| נשלח ב-5/6/2026 11:06 |
|
| |
מביך - אשתו של סולברג - לא יכול להיות שיהודים יעשו את זה אחד לשני
נאום מביך מאוד שאמרה גב' סולברג אשתו של שופט בית המשפט העליון נועם סולברג
על ההרס שנעשה בביתה, שברו עציצים וניפצו חלונות, ולכלכו את הכניסה לביתה,
לא יכול להיות שיהודים יעשו את זה אחד לשני ! ! !
אנחנו ילדים של ניצולי שואה ! ! !
יהודים ככה פוגעים אחד בשני????
איך זה יכול להיות?
איך זה יכול להיות?
תסתכלו ,איזה הרס,
פוגרום ! ! !
מה זה ליל הבדולח???
ואני רוצה להזכיר לכווווווולם שאם היא השוותה את מה שנעשה לה לשואה,
לליל הבדולח,
זה פעם ראשונה מאז השואה,
שיהודים נעצרים על זה שהם רוצים לחיות כיהודים,
שזה פעם ראשונה שיהודים נעצרים על זה שהם רוצים ללמוד תורה,
שיהודים חרדים חשים נרדפים על ידי השלטונות, (פשוט כמשמעו)
זה פעם ראשונה מאז השואה, שניתן לפגוע בחרדים מבלי לחשוש שיפנו למשטרה,
כי הם ייעצרו בו במקום,
שעשרות אלפי תינוקות חרדים סובלים ממצוקה, (לא טעות)
עשרות אלפי אמהות חרדיות לא ישנות בלילה, מחשש שמא יעצרו את הילד שלהם,
לכל הרשעות והאכזריות הזאת אחראי בעלה, שהוא איש רשע ומלא שנאה לחרדים (לא טעות)
אותו רשע מרושע, עומד מאחורי הסבל הזה, למאות אלפי יהודים (לא טעות) .
וכולנו שואלים, איך אחרי השואה הנוראית,
יהודים יכולים לעשות כך אחד לשני.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/06/2026 11:09:47
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2026 11:13 |
|
| |
עשרות אלפי אמהות חושדות שהבן לא יחזור.
קצת פרופורציה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2026 13:07 |
|
| |
| שאגתשביט כתב: |  | | עשרות אלפי אמהות חושדות שהבן לא יחזור.
קצת פרופורציה |
|
מה זה קשור?
בגלל זה מותר להתעלל בנו ולחנוק אותנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2026 17:10 |
|
| |
גברת צודקת כל התגובות לה היו בסגנון "בעלך עשה יותר גרוע" אלימות זאת לא מדרכי היהדות מי שעשה הפוגרום לא ינקה מדינה של גהינום
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2026 17:49 |
|
| |
ינון מגל פרסם ציוץ של אחת בשם חני וייזר (שיהיה ברור ,אני נגד אלימות מכל סוג שהוא ! ! ! אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו)
לא בטוחה אם סיפרתי שסולברג ישב בבג״ץ של תושבי רחביה שעתרו נגד המשטרה שלא הגנה עלינו מפני הקפלניסטים *במשך שנים* כשהם החריבו את השכונה שלנו, השחיתו רכוש פרטי וציבורי, הציתו אש, הרעישו רעשים מטורפים ממש מתחת החלונות שלנו, חסמו כבישים יום יום במשך חודשים... סולברג (יחד עם מינץ ווילנר) החליט למחוק את העתירה שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2026 18:50 |
|
| |
אם זה נכון אין לי שום רחמים עליו. תושבי רחביה מנער ועד זקן כולל ניצולי שואה ותינוקות שטרם טעמו טעם חטא אכן סבלו שנים רבות מהקפלניסטים בגרסתם הקודמת יום ולילה בלי מנוחה והמשטרה לא עשתה להם כלום גם כששרפו והפכו ניידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2026 22:41 |
|
| |
אלו היו אנשים אחרים בזמנים אחרים... (יהיר לפיד)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 09:56 |
|
| |
לא מכיר את הדקויות, וגם לשמחתי לא יודע מה רמת ההרס שנעשתה. אבל נראה שההלם שלה ושל התינוק שבידה משמעותי מאוד, מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם היו פוגעים בביתכם ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 14:36 |
|
| |
אז פייגלין תומך באמירותיו הבוטות של סולברג ? כמו דרישתו הנחרצת מהמשטרה להשליך למעצר את כלל בחורי הישיבות "בכדי שלא יהא חוטא נשכר " עפ"ל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 15:04 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לא מכיר את הדקויות, וגם לשמחתי לא יודע מה רמת ההרס שנעשתה. אבל נראה שההלם שלה ושל התינוק שבידה משמעותי מאוד, מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם היו פוגעים בביתכם ככה. |
|
באמת שאני לא מבין את ההלם הגדול. אם אתה היית שולח אלפי בחורים לכלא, וגורם לכאוס בציבור ענק של מליון וחצי איש, לא היית מצפה שישברו לך כמה עציצים ליד הבית? אני כמובן לא קורא לבוא לעשות את זה, רק מתייחס ל"הלם הגדול שתפס אותה".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 16:38 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | גברת צודקת כל התגובות לה היו בסגנון "בעלך עשה יותר גרוע" אלימות זאת לא מדרכי היהדות מי שעשה הפוגרום לא ינקה מדינה של גהינום
|
|
מתיפייף שפל ונבזה, תבדוק בשולחן ערוך מה הדין של "כל המיצר לישראל" ואח"כ תדבר על דרכי היהדות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 16:52 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | לא מכיר את הדקויות, וגם לשמחתי לא יודע מה רמת ההרס שנעשתה. אבל נראה שההלם שלה ושל התינוק שבידה משמעותי מאוד, מעניין איך אתם הייתם מגיבים אם היו פוגעים בביתכם ככה. |
|
כשהתחילו לנקום בנאצים, היטלר התבכיין שהורגים אנשים חפים מפשע
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 16:57 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | ינון מגל פרסם ציוץ של אחת בשם חני וייזר (שיהיה ברור ,אני נגד אלימות מכל סוג שהוא ! ! ! אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו)
לא בטוחה אם סיפרתי שסולברג ישב בבג״ץ של תושבי רחביה שעתרו נגד המשטרה שלא הגנה עלינו מפני הקפלניסטים *במשך שנים* כשהם החריבו את השכונה שלנו, השחיתו רכוש פרטי וציבורי, הציתו אש, הרעישו רעשים מטורפים ממש מתחת החלונות שלנו, חסמו כבישים יום יום במשך חודשים... סולברג (יחד עם מינץ ווילנר) החליט למחוק את העתירה שלנו. |
|
אני ממש לא מבין איך אפשר ללמד עליו זכות אחרי הסיפור הזה, וזה חוץ משאר ה"מעשים טובים" שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 17:22 |
|
| |
| פיינרך כתב: |  | גברת צודקת כל התגובות לה היו בסגנון "בעלך עשה יותר גרוע" אלימות זאת לא מדרכי היהדות מי שעשה הפוגרום לא ינקה מדינה של גהינום
|
|
הפוגרום בכמה עציצים.. קצת זילות במושג פוגרום. ב"פוגרום ת"ח ות"ט" רצחו אלפי יהודים בפוגרום תשפ"ו רצחו שלשה עציצים, והזעזוע אותו זעזע.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2026 17:53 |
|
| |
המרחק מעציצים לשפיכות דמים קטן ממה שאתם חושבים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2026 08:05 |
|
| |
לא צריך לשפוט את אשתו של סולברג על דבריה הבלתי פרופורציונליים: בנסיבות האלה שעשרות אנשים משולהבים פרצו בצרחות אימים לחצר ביתה הפרטי, שברו ורמסו, צריך לקבל בהבנה את דבריה הקשים. כולנו ראינו את סערת הרגשות שבה הייתה מצויה.
|
|
|
|
|