| נשלח ב-13/7/2026 17:14 |
|
| |
סיפור מחריד על מסית ומדיח חרדים לפדופיליה שנגזרו עליו 17 שנת מאסר
בית המשפט המחוזי בלוד גזר עונש של 17 שנות מאסר בפועל ופיצוי בסך 200 אלף שקלים על אורי אלפי (22) ממזכרת בתיה, שהורשע בביצוע סדרה ארוכה של עבירות מין ברשת. לפי האישום, אלפי השתמש באפליקציות וברשתות חברתיות כדי לפנות לכ-25 גברים, מהם כמה חרדים מלמדים בחדר ואברכי כולל, אבות לילדים, באמצעות חשבונות פיקטיביים ותחת זהויות בדויות כשהוא מתחזה לאישה, וקיים איתם שיחות עם תוכן מיני. במהלך השיחות הוא הנחה אותם לבצע מעשים מיניים מחרידים בילדיהם הקטינים ילדי גן פעוטות וילדים רכים בשנים, ולצלם את המעשים ולשלוח לו את התיעוד, ובתמורה יתן להם שירותי מין. בית המשפט הדגיש כי למרות שהאבות ביצעו בעצמם את המעשים וחלקים אף הועמדו לדין, הנאשם היה הרוח החיה מאחורי העבירות.
ויותר ממה שכתוב יש כאן. ועל המקרים יש צא"פ עקב מעורבות קטינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2026 15:21 |
|
| |
אני מאוד מקווה שאותם מלמדים ואברכים ישבו בכלא יחד איתו להרבה מאוד שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2026 15:40 |
|
| |
לעומתך, אני מקוה שכל ה25 אנשים שפגעו בילדים ישבו בכלא. לא רק ה"מלמדים והאברכים" הסיפור אגב ישן, אבל למיטב זכרוני, היה שם אברך אחד ומורה דתי אחד. חבל שכל היתר לא יענשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2026 17:26 |
|
| |
הפעם אנחנו לגמרי מסכימים. כל מי שפגע בילדים שישב הרבה שנים בכלא! לא משנה אם הם מלמדים, אברכים, חילונים או בלבוש חרדי או דתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2026 20:41 |
|
| |
כתב האישום הוגש ב 17.03.2025 וגזר דין ניתן שלשום. ומעורבים לצערינו הרב יש יותר מדי חרדים מהשופרא דשופרא בתוך הרפש הזה, ואכן חלקם במעצר או במעצר בית. וזה התירוץ לכל מי שתוהה להיכן נעלם הר"מ שלו, או המלמד בחדר של הבן שלו וכו'. בחיפוש ברשת אפשר לגלות באיזה מעשים מחרידים מדובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2026 09:18 |
|
| |
אני כבר אתמול חיפשתי, ולא מצאתי אפילו אתר אחד עם התייחסות למספר החרדים בסיפור הזה.
מכולם, כאן בחדרי חרדים, באשכול זה, המקום היחיד שבתוך הטרגדיה העצומה כאן של ילדים שנפגעו, חילונים וחרדים, מוצא מישהו לנכון לקחת את זה לכיוון חבטות בחרדים, תוך כדי שמחה לאיד, מה אתה חוגג? "שופרא דשופרא"? יש כאן נפגעים, אם הילד שלך היה נפגע היית גם שמח ורוקד ככה?
בכל אופן לפני יותר משנה כשהתפרסם הסיפור, ראיתי כן כתבה אחת שפורסם בה שיש גם חרדי אחד ומורה אחד דתי בסיפור, אתה מוזמן להביא לכאן איזשהי הוכחה לכך עם מספרים, לפני שתמשיך לרקוד לנו כאן עם השמחה הגדולה שאופפת אותך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2026 14:44 |
|
| |
לא נשאר לי אלא לצטט מישהו שכתב עליך אחד המגיבים דפה "טאמבל".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2026 01:30 |
|
| |
אני מבין שפשפת וחיפשת ולא מצאת שום סימוכין לדבריך, ואז חזרת עם התשובה הזאת.. זה בסדר, משתתפים בתסכול שאתה חש, ומבינים את הצורך שלך בשחרור האגרסיביות.
|
|
|
|
|