לדעתי ואני מרשה לעצמי לנבא הימין למרות הכל ולמרות הסקרים ינצח את הבחירות הקרובות .וזה בעיקר בגלל הדמוגרפיה ובעיקר בגלל זה. הרכבת כבר מזמן יצאה מהתחנה והתקשורת השמאלנית עוד מחכה לרכבת שתגיע .4 שנים מהבחירות הקודמות זה נצח . והדמוגרפיה בארץ השתנתה בהרבה . העם היום הרבה יותר ימני ומלחמת 7 באוקטובר רק העצימה את זה . הסקרים שמנבאים 7 לג' ו9 לשס פשוט לא מחוברים למציאות .
דבר נוסף גדי אייזנקוט אדם יקר שלחם למען המדינה ואיבד את היקר לו מכל למענה . אולם בפוליטיקה צריך גם לדעת לשרוט ולהתאגרף ולהלחם בציפורניים ובשיניים בכל צורה אפשרית. גדי היקר במובן הזה יותר דומה לבני גנץ היקר . תמים נאיבי .לא מספיק ערמומי ולא מספיק נכלולי . בלי התכונות האלה לא תשרוד בפוליטיקה ולא רק בישראל. אני כבר מדמיין את תירוצי השמאל אחרי הבחירות מדוע הלכו אחרי אייזנקוט שאין לו את הדרוש לפוליטיקה אצלינו . יש לו אידי דלק שמספיקים לריצה אחת של בחירות בתור הפראייר התורן של השמאל והחמור החדש של המשיח .ככה לא בונים חומה וככה לא מנצחים בחירות .אין לגדי את האישיות הנדרשת לנצח ולא יעזור איך שינסו לרפד את זה שהוא עממי מזרחי ומחובר לעם. הוא פשוט לא מחובר לכלום .לא יודע להתלהב .מדבר מונוטוני . לא סוחף ולא עובר מסך.
נשלח ב-5/7/2026 12:31
הוא נטול כריזה כמו גנץ ולא חתיך ועובר מסך בניגוד לגנץ. היתרון היחיד שלו כעת זה שהוא שותק ונותן לתקשורת לשווק אותו כאדם ישר, שקול ומרכז. בפועל הוא בדעות קרובות יותר ליאיר גולן מאשר מרכז והציבור לא טיפש וסנילי גם אם לא תמיד חכם. https://x.com/i/status/2073501432062398956
תוקן על ידי muki28 ב- 05/07/2026 12:41:32
נשלח ב-5/7/2026 13:58
יותר משופשף מגנץ. אינו ממגמגם. רושם שלי. עדיין אין לו מראה/כשרון של מנהיג.
נשלח ב-5/7/2026 17:10
לביבי יש כריזמה של צנון בשלהי הקיץ...
נשלח ב-5/7/2026 18:37
כריזמה אהער, כריזמה אהין. אייזנקוט גם ביום גרוע מקבל בסקרים לפחות 18 מנדטים. כולם על הגב שלו. בלי רשימה. הנתון המרשים הזה מראה שהציבור תופס אותו כמבוגר אחראי.
מה זה אם לא הבעת אמון באופי שלו, בניסיון שלו, וביכולת שלו להוביל ולהיות ראש ממשלה?
נשלח ב-5/7/2026 18:53
גם גנץ וגם לפיד קיבלו את המספרים הללו בעבר ואף יותר. זה אומר יותר על המתחרים שלו ועל השמאל שמריץ אותו מאשר עליו אישית. פשוט המתחרים שלו במחנה גרועים יותר או שכבר נשרפו והוא המועמד היחיד שעדיין נקי יחסית על סמך הזכרון הקצר שלנו, אפשר להציגו כמרכז, ויש להם סיכוי, גם אם לא גדול לנצח איתו כל עוד לא יפתח את הפה יותר מדי. יש לציין שהם למדו קצת מהפשלות עם הטלפרומפטר של גנץ בזמנו ולכן לא נראה את איזנקוט מתראיין הרבה.
נשלח ב-5/7/2026 20:36
גדי איזנקוט (החברים האשכנזים נתנו לו את הכינוי אייזנקוט)
הוא סמולני קיצוני, אין הרבה הבדל בינו לבין יאיר גולן,
הוא לא צריך לעשות כלום, התשקורת עושה בשבילו את כל העבודה,
בנתיים הוא רק צריך לומר הרבה מילים בלי שום תוכן,
והוא הולך לעשות את כל מה שהתשקורת הסמולנית תגיד לו.
מה שאני זוכר ממנו,
שממש בימים הראשונים שלו כרמטכ"ל,
הוא החל לפגוע בצורה בוטה בחיילים הדתיים,
מפאת מרחק הזמן, אני לא זוכר מה זה היה,
אבל את השאלה,
זה מה שיש לרמטכ"ל לעשות כשהוא מתחיל את התפקיד החשוב הזה???????
את זה אני זוכר היטיב.
נשלח ב-5/7/2026 22:57
מעניין שרעיונוביץ טוען שאיזנקוט שמאלני כמו יאיר גולן. ברוך מרזל טוען שגולן כלל לא שמאלני, והוא בכלל חשב שיצטרף למפלגות ימין...
נשלח ב-5/7/2026 23:23
הצד השווה שבהם ששניהם ימכרו גם את האמא שלהם אם צריך בשביל לזכות בתפקיד
נשלח ב-6/7/2026 10:39
והימנים קדושים וטהורים...
נשלח ב-6/7/2026 10:53
אין קדושה וטהרה בפוליטיקה המסואבת. הכל אינטרסים, כבוד וכסף. ועדיין יש כאלו שיש להם קווים אדומים ויש נוכלים וחלולים שאין להם שום מעצור. אם אתה מעדיף אותם זה או שאתה לא חי בישראל או לוקה במחלת השנאה קשת הריפוי
נשלח ב-7/7/2026 00:13
למי בימין יש קווים אדומים?
נשלח ב-7/7/2026 07:41
לא לוקח אחריות למי יש, אבל למי שהקים וגם אומר שמתכוון להקים ממשלה עם הבני דודים בטוח שאין
נשלח ב-7/7/2026 11:20
ראה אשכול חדש
נשלח ב-7/7/2026 11:42
א. תגובה שמאלנית טיפוסית כשאין מה לענות לגופו של עניין. ב. לא שמעתי שינון מגל רץ לראשות הממשלה.
נשלח ב-7/7/2026 18:40
היכן הוזכר כאן ריצה לראשות ממשלה. שאלתי על הימין. זה שאינו יודע לקרוא...