| נשלח ב-4/6/2004 12:56 |
|
| |
שחרית
מודה באשמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2004 11:04 |
|
| |
רק כדי להעמיד דברים על דיוקם, כתבתי בפירוש מעל התמונה "והיו עיניך רואות את מוריך". ברור אם כן שתמונת זו לא הופנתה אד-הומינם [=כלפי האדם] - אלא כלפי ההשקפה עצמה [1].
_________
[1] שאמנם אותו אדם נוקט בהשקפה זו, אולם כמדומני שההבדל ברור.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2004 22:13 |
|
| |
מצורף קובץהעיתונים החרדיים מלאים בתמונות של הרב הגאון אלמוני שליט"א מדליק נר ראשון של חנוכה, מרן ראש הישיבה שליט"א במעמד הדלקת הנר, אדמו"ר שליט"א משומקום אומר מזמור-שיר-חנוכת שבע פעמים במנגינה ששמע אביו זקנו מקוזק שהלך יחידי ביער, ועוד ועוד.
רק פורומנו חסר. היכן הן תמונות הרב מיימוני שליט"א מדליק נרות בקפדנותו הליטאית? היכן תמונות הרעבע מגור מדליק נרות? היצונזרו התמונות הללו? היכן תמונות שחרית ואמשלום, מדליקות נרות ושרות שירי חנוכה, לזכר נצחון המכביות על היווניות, מעטות מול רבות? איקה מדליקה נרות כמנהג הרמב"ם, ובוגי מתווכח עם מי שבא לו על מהות ההדלקה. תמונה של הלבן, תמונה של מציץ_ונפגע מציץ להדלקה אצל השכנים, וגם_וגם גם הוא מדליק נרות כהלכתם.
תמונה שלי אמרתם? הנה החנוכיה שלי, תמונה טריה מהערב...
אוי לשכן ואוי לשכנו

|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2004 04:29 |
|
| |
האם הרבנים הספרדים אינם מדליקים נרות חנוכה?
מדוע בעיתונים החרדיים, אם איני טועה, לא רואים רבנים ספרדים, מדליקים נרות חנוכה?
הם כנראה גם לא מחתנים ילדים, ולא עורכים 'טיש'?
אולי אין להם 'חסידים', 'שמשים', 'גבאים', 'מזכירים', אוא אולי הם פשוט לא משלמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2004 09:28 |
|
| |
they "Pasken" *ner ish ubito*, vchol kvoda bat melech pnima.
תוקן על ידי - נישטאיך - 13/12/2004 9:35:03
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2004 13:15 |
|
| |
לבקשת השכן, אני מביא כאן תמונה של אמשלום עונה לשאלותיו של נשיא ארה"ב בוש ביחס לחנוכה, ומסבירה לו מדוע קנאות היא דבר שלילי:

|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2004 19:30 |
|
| |
גו"ג,
ולא רק הוא לא מבין את התשובה ...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2004 22:22 |
|
| |
דגים, באחד מעיתוני בני ברק של השבוע התפרסמה תמונת הרב בעדני מדליק נרות. השאר כמובן היו אשכנזים.
אוי לשכן ואוי לשכנו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2004 02:03 |
|
| |
איך בעשרה בטבת לא מלאו העיתונים תמונות של הרב פלוני שליט"א והרה"ג אלמוני שליט"א צמים?
אוי לשכן ואוי לשכנו
|
|
|
|
|