| נשלח ב-19/7/2026 13:24 |
|
| |
סירב לשבת ליד אישה וסטר לדיילת
בן 29 ממוצא טורקי סירב לשבת ליד אישה בטיסת "טורקיש איירליינס", בטענה שהדבר מנוגד לחוקי השריעה האיסלאמיים - דיילת שהוזעקה לעזרה וניסתה לשוחח איתו חטפה ממנו סטירת לחי מצלצלת, הוא נעצר, ובחקירתו הודה במיוחס לו - וקילל את השוטרים בטורקית כנראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2026 13:46 |
|
| |
| בדילויעבור כתב: |  | בן 29 ממוצא טורקי סירב לשבת ליד אישה בטיסת "טורקיש איירליינס", בטענה שהדבר מנוגד לחוקי השריעה האיסלאמיים - דיילת שהוזעקה לעזרה וניסתה לשוחח איתו חטפה ממנו סטירת לחי מצלצלת, הוא נעצר, ובחקירתו הודה במיוחס לו - וקילל את השוטרים בטורקית כנראה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2026 14:09 |
|
| |
אני חושד שהוא לא קילל בטורקית אלא באידיש...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2026 15:39 |
|
| |
נו, מוסלמי ירא אללה, רוצה לקדש את עיניו לפי השריעה והחדית׳ ותמיד יש איזו אישה אתה תבוא ותבלבל תשכל שמדובר בנוחות?
מדובר בגאווה מסריחה, של נשים פמיניסטיות שלא מסוגלות לחשוב אפילו שניה על להכיר את מקומם ולשבת, במקום להידחף ולשבת לפני עשרות גברים.
אני לא מבין איך אפשר לתמוך באישה ובדיילת המחוצפת. איך הן לא מבינות שאותו טורקי פשוט סובל אם הוא ישב ליד אישה.
חצופות!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2026 15:46 |
|
| |
מה פתאום. ארגוני הנשים בעולם כולו מצדיעות לטורקי המוסלמי על עמידתו בעקביות על עקרונות הדת שלו, למרות כל רעשי הרקע. לא ייתכן שיאלצו אותו חלילה לעבור על עקרונות אלה. חופש דת הוא ערך מקודש בעיני הציוויליזציה המערבית כולה. מי שלא מבין דבר כל כך בסיסי שכזה הוא פרימיטיבי וחשוך.
תוקן על ידי hhaavv ב- 19/07/2026 15:47:17
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2026 16:54 |
|
| |
ערבי חילוני, יהודי חילוני, לשניהם אני בז באותה מידה אנשים שהתערטלו מכל דבר קדוש ויקר להם, והפכו להיות יותר דומים לבהמות.
אין קשר כמובן לאלימות שהוא הפגין, את זה לא תשמעו על חרדים שסרבו לשבת ליד אשה במטוסים, ובפרט שהוא סטר לדיילת.. משום מה נגיעה באשה אינה בעיה אצלו. אבל זה הרי לא הנושא של מזרחיסטי הפורום כאן, הענין שלהם הוא אך ורק בסירובו לשבת ליד אשה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 19/07/2026 16:55:32
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2026 12:48 |
|
| |
אוי ווי אוי ווי אוי ווי
אלוהים התגלה בהר סיני לעיני שישים ריבוא ונתן למשה את התורה, זו המסורת היהודית שמי שמאמין בה רואה בה אמת לאמיתה, לכן המאמין היהודי לא מקבל את הלא מאמין, מבחינתו זו עובדה המסורת על מתן תורה, יבוא גס רוח כאי חשוב ויבוז וישנא, נו שוין, אבל גס הרוח הזה בז לערבי מוסלמי שלא מאמין(כמוני) שהמלאך גבריאל נתן את הקוראן לנביא מוחמד, מה שכנראה, אלא אם אני טועה, גם הטיפש הלא חשוב, לא מאמין שהמלאך גבריאל התגלה לנביא מוחמד, אז למה הוא בז לאדם שלא מקבל מסורת טועה? מסורת שיקרית?
מדובר באדם גס רוח, שונא טיפש וכו' בקיצר הכי לא איש ובטח הכי לא חשוב
אי אדם בז לאדם שלא מוכן להאמין לשטויות באותה מידה שהוא בז לאדם שלא מקבל אמת לאמיתה,
ראיתם פעם טיפש/רע/ הדיוט או כל דבר אחר שתחשבו עליו,
עכשיו הטיפש יסביר בק"ן הסברים את דברי האיוולת,
"אם תכתוש האוויל במכתש..... לא תסור מעליו איוולתו.
| איש_חשוב כתב: |  | ערבי חילוני, יהודי חילוני, לשניהם אני בז באותה מידה אנשים שהתערטלו מכל דבר קדוש ויקר להם, והפכו להיות יותר דומים לבהמות.
אין קשר כמובן לאלימות שהוא הפגין, את זה לא תשמעו על חרדים שסרבו לשבת ליד אשה במטוסים, ובפרט שהוא סטר לדיילת.. משום מה נגיעה באשה אינה בעיה אצלו. אבל זה הרי לא הנושא של מזרחיסטי הפורום כאן, הענין שלהם הוא אך ורק בסירובו לשבת ליד אשה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 19/07/2026 16:55:32 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2026 13:53 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | אלוהים התגלה בהר סיני לעיני שישים ריבוא ונתן למשה את התורה, זו המסורת היהודית שמי שמאמין בה רואה בה אמת לאמיתה, לכן המאמין היהודי לא מקבל את הלא מאמין, מבחינתו זו עובדה המסורת על מתן תורה, יבוא גס רוח כאי חשוב ויבוז וישנא, נו שוין, אבל גס הרוח הזה בז לערבי מוסלמי שלא מאמין(כמוני) שהמלאך גבריאל נתן את הקוראן לנביא מוחמד, מה שכנראה, אלא אם אני טועה, גם הטיפש הלא חשוב, לא מאמין שהמלאך גבריאל התגלה לנביא מוחמד, אז למה הוא בז לאדם שלא מקבל מסורת טועה? מסורת שיקרית?
אי אדם בז לאדם שלא מוכן להאמין לשטויות באותה מידה שהוא בז לאדם שלא מקבל אמת לאמיתה,
|
|
אל דאגה אני לא עונה לאדם עם שפה כזאת למרות שיש לי מה.
אני קורא להנהלת הפורום לבוא לכאן לאשכול, ולהבהיר האם מתאפשר להגיב בשפה זו כן או לא. בחוקי הפורום כאן: https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=782395&forum_id=8539
4) אין לכתוב הודעות הפוגעות בצורה אישית באחד מחברי הפורום. ביטויים כאלו יצונזרו מייד
מי שעוקב אחרי ההודעות של ben_nachum אחורה, עשרות ומאות הודעות, ימצא את הסגנון הזה שמופיע כאן בהודעה, כולו מלא בביטויים הפוגעות בצורה אישית, נגד הרבה חברי פורום כאן. אם רשמית ניתן לכתוב ככה, נא לאשר את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2026 14:01 |
|
| |
הוא קורא הבנתם, האדם שבז לאנשים שלא מאמינים שהמלאך גבריאל מסר את הקוראן לנביא מוחמד, קורא למן דהו לחסום את זה שבז לטיפש, חחח...
| איש_חשוב כתב: |  | אלוהים התגלה בהר סיני לעיני שישים ריבוא ונתן למשה את התורה, זו המסורת היהודית שמי שמאמין בה רואה בה אמת לאמיתה, לכן המאמין היהודי לא מקבל את הלא מאמין, מבחינתו זו עובדה המסורת על מתן תורה, יבוא גס רוח כאי חשוב ויבוז וישנא, נו שוין, אבל גס הרוח הזה בז לערבי מוסלמי שלא מאמין(כמוני) שהמלאך גבריאל נתן את הקוראן לנביא מוחמד, מה שכנראה, אלא אם אני טועה, גם הטיפש הלא חשוב, לא מאמין שהמלאך גבריאל התגלה לנביא מוחמד, אז למה הוא בז לאדם שלא מקבל מסורת טועה? מסורת שיקרית?
אל דאגה אני לא עונה לאדם עם שפה כזאת למרות שיש לי מה.
אני קורא להנהלת הפורום לבוא לכאן לאשכול, ולהבהיר האם מתאפשר להגיב בשפה זו כן או לא. בחוקי הפורום כאן: https://forums.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=782395&forum_id=8539
4) אין לכתוב הודעות הפוגעות בצורה אישית באחד מחברי הפורום. ביטויים כאלו יצונזרו מייד
מי שעוקב אחרי ההודעות של ben_nachum אחורה, עשרות ומאות הודעות, ימצא את הסגנון הזה שמופיע כאן בהודעה, כולו מלא בביטויים הפוגעות בצורה אישית, נגד הרבה חברי פורום כאן. אם רשמית ניתן לכתוב ככה, נא לאשר את זה.
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2026 14:29 |
|
| |
יש דרך להגיב!, יש גם מה לענות על מה שטענת כאן אבל השפה שלך היא כמו הטוקבקיסטים של וינט - מלאה בקללות והשמצות אני לא אגיב לאדם שכותב בצורה כזאת!, ואם להנהלת הפורום אין בעיה עם השפה הוולגרית הזאת, שתוריד את הרמה של הפורום.
|
|
|
|
|