pastingשלום וברכה,
אני מפתח Full Stack ופרילנסר, ועוסק גם ב־DevOps, אוטומציות, אינטגרציות ופתרונות מבוססי AI.
בתקופה האחרונה בניתי MVP עובד שמחבר בין תיבת מייל לבין טלפון כשר: כאשר נכנס מייל חדש, המערכת מבצעת צינתוק למספר שהוגדר.
ברור לי שכבר קיימים שירותים שמאפשרים לקבל צינתוק בעקבות מייל, ולכן הרעיון שלי אינו להסתפק בעוד שירות שמתריע על כל הודעה שנכנסת. הכיוון שאני בוחן הוא להפוך את ההתראה לחכמה, מדויקת ושימושית הרבה יותר.
במקום לקבל צינתוק על כל פרסומת, ניוזלטר או הודעה אוטומטית, המערכת תוכל לזהות אילו מיילים באמת דורשים תשומת לב מיידית, ורק עליהם להפעיל את ההתראה.
לדוגמה:
פנייה חדשה מלקוח
הצעת עבודה או משרה רלוונטית
הודעה מאדם מסוים
מייל המכיל מילות מפתח שהמשתמש הגדיר
פנייה עסקית שנראית כמו ליד חדש
הודעה שדורשת תגובה מהירה
חשבונית, אישור תשלום או הודעה חשובה ממערכת
מייל שתוכנו מעיד על תקלה או בעיה דחופה
פנייה שהתקבלה מטופס באתר
הודעה שהמערכת מזהה כבעלת חשיבות גבוהה
הערך המרכזי בעיניי הוא לא עצם הצינתוק, אלא היכולת לאפשר לאדם שמשתמש בטלפון כשר לדעת בזמן אמת שמשהו חשוב מחכה לו במייל, בלי להיות מחובר למחשב במשך כל היום ובלי לקבל עשרות התראות מיותרות.
לדוגמה, פרילנסר שממתין לתשובה מלקוח יכול לדעת מיד שנכנסה פנייה חדשה. אדם שמחפש עבודה יכול לקבל התראה רק כאשר מגיע מייל שנראה כמו פנייה ממגייס או הזמנה לראיון. בעל עסק יכול לקבל צינתוק כאשר נכנס ליד חדש, בקשה להצעת מחיר או הודעה מלקוח קבוע.
בהמשך ניתן להרחיב את המערכת ליכולות נוספות, כגון:
סינון לפי שולח, נושא, מילות מפתח ותוכן
דירוג חשיבות אוטומטי באמצעות AI
הגדרת כללים שונים לכל משתמש
חיבור למספר תיבות מייל
סוגי התראות שונים לפי רמת הדחיפות
הקראת תקציר קצר של ההודעה בשיחה
תפריט טלפוני שמאפשר לשמוע מי שלח ומה נושא המייל
אפשרות להשהות התראות בשעות מסוימות
דוח מסודר של ההתראות שנשלחו
חיבור לטפסי לידים, מערכות CRM ומערכות עסקיות
חיבור ל־WhatsApp, טלגרם או מערכות נוספות בצד השולח
התאמה לעצמאים, בעלי עסקים, נותני שירות ומחפשי עבודה
אפשרות לסמן שולחים חשובים או סוגי הודעות בעדיפות גבוהה
מנגנון למניעת צינתוקים כפולים או התראות מיותרות
כבר יש בידי MVP עובד שמבצע את החיבור הבסיסי בין Gmail לבין מערכת הצינתוקים, כך שלא מדובר רק ברעיון תיאורטי. כרגע אני מנסה להבין מה נכון לבנות בשלב הבא, איזה צורך באמת קיים בשטח, ומה חסר בפתרונות הקיימים.
אשמח מאוד לשמוע ממי שמכיר את התחום או משתמש כיום בשירותים דומים:
האם לדעתכם יש כאן צורך אמיתי?
מה חסר היום בשירותי ההתראות הקיימים?
האם סינון חכם של מיילים נותן ערך משמעותי, או שמספיק סינון פשוט לפי שולח ומילות מפתח?
אילו סוגי הודעות הייתם רוצים שיפעילו צינתוק?
האם הייתם מעדיפים צינתוק בלבד, או גם אפשרות לשמוע תקציר קולי?
מה לדעתכם עלול להפריע לאנשים להשתמש בשירות כזה?
האם יש חשש בנושא פרטיות או מתן גישה לתיבת המייל?
האם לדעתכם שירות כזה מתאים יותר לאנשים פרטיים, לעצמאים או לעסקים?
האם אנשים יהיו מוכנים לשלם סכום חודשי קטן עבור שירות מדויק ואמין?
בנוסף, אשמח להכיר מישהו שרואה פוטנציאל ברעיון ורוצה לחשוב יחד על הכיוון המקצועי או העסקי.
אני מביא את הצד של הפיתוח, האוטומציה, האינטגרציות והתשתיות, ויש לי יכולת לבנות את המערכת ולהמשיך לפתח אותה. שיתוף פעולה יכול להתאים במיוחד למי שיש לו ניסיון באחד מהתחומים הבאים:
טלפוניה ומערכות צינתוקים
ימות המשיח או מערכות IVR
אבטחת מידע והרשאות Gmail
שיווק לקהל החרדי
מכירות ושירות לעסקים
אפיון מוצר וחוויית משתמש
היכרות עם הצרכים של משתמשי טלפון כשר
ניסיון בהקמת שירותי SaaS
קשרים עם בעלי עסקים או קהילות רלוונטיות
לא מחפש שמישהו יבנה עבורי את המערכת, אלא אדם שיכול להביא ידע, זווית נוספת, היכרות עם השוק או יכולת עסקית משלימה, ולבחון יחד האם אפשר להפוך את ה־MVP למוצר אמיתי.
מי שיש לו ניסיון, הערה, ביקורת, רעיון לשיפור או עניין בשיתוף פעולה, מוזמן להגיב כאן או לפנות אליי בהודעה אישית.
תודה רבה לכל מי שיקדיש מזמנו וישתף מניסיונו
 |
|
|