בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ פרוש "תשתוק" תועלת לא הבאת - לפחות אל תגרום לחרדים נזק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2026 15:25 לינק ישיר 

הצחקתני ... ביום שהעוזר שלו יתעייף מלקחת אותו בכיסא גלגלים הבן שלו יחליף אותו והנכד יחליף באלעד והנין יקבל את העיתון 

יוצא לנו העיניים מקנאה לראות את השרים של הציונות הדתית איזה הישגים מטורפים הם מביאים לציבור שלהם ואנחנו נשארים עם תקווה שאם החכים החרדים לא היו שם אולי היה יותר גרוע... 
הם קמים כל בוקר בשליחות של שינוי ועשיה 

ההזיה הכי גדולה שלא הייתה מפלגה שעשתה כל כל הרבה ועדיין לא עוברת את אחוז החסימה... השנאה של המזרוחניקים לחרדים מעבירה אותם על דעתם... בגלל שסמוטריץ לא גזר עלנו עוד גזרות.. כאילו שהיועמשי"ת השאירה משהו שלא עשתה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2026 16:53 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
בקיצור מצאת את הדרך להתחמק מתשובה עניינית ולהמשיך להופיע כאיש חשוב

אני אף פעם לא עונה ענינית למי שפונה בצורה כזאת לאחרים.
וממליץ גם לכולם כאן, כל מי שמזמור_שיר פונה אליו בצורה מגעילה, להתעלם ממנו.
שמתי לב בעבר שאני לא היחיד שאתה פונה אליו בצורה כזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 08:19 לינק ישיר 
חצי אמת היא שקר מלא, הלא חשוב לא עונה אף פעם ענינית

איש_חשוב כתב:
בקיצור מצאת את הדרך להתחמק מתשובה עניינית ולהמשיך להופיע כאיש חשוב

אני אף פעם לא עונה ענינית למי שפונה בצורה כזאת לאחרים.
וממליץ גם לכולם כאן, כל מי שמזמור_שיר פונה אליו בצורה מגעילה, להתעלם ממנו.
שמתי לב בעבר שאני לא היחיד שאתה פונה אליו בצורה כזאת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 12:16 לינק ישיר 
תגובה של אידיוט טיפוסי מצוי, הרי כל אחד יכול להיכנס לרשימת ההודעות שלי, ולמצוא שם 18 אלף הודעות עניניות לגמרי

ben_nahum כתב:
חצי אמת היא שקר מלא, הלא חשוב לא עונה אף פעם ענינית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 12:40 לינק ישיר 
האיש הלא חשוב פעם אחר פעם אתה מוכיח שאתה גאון של אמא

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 15:00 לינק ישיר 
לעומתי, אפשר להיכנס להודעות שלך ולבדוק וגם לראות איך רוב ההודעות שלך ירידות אישיות ולא עניניות, ובעצם אין צורך בכך, כאן באשכול, ששה הודעות שלך נמצאים כאן, כולם ללא יוצא מהכלל ירידות אישיות נטו, לא מבין את הפורום שמאפשר לך ככה להסתובב כאן וללכלך נטו על אחרים אישית, מוריד את רמת הפורום ומוציא את החשק להשתתף כאן בכתיבה.

יש למישהו עצה איך מורידים מעלי את הדבר הזה שהולך אחרי לכל אשכול ומטנף אישית?

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 26/08/2026 15:02:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 15:22 לינק ישיר 

פורוש קיבל את התפקיד בירושה ולכן הוא מתנהל ככה חברי הכנסת האחרים לא יותר טובים .
במיוחד חברי הכנסת של אגודת ישראל ..שחוץ מלדאוג למשפחתם ולמקורבים לא עושים כלום 
הגדיל בעזות מצח  נציג גור יצחק גולדקנוף  החסידות שהכי לא אהודה על הציבור החרדי והכללי ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 16:58 לינק ישיר 

האם קראת את רשימת העשיה הענקית של פרוש שמניתי כאן, וציינתי שזאת רשימה חלקית?
גם אני לא ידעתי שהוא פעל ועשה כל כך הרבה למען הציבור החרדי, עד שבדקתי וחיפשתי והבאתי.
למה לדבר ככה על אדם שמסר את רוב שנותיו בעשיה ציבורית?
מילא עד עכשיו לא ניתן היה להאשים את הציבור כאן כי לא כולם יודעים, אבל הבאתי לכאן מקצת מהעשיה, למה לדבר ככה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2026 22:21 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אתה בטח יודע שאני לא עונה לתינוקים כמוך שמתחילים את התגובה שלהם בהתנפלות אישית, העלבות אישיות, יש כאן שיחה מכובדת בין מבוגרים, בלי להעליב ניקים על הניק שלהם, שב בצד ילד..
אני לא עונה לך והתגובה שלי כאן לא מיועדת אליך.

ולציבור היקר כאן אכתוב שבתגובה האחרונה שכתבתי כאן, אתמול, כתבתי בתוכו גם פירוט ארוך ומקיף של כל עשייתו של פרוש בתפקידים שהוא נשא, השקעתי בו המון זמן, ואשחזר אותו, למרות הטירחה.
אגב, אינני חסידו של פרוש, ולא היה לי קשר ישיר איתו, אבל כשחקרתי עליו וחיפשתי הרבה על עשייתו, התחלתי בעצמי להבין עד כמה איש יקר זה הועיל לציבור החרדי, שלא יודע, לא זוכר, ולא עמל לבדוק מה עשו למענו.

פרוש ניהל את תפקיד השר לעניני ירושלים ומסורת וגם כפרויקטור של ההילולא במירון
לדברים האלו הוא נבחר, ושם אמורה להיות העשיה שלו, למרות זאת הוא הקים ועשה הרבה בנוגע למאבק בגיוס תלמידי הישיבות כפי הפירוט:

בעבר היה במשרד הבינוי והשיכון, שם היתה לו עשייה מפוארת, אפרט כאן רק מקצת הדברים, 
הוא היה מהדוחפים המרכזיים להקמת של העיר אלעד לחרדים, ויש לו חלק גדול בפיתוח ואכלוס העיר אלעד
גם ביתר עילית ומודיעין עילית, בתקופת הכהונה שלו במשרד הבינוי והשיכון, הוא קידם המון תכניות נרחבות אישורי בנייה והרחבות שהפכו את הערים האלו לערים גדולות מרכזיות לחרדים,
בבית שמש, קידום פרויקטים נרחבים, כנ"ל בירושלים ברמת שלמה הר חומה ורמות.
אפשר לומר שבלי כהונתו והעשיה שלו, שהוא פעל במסירות נפש ועמל, הערים האלו שציינתי ומצב הדיור החרדי היה נראה שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירים היום, לאן היתה מגיעה המצוקה החרדית בדיור - לא ניתן לדעת.
כל מי שיכפור בעשיה העצומה שלו במשרד השיכון - כפוי טובה מסריח, ותאמינו, יש אצלנו הרבה כאלה, יודעים לאכול ולירוק בפרצוף של מי שעבד בשבילך.

הלאה, עשייתו הכבירה של פרוש במירון וההילולא בל"ג בעומר.
אחרי אסון מירון, נדרש משימה מורכבת של הפקת הלקחים מאסון מירון, ואחרי המון מריבות על ההר שהיו בשנים האחרונות, נטל פרוש על עצמו את התפקיד הלא פשוט, שלפעמים מתנקם במי שנושא אותו, וניהל אותו בצורה יוצאת דופן, לרווחת מאות אלפי העולים להר בלג בעומר.
בתשפ"ג, "גיבוש מתווה מירון" הוא הוביל מתווה שהרחיב משמעותית את קיבולת ההר, הכשרת מתחמי ענק חדשים כמו מתחם 110/89 דונם והרחבת דרכי גישה, שאפשר להגיע בנוחות מאות אלפי מתפללים להר.
תיאום בין דרישות הבטיחות הרבות של המשטרה האינסופיות שנוספו אחרי האסון.

ולמשרד בו הוא נמצא כיום, שר לעניני ירושלים ומסורת.
מלבד העברת תקציבים גדולים למוסדות, הוא שם דגש על פיתוח שכונות חרדיות בירושלים

בעודי יושב וכותב פה ומלקט על עברו של פרוש, אני חושב לעצמי בשביל מי ובשביל מה אני עובד כאן כל כך, אם היחס כאן האישי מחפיר כל כך, אז אפסיק כאן, לא נגעתי בארגונים שהוא הקים למען תלמידי ישיבות נגד הגיוס, ולא בפעולות מחאה כמו שביתות הרעב שלו באהל מחאה, והאזיקים שהוא אזק את עצמו בכנסת, נסתפק כאן

בקדנציה האחרונה שלו, כשר לענייני ירושלים ומסורת ישראל

חוץ ממירון הוא לא עשה "שום דבר"

לא ראיתי שום דבר משמעותי שהוא עשה,

בית כנסת 'תפארת ישראל' ברובע היהודי שבונים אותו כבר שנים רבות..........

או מעלית הכותל שבנייתה אולי תסתיים בעוד כמה חודשים או שלא............

האיש בקדנציה האחרונה לא עשה כלום ! ! ! פשוט בטלה גמורה ! 

למה להצביע לו?

ירושלים נבנית כי הרב ראוכברגר מנהל מחלקת התכנון ובנייה בעיריית ירושלים

וראש העיר משה ליאון בונים ובונים בלי סוף,

בכל העיר, גם לחרדים.

למה הוא לא הקים יישוב חרדי נוסף ביהודה ושומרון?

שילך הביתה ויביא את בנו לכנסת, ישראל פרוש , שיודע לעבוד, איש חרוץ, איש נמרץ,

אני מקווה שלמד מראשות העיר אלעד שבהה הוא נפל כי הוא היה מגזרי מידי.

וילך לעבוד עבור כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 00:39 לינק ישיר 

הבנתי שראית מה כתבתי על עשייתו הענפה והענקית בכל השנים, הבנת מכך כמה האיש הזה לא נח לרגע, איש של עשיה, ראית שהתחלתי לכתוב על העשיה שלו במשרד לעניני ירושלים ומסורת, ואז עצרתי באמצע מהסיבה שכתבתי שאני מפסיק את העבודה היסודית שעשיתי עליו ושלקח לי הרבה זמן לחפש עליו, הלכת אם כך על הקדנציה האחרונה.

אז אני אומר לך שהיה לי מוכן כבר הרבה מאוד חומר עליו מהעשיה שלו בירושלים, תקציבי ענק שהוא הפנה למוסדות חרדים בירושלים, פרויקטים מיוחדים, וגם אין שום סיבה להניח שבדיוק בקנדציה הזאת אחרי כל העשיה העצומה שלו כל השנים, הוא התחיל פתאום לשבת לחלום ולא לעשות כלום, אני לא הולך להשקיע כאן יותר בכתיבה בפורום, ולהמשיך את הכתבה עליו, וזאת כי היחס כאן של חלק מחברי הפורום ממש מחפיר פונים בצורה זוועתית וגועלית כאן אחד לשני, רק זאת אעיד, ח"כ פרוש עבד בקדנציה הנוכחית ללא לאות למען מי שבחר בו, ואתה עושה ממש עוול במה שכתבת כאן, אתה מוזמן לחפש בעצמך על עשייתו, יש הרבה מקורות ברשת, ואז תוכל לחזור ולהתנצל כאן באותה במה שהכפשת אותו.
צריך להיזהר קצת יותר כשכותבים על אנשים ברשת בשמם המלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 00:47 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
הבנתי שראית מה כתבתי על עשייתו הענפה והענקית בכל השנים, הבנת מכך כמה האיש הזה לא נח לרגע, איש של עשיה, ראית שהתחלתי לכתוב על העשיה שלו במשרד לעניני ירושלים ומסורת, ואז עצרתי באמצע מהסיבה שכתבתי שאני מפסיק את העבודה היסודית שעשיתי עליו ושלקח לי הרבה זמן לחפש עליו, הלכת אם כך על הקדנציה האחרונה.

אז אני אומר לך שהיה לי מוכן כבר הרבה מאוד חומר עליו מהעשיה שלו בירושלים, תקציבי ענק שהוא הפנה למוסדות חרדים בירושלים, פרויקטים מיוחדים, וגם אין שום סיבה להניח שבדיוק בקנדציה הזאת אחרי כל העשיה העצומה שלו כל השנים, הוא התחיל פתאום לשבת לחלום ולא לעשות כלום, אני לא הולך להשקיע כאן יותר בכתיבה בפורום, ולהמשיך את הכתבה עליו, וזאת כי היחס כאן של חלק מחברי הפורום ממש מחפיר פונים בצורה זוועתית וגועלית כאן אחד לשני, רק זאת אעיד, ח"כ פרוש עבד בקדנציה הנוכחית ללא לאות למען מי שבחר בו, ואתה עושה ממש עוול במה שכתבת כאן, אתה מוזמן לחפש בעצמך על עשייתו, יש הרבה מקורות ברשת, ואז תוכל לחזור ולהתנצל כאן באותה במה שהכפשת אותו.

מה שהוא עשה בעבר - לא מעניין איש כשהשאלה האם לתת לו עוד קדנציה או לא,

בדקתי שוב ושוב,

האיש לא עשה שום דבר מיוחד, ממש לא,

לא מצדיק בשום פרמטר לתת לו עוד קדנציה,

יש לו בן חרוץ,  ישראל פרוש,  שייתן לו להיכנס לכנסת לטובת הציבור.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/08/2026 00:47:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 12:22 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אתה בטח יודע שאני לא עונה לתינוקים כמוך שמתחילים את התגובה שלהם בהתנפלות אישית, העלבות אישיות, יש כאן שיחה מכובדת בין מבוגרים, בלי להעליב ניקים על הניק שלהם, שב בצד ילד..
אני לא עונה לך והתגובה שלי כאן לא מיועדת אליך.

הסיבה שאתה כל כך נפגע שנוגעים בניק הקדוש שלך זה מאוד מובן

כשאדם בוחר ניק העשויה להעיד על אישיותו הוא לא בוחר סתם ניק ללא מחשבה אלא מה שחושב על עצמו

וישנם אנשים החושבים על עצמם ההיפך ממה שהסובבים אותם חושבים עליהם ומאוד קשה להם להשלים עם זה

ובעצם אתה גם כותב בצורה ובסגנון של אחד שמחשיב את עצמו כזה, אחד שיודע, שולט, ועושה סדר ונותן עצות והוראות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 13:49 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
הסיבה שאתה כל כך נפגע שנוגעים בניק הקדוש שלך זה מאוד מובן

כשאדם בוחר ניק העשויה להעיד על אישיותו הוא לא בוחר סתם ניק ללא מחשבה אלא מה שחושב על עצמו

וישנם אנשים החושבים על עצמם ההיפך ממה שהסובבים אותם חושבים עליהם ומאוד קשה להם להשלים עם זה

ובעצם אתה גם כותב בצורה ובסגנון של אחד שמחשיב את עצמו כזה, אחד שיודע, שולט, ועושה סדר ונותן עצות והוראות

לא בדיוק מה שאתה עושה כאן עכשיו בתגובה זו?
מתנשא נותן עצות מחשיב את עצמך, אחד שיודע שולט על אחרים ואומר להם איזה ניקים לבחור?
צבוע סמרטוט.

כולם כאן בשביל להביע עצות ודעות, עוד לא נולד הניק שבא לכאן רק כדי לשמוע, כולם מביעים את דעתם באשכולות.
אבל לא כולם צבועים מתנשאים כמוך שגם מתכחשים לזה.
תבדוק עכשיו מחדש את התגובות שלך כאן באשכול ובכל היתר, ותראה כמו אגו מסריח, כמה ירידה אישית על אחרים וכמה אתה מנסה בכוח להשליט את דעתך על אחרים.
יש לך דעה בנושא האשכול? הכל טוב מבינים אותך היטב גם בלי שתכפה אותה בעזרת עזרים כמו ירידות אישיות
מה אתה דיקטטור? ואם לא בא לי לחשוב כמוך, למה כל דבר צריך להתחיל ב"האיש החושב חושב עקום"?
אתה בן אדם רע! חבל שאתה מסתובב כאן. מידות רעות מושחתות, לא יודע לנהל דו שיח עם מי שחושב אחרת ממך בלי לפגוע בו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2026 12:43 לינק ישיר 

הצג את  האשכול לפסיכיאטר, אולי הוא יצליח לעזור לך קצת, למרות שאין עדיין כדורים ישירים על הפרעת אישיות אבל אולי אפשר לעזור לך להתמודד ולהקל מהסבל שלך, שווה לנסות. בהצלחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2026 09:25 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אני מכיר אותו מקרוב עשרות שנים,

הוא היה גר לא רחוק ממני, במשך תקופה ארוכה,

אני עוקב אחריו עשרות שנים,

ואני מתעקש שבקדנציה האחרונה הוא לא עשה שום דבר משמעותי.

לא משנה מה הוא עשה בעבר, זה לא מעניין בכלל ! ! !

זה טוב בשביל סיכום חיים,

משום שיש ציבור של מאות אלפי איש שצריך עזרה בהרבה תחומים,

אם הוא לא יכול לעזור לציבור, שייתן לבן שלו ישראל פרוש לעבוד, והוא יודע לעבוד קשה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ פרוש "תשתוק" תועלת לא הבאת - לפחות אל תגרום לחרדים נזק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.