בית פורומים בחדרי חרדים

המחיר להיות אושיות רשת==בקדירה שבישלו בה נתבשלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2026 13:12 לינק ישיר 
המחיר להיות אושיות רשת==בקדירה שבישלו בה נתבשלו

כשנופל תקלה על אדם מהשורה, והוא נכשל במעשיו דבר שקורה בכל העולם ולצערינו גם בקרבנו, אז משפחתו הקרובה והחברים הקרובים יודעים מזה ותוך זמן קצר העניין נשכח ורק אצל הקרובים ממש נשאר צלקת ובזה נגמר הסיפור ....
לא כן כשמדובר באושיות רשת השורצים כל היום וכל הלילה ברשתות החברתיות ומתחרות/ים זה בזה ושוחים יחד במדמנה המטונפת הזאת, וכשאחד/ת מהם/ן נכשל/ה או או, כל העם רואים את הקולות והביזיונות לאין נשוא. אין לאן לברוח מהבושה כי באותם הכלים שהם מכרו את מרכולתם ואת כישוריהם הגופניים הפיזיים בכלים הללו שהם הקנו לציבור ודחפו בסטטוסים וברילסים וכו'  בכלי זה ממש בעצם הרגעים האלה נמרח פרצופם, ולצערם דבר זה לא יימחק לעולמים, זה נשאר ברשת עד ביאת הגואל ומן הסתר גם לאחר מכן, מי יודע. שישאר להם זכר לנכדיהם ולנינהם עד סוף כל הדורות.
חומר למחשבה... לבעלים של האושיות לנשותיהם של האושיות ולכל השורצים שמתקיימים מהסחי והמאוס הזה. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 13:26 לינק ישיר 

על מי ועל מה מדובר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 14:50 לינק ישיר 

קבוצת מנובלות ומנובלים מחוצפים ומחוצפות שיש להם את העזה להטיף לכולנו מוסר לאלפינו בינה וללמדנו תורה מהי, "לשון הרע לא מדבר אלי"  והיפוכו כול כולם ברפש של הזולת וזה עיסוקם ומזה הם מתפרנסים, מלשון הרע ורכילות וכעת הם מתחננים הזהרו בלשונכם לא לדבר לשון הרע, האירוניה מתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 15:55 לינק ישיר 
אמת ויציב!!!

יחד_ננצח כתב:
כשנופל תקלה על אדם מהשורה, והוא נכשל במעשיו דבר שקורה בכל העולם ולצערינו גם בקרבנו, אז משפחתו הקרובה והחברים הקרובים יודעים מזה ותוך זמן קצר העניין נשכח ורק אצל הקרובים ממש נשאר צלקת ובזה נגמר הסיפור ....
לא כן כשמדובר באושיות רשת השורצים כל היום וכל הלילה ברשתות החברתיות ומתחרות/ים זה בזה ושוחים יחד במדמנה המטונפת הזאת, וכשאחד/ת מהם/ן נכשל/ה או או, כל העם רואים את הקולות והביזיונות לאין נשוא. אין לאן לברוח מהבושה כי באותם הכלים שהם מכרו את מרכולתם ואת כישוריהם הגופניים הפיזיים בכלים הללו שהם הקנו לציבור ודחפו בסטטוסים וברילסים וכו'  בכלי זה ממש בעצם הרגעים האלה נמרח פרצופם, ולצערם דבר זה לא יימחק לעולמים, זה נשאר ברשת עד ביאת הגואל ומן הסתר גם לאחר מכן, מי יודע. שישאר להם זכר לנכדיהם ולנינהם עד סוף כל הדורות.
חומר למחשבה... לבעלים של האושיות לנשותיהם של האושיות ולכל השורצים שמתקיימים מהסחי והמאוס הזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 16:32 לינק ישיר 

תוקן על ידי אבאבאווער ב- 27/08/2026 16:39:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 17:18 לינק ישיר 

בקדירה שבישלו בה נתבשלו, אבל חשוב לזכור תמיד:

המתכבד בקלון חברו אין לו חלק לעולם הבא.

מי יתן והבושה הזאת תגרום לאושיה כלשהי/ו להתבוסס פחות בטינופת. 

תוקן על ידי נעילה ב- 27/08/2026 17:22:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 18:43 לינק ישיר 

לא יודע במה מדובר אבל, לפותח האשכול יש כנראה מידע מרשיע: השאלה היא לא מדוע האושיות וכו' מתפלשות ברפש כי מקדמת דנא אנשים ש"עבדו בזבל" הרוויחו יפה. אבל לא ברור מדוע פותח האשכול שוחה במדמנה הזו, לזה אין לי תשובה הוא הרי לא בעד לפרנס אותן!? נראה שהוא נגד התופעה?! או שהיצר הרע חזק דיו אצל כולםםםםםםםםםם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2026 20:44 לינק ישיר 

זה לא פותח האשכול אלא פותחת האשכול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2026 00:11 לינק ישיר 

ב"ה אין לי מושג במה מדובר. אבל - עצם העיסוק של להיות אושיית רשת הוא בעצמו טינופת וביזיון נורא שקשה לחשוב מה כבר יכול להיות מבוזה ומטונף עוד יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2026 10:47 לינק ישיר 

פיינשמקער, אין לך מושג במה מדובר, אין לך נתונים, אבל אתה יודע שזאת טינופת וביזיון...

האמת, גם לי אין מושג. אבל כשמדברים על דברים שאין לי מושג בהם, אני לא מתערבת בשיחה. לכל היותר אשאל במה מדובר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2026 14:09 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
ב"ה אין לי מושג במה מדובר. אבל - עצם העיסוק של להיות אושיית רשת הוא בעצמו טינופת וביזיון נורא שקשה לחשוב מה כבר יכול להיות מבוזה ומטונף עוד יותר.

100%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2026 17:30 לינק ישיר 

מרקה_פולה כתב:
פיינשמקער, אין לך מושג במה מדובר, אין לך נתונים, אבל אתה יודע שזאת טינופת וביזיון...

האמת, גם לי אין מושג. אבל כשמדברים על דברים שאין לי מושג בהם, אני לא מתערבת בשיחה. לכל היותר אשאל במה מדובר. 

למה צריך נתונים?
להיות "אושיית רשת" זה אכן טינופת וביזיון. מסכן מי שלא מבין את זה ועוד רוצה נתונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2026 09:48 לינק ישיר 

טענו בחטין והודה לו בשעורין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2026 10:19 לינק ישיר 

האבא מחזיק אתר צהובון "חרדי" והיום בוכה על אחרים שמפרסמים את הנעייס של ביתו ... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2026 13:10 לינק ישיר 

לפני כמה שבועות התפרסם ראיון עם האבא שלה, שאמר שהוא מעדיף שכנים גויים וחילונים, מאשר חרדים קנאים.

כי הקנאים נכנסים לתוך הקישקעס _הוא אמר מילה אחרת יותר גסה) של אשתו ובנותיו, והחילונים והגוים לא.

אז המראיין שאל אותו, אבל אתה לא חושש שבני משפחתך יושפעו לרעה מהשכנים הלא טובים?

אז הוא השיב בבטחון, שהוא יודע לחנך את הילדים לשמירת העינים ושמירת הגוף ושמירת שבת באופן שלא יושפעו

כנראה שזה לא כל כך מצליח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2026 15:48 לינק ישיר 

א. לא יפה לזרוק אבן. ב. הוא אחראי על חינוך ילדיו ולא על בני זוגם. ג. הם עברו מזמן את גיל החינוך ולא גרים אצלו בבית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המחיר להיות אושיות רשת==בקדירה שבישלו בה נתבשלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext