בית פורומים בחדרי חרדים

אני כועס שכיבו לי הנשמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2026 12:17 לינק ישיר 

תוקן על ידי momeir ב- 22/06/2026 12:20:50

תוקן על ידי momeir ב- 22/06/2026 12:22:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2026 12:17 לינק ישיר 

תוקן על ידי momeir ב- 22/06/2026 12:21:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2026 12:23 לינק ישיר 

יש 'צדיקים' בפורום שיודעים חשבונות שמיים. הם אנשים חשובים, שיודעים דעת עליון.  הם  יודעים בוודאות את הסיבה ל'שואה' הנוראה בגזרות ת"ש – תש"ה.

האם לדוגמא במסעי הצלב היהודים היו חילונים?

האם בפרעות קנ"א היהודים היו חילוניים?

האם בעלילות הדם היהודים היו חילוניים ?

האם בגזרות ת"ח-ת"ט היהודים היו חילוניים?  

ניקח את גזרות ת"ח-ת"ט כדוגמא.  שיבהירו לנו, הציבור הבור והמפונק של דורנו,  מה הם באמת  'גזרות'.  

רבי נתן נטע הנובר ששרד את גזרות ת"ח ת"ט . מתאר בספרו "יוון מצולה"   כיצד  קהילות ענקיות ומשגשגות נמחו כליל מעל פני האדמה, כיצד הם הושמדו!  בהן קהילות גדולות וחשובות כמו  נמירוב, טולצ'ין, פולנאה ועוד...

הוא מתאר כיצד יהודים רבים נשרפו בעודם בחיים. כיצד כלאו הפורעים את חברי הקהילה בתוך בתי הכנסת והעלו את המבנה באש.

הכיצד אילצו יהודים לחפור את קבריהם בעצמם וקברו אותם בעודם בחיים.

כיצד אילצו בני משפחה להרוג זה את זה.

כיצד פשטו את עורם של יהודים בעודם בחיים והשליכו את גופותיהם לכלבים,

כיצד כרתו ידיים ורגליים של יהודים והשאירו אותם לדמם למוות בייסורים.

כיצד פתחו  הקוזאקים הארורים את בטנן של נשים הרות, הוציאו את העוברים, ובמקומם הכניסו חתולים חיים לתוך הבטן, תפרו אותה והותירו את הנשים למות בסבל נורא.

איך ילדים ותינוקות נשחטו בחיק אימותיהם או שופדו על חניתות.

כיצד נשים ונערות רבות נאנסו באכזריות לעיני משפחותיהן לפני שנרצחו או נלקחו לשבי כדי להימכר כשפחות בשווקים.

ועוד....

כאמור, אני לא מספיק 'איש חשוב' כדי לדעת חשבונות שמיים.

אבל אני כן יודע בוודאות שאני לא רוצה למות במיני מיתות אכזריות  כנ"ל . או להירצח כמו שקרה לבני משפחת הסבא שלי הי"ד בשואה הארורה.  רק לפני דור אחד.

אני מברך ומודה לחיילי צה"ל העומדים על משמרתם כדי שהמוסלמנאצים לא יוכלו לטבוח בנו.

אני יודע שגם אין סומכין על הנס וגם אי אפשר לסמוך רק על 'כוחי ועוצם ידי'. וחייבים סייעתא דשמיא.  

תוקן על ידי momeir ב- 22/06/2026 12:24:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2026 16:07 לינק ישיר 

momeir כתב:

יש 'צדיקים' בפורום שיודעים חשבונות שמיים. הם אנשים חשובים, שיודעים דעת עליון.  הם  יודעים בוודאות את הסיבה ל'שואה' הנוראה בגזרות ת"ש –תש"ה.

האם לדוגמא במסעי הצלב היהודים היו חילונים?

האם בפרעות קנ"א היהודים היו חילוניים?

האם בעלילות הדם היהודים היו חילוניים ?

האם בגזרות ת"ח-ת"ט היהודים היו חילוניים?  

ניקח את גזרות ת"ח-ת"ט כדוגמא.  שיבהירו לנו, הציבור הבור והמפונק של דורנו,  מה הם באמת  'גזרות'.  

רבי נתן נטע הנובר ששרד את גזרות ת"ח ת"ט . מתאר בספרו "יוון מצולה"   כיצד  קהילות ענקיות ומשגשגות נמחו כליל מעל פני האדמה, כיצד הם הושמדו!  בהן קהילות גדולות וחשובות כמו  נמירוב, טולצ'ין, פולנאה ועוד...

הוא מתאר כיצד יהודים רבים נשרפו בעודם בחיים. כיצד כלאו הפורעים את חברי הקהילה בתוך בתי הכנסת והעלו את המבנה באש.

הכיצד אילצו יהודים לחפור את קבריהם בעצמם וקברו אותם בעודם בחיים.

כיצד אילצו בני משפחה להרוג זה את זה.

כיצד פשטו את עורם של יהודים בעודם בחיים והשליכו את גופותיהם לכלבים,

כיצד כרתו ידיים ורגליים של יהודים והשאירו אותם לדמם למוות בייסורים.

כיצד פתחו  הקוזאקים הארורים את בטנן של נשים הרות, הוציאו את העוברים, ובמקומם הכניסו חתולים חיים לתוך הבטן, תפרו אותה והותירו את הנשים למות בסבל נורא.

איך ילדים ותינוקות נשחטו בחיק אימותיהם או שופדו על חניתות.

כיצד נשים ונערות רבות נאנסו באכזריות לעיני משפחותיהן לפני שנרצחו או נלקחו לשבי כדי להימכר כשפחות בשווקים.

ועוד....

כאמור, אני לא מספיק 'איש חשוב' כדי לדעת חשבונות שמיים.

אבל אני כן יודע בוודאות שאני לא רוצה למות במיני מיתות אכזריות  כנ"ל . או להירצח כמו שקרה לבני משפחת הסבא שלי הי"ד בשואה הארורה.  רק לפני דור אחד.

אני מברך ומודה לחיילי צה"ל העומדים על משמרתם כדי שהמוסלמנאצים לא יוכלו לטבוח בנו.

אני יודע שגם אין סומכין על הנס וגם אי אפשר לסמוך רק על 'כוחי ועוצם ידי'. וחייבים סייעתא דשמיא.  

תוקן על ידי momeir ב- 22/06/2026 12:24:23

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אני כועס שכיבו לי הנשמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.