אין לי אפשרות להיות כאן יותר מכמה דקות ביום, אבל אני לא חושב שאני אמור להצטדק לפניך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2026 10:57 |
|
| |
אם תלכו לנתבג תראו שם הרבה חילונים ממוצעים שטסים ונהנים אבל אז יבוא האיש החשוב ויאמר לכם שעובדי הניקיון בנתבג ומעמיסי המזוודות והמוכרנים בחנויות שאולי לא מרוויחים מספיק זה החילוני הממוצע . בקיצור אין מה להתווכח .אנחנו לא מדברים אותה שפה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2026 13:16 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | | אם תלכו לנתבג תראו שם הרבה חילונים ממוצעים שטסים ונהנים אבל אז יבוא האיש החשוב ויאמר לכם שעובדי הניקיון בנתבג ומעמיסי המזוודות והמוכרנים בחנויות שאולי לא מרוויחים מספיק זה החילוני הממוצע . בקיצור אין מה להתווכח .אנחנו לא מדברים אותה שפה |
|
רק לעדכונך, מעמיסי המזוודות בנתב"ג מרוויחים לא פחות מבהייטק.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2026 14:17 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | | אם תלכו לנתבג תראו שם הרבה חילונים ממוצעים שטסים ונהנים אבל אז יבוא האיש החשוב ויאמר לכם שעובדי הניקיון בנתבג ומעמיסי המזוודות והמוכרנים בחנויות שאולי לא מרוויחים מספיק זה החילוני הממוצע . בקיצור אין מה להתווכח .אנחנו לא מדברים אותה שפה |
|
קודם כל לא מובן כאן מהיכן יודע ברכת החמה שהחילונים הטסים ונהנים הם הממוצעים, אולי הם העשירים. מה שברור הוא, שחרדים, גם אלו שיש להם כסף, נמנעים בדרך כלל לטוס לחו"ל לטיולים מכמה וכמה סיבות.
|
|
|
|
|