סיוט. פשוט סיוט.נשלח מהאנדרואיד שלי
סיוטנשלח מהאנדרואיד שלי
בחודש אחד 3 פעמים 3 ימים. ראש השנה, סוכות, ושמחת תורה. (לתושבי חו"ל) נשלח מהאנדרואיד שלי
תענוג. או סיוט.תלוי איך מנצלים אותם. נשלח מהאנדרואיד שלי
תענוג. שלש ימי נופש.
זו אפילו שאלה? הסיוט הזה מרחף כצל קודר על החודש הזה.נשלח מהאנדרואיד שלי
תענוגכבר כל החג (כמעט) ארוז ומוכן במקפיא.מה שלא, מחר עם ההכנות לשבת, יבושל, ויוקפא.בערב חג נשאר להתכונן בכובד ראש, וקצת להתקשקש עם תוספות וסלטים בשביל הריח.נשלח מהאנדרואיד שלי
תענוג והתעלות -מה כבר הסיוט הגדול?- חוץ מזה שאין יכולים להתרחץ .אכן במטבח צריכים להכין סעודה אחר סעודהאך אל תגזימו, עם תכנון מקודם מסתדרים לא רע.כתושב חו"ל יש לנו שלש פעמים שלוש, וכמה ישראלים מתלוננים על פעם אחת.
נראה לי שזה בעיה לומר סיוט על מתנה כזאת מהקבהנשלח מהאנדרואיד שלי
לכל האומרים- סיוט. מאיזו בחינה? דתית, או קולינרית?אנחנו תושבי חו"ל יודעים איך להתנהל, וזו חוויה. יום אחד של חג זה נראה דביל לחלוטין.
לתושבי ארץ ישראל.פעם בשנה יוצא 3 ימים ראש השנה.ולא כל שנה! ולדעתי חויה מיוחדת במינה!!אחרי יומיים של תפילות באה שבת מנוחה! "אבל ליהודים ברחבי התפוצות להכין 3 ימים .3 פעמים בחודש זה לא קל בכלל! נשלח מהאנדרואיד שלי
זה קשה ... אבל ברוכשם שיש פריזר ....אפילו שהוא מלא ואין מקום....נשלח מהאנדרואיד שלי
וגם השנה זה מגיע ה"סיוט" ו"התענוג".צריך להיזכר מה שכתוב במלאכי "צדיקים מתרפאין בה ורשעים נידונין בה" כל אחד במעמדו הוא, לזה מדובר בסיוט ואילו לשני בימים עילאים ונעלים.