בית פורומים עצור כאן חושבים

עובדות נוראות על מדינת ישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/5/2003 19:26 לינק ישיר 

אפריים

1.
לפי החוקה האמריקנית אין תמיכה במוסדות דת יש רק תמיכה במוסדות אקדמיים . ישיבה בארה"ב שמקבלת תמיכה מהמדינה זה רק משום שהיא מגדירה עצמה כמוסד אקדמי ולא כמוסד דתי בדרך כלל היא גם מצהירה שהסטודנטים שלה לומדים כביכול "מדעי היהדות".

זו רמאות מקובלת ורווחת וכנראה במקום כזה למדת. אבל לפי החוק לא מגיע למוסד בעל אופי דתי אגורה שחוקה. זה שראשי הישיבות יכולים לגנוב מהמהמדינה זה לא אומר שהיא תומכת בהם.

4. אילו הייתה קבוצה של יהודים מצהירה שאינה מכירה בצרפת ושאין לה זכות קיום, כמה זמן אתה חושב היה לוקח עד שהיו מכנים אותם בוגדים, מאשימים אותם בריגול , מסיתים נגד כל היהודים בגללם כמה זמן היית נותן לפני שהכנופיות הפאשיסטיות היו מטפלות בהם?

6. נשמע ילדותי מידי לפרט אבל אם תדייק בדברי
(בדרך כלל אני בורר את המילים בזהירות) כתבתי שאנו במצב שבו קיימת הרתעה מלפגוע בנו, וכוונתי שכמדינה בעלת יכולות בלתי מממומשות דווקא, השמדת ישראל תגרור השמדת האוייב. מעולם לא היה לעם היהודי כח הרתעתי שכזה.

כלומר סכנת השמדת היהודים קיימת בכל מקם ובכל זמן ישראל הוא המקום היחיד שבו קיימת הרתעה מלעשות זאת.
הטקסט שלך כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2003 19:29 לינק ישיר 

דרך אגב:

לא "גרה" אלא "גיורת"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2003 10:14 לינק ישיר 

מוישה,

1. שוב, אני אומר מתוך ידיעה וחבל להתווכח: כל סטודנט הלומד במוסד אקדמי, דתי או לא, מקבל תקצוב מהממשלה בארה"ב, בריש גלי, ללא שום "טריק" או רמאות. זה אינו נוגד את החוקה משום שהסכום מוענק לסטודנט כהשתתפות בשכר לימוד ואינו מהווה תמיכה במוסד.

2. שום דבר לא היה קורה. דעות קוסמופוליטיות אנטי-פטריוטיות מקובלות מאוד בקרב קבוצות השמלא באירופה, ולא היה שום דבר חריג אם היתה קבוצה כזו של יהודים. נכון, הימין היה משתמש בכך כדי להסית נגד כל היהודים - כשם שבארץ משתמשים ב"נטורי קרתא" כדי להסית נגד כל החרדים.

3. יכולת ההרתעה הזו אינה אלא נס משמים, ולא תוצר טבעי של הקמת המדינה. בדרך הטבע אין למדינה יכולת קיום כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2003 08:00 לינק ישיר 

"שוב, אני אומר מתוך ידיעה וחבל להתווכח: כל סטודנט הלומד במוסד אקדמי, דתי או לא, מקבל תקצוב מהממשלה בארה"ב, בריש גלי, ללא שום "טריק" או רמאות. זה אינו נוגד את החוקה משום שהסכום מוענק לסטודנט כהשתתפות בשכר לימוד ואינו מהווה תמיכה במוסד"

מה מקבלים? אין ספק שכל הכוללים והישיבות פורחים רק בארץ הקודש בגלל התמיכה הכספית של המדינה הציונות. והרי מה נשעה אחרי בני י"ח?

אני אינני מקבל פרוטה לילדי לחינוך פרטי ודתי ואילו בארץ הי' החינוך בחנם! אז בבקשה א"ל על מה אתה מדבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2003 07:41 לינק ישיר 

מסתברא,

קרא נא את כל הדיון. אינני חולק על דבריך, ואף אני משלם הון תועפות עבור חינוך ילדי בארה"ב. כפי שציינתי, רק תלמידי ישיבה מעל גיל י"ח זוכים להשתתפות ממשלתית בשכר הלימוד.
מצד שני, נטל המסים בארה"ב קטן בהרבה. למעשה, בארץ לוקחים ממך וחוזרים ונותנים לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2003 11:04 לינק ישיר 

... אחרי שהפרישו את הרוב (מעבר ל 90 % מיסוי כללי) כדמי תיווך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עובדות נוראות על מדינת ישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.